Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karlito

Ujotka i Nienormalna

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
Nienorma a jak wezmę 2x0,7l to schowasz tą siekiere do szafy? obiecuję być grzeczny

karlito, niestety mój mąż jest - jakby to powiedzieć - lekko niepoczytalny. jakby się dowiedział, siekiera poszłaby w ruch 😴

Gość jzb
nn kim jest drugi ? czy to znaczy ze od dzisiaj na dwa baty lecimy ?

naj po 2 razy 0.7 to ja będę do niczego :P i egal będzie mi czy będziesz grzeczny czy nie, i tak nic nie będę pamiętać :O xxx cycata rządziła swego czasu :classic_cool:

Karlito i siekiera Ci nie straszna ? ;-) Ale my taaaakich cycków nie mamy niestety,lub stety jak kto woli :classic_cool: nn ile to było 130 cm w obwodzie ?

cos w ten deseń ujotka :) muszę uciekać. karlito - trzymaj się i pozdrów cycatą :P niech sie regularnie bada - pamiętamy jaką zarazę sprowadziła na biuro :classic_cool: miłego wszystkim 🖐️

Gość jzb
dzien dobry nn :) dzien dobry uj :) dzien dobry wszystkim

Cuks👄 przytulnie jak to zawsze u Karlia;-) Jzb dzień dobry:) Karlito,znów Cię wcięło bez pożegnania?

Gość jzb
mnie nie wcielo uj opowiedz mi o tym jaka jestes piekna puki cuksa nie ma mam szereg wad ktorych nigdy nie zaakceptuje ale mam olbrzymią zalete jedną zawsze blisko mieszkam

Nie, nie wcięło mnie. Aczkolwiek zaraz niestety muszę zniknąć...może wieczorem popiszemy? całuję mocno :**

Jzb tylko Ci się tak wydaje,że cuksa nie ma,ja cały czas czuję jego gorący oddech na karku;-) więc wybacz,że nie mogę opowiedzieć Ci o mojej powalajacej z nóg urodzie;-) Karlito pozdrowionka Cuks👄 Znam te miejsca ? ;-)

Ujotka:) Jeśli jeszcze nie wszystkie je znasz to z przyjemnoscia Ci je pokażę;) Napisz adres restauracji gdzie będziesz spożywać posiłki lubieznie w przyszłym tygodniu, to Przylecę;), ,zatrudnie się za kelnera i będę Cię karmił;). Choć znam tylko kilka słów w ich języku to dam radę; ) )jak zwykle:)👄

Cuks👄 Ty jako karmiący mnie kelner ? :) Kurcze cuks seksi byś wyglądał ;-) mogłabym się pomylić i Cię nadgryzc niechcący,przypadkiem,zupełnie niespecjalnie

OK:) :)deal:) Ty możesz gryźć a ja niech stracę -będę tylko lizał i calowal ;) ;) aż z głodu zdechnę. Auuuuuuu:)

Cuks nie pozwolę Ci z głodu umrzeć:O Coś tam zawsze Ci w usta wetknę między jednym liznięciem a drugim ;-):):)

Dobra:) Może być w przerwie (krótkiej bo szkoda czasu) ) czekolada lindt np pomarańczowy smak? ;) i łyka wody perrier;) ;)ewentualnie buskowianka;) ;) haha

Nienorma...może Ty miałabyś ochotę na spotkanie po latach? :) ujotka niestety odpada....

NN, Karlito,SM Karlito jak to ujotka odpada? Już wagonik odczepiłeś ?:P Cuks i Desperados zimne też może być;-)