Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu dziewczyny ktore lubia facetow bedacych przy sobie

Polecane posty

Gość gość
Patrzcie , dwie stare panny sie spotkaly i juz sa psiapsiolami :D Gdzie Wasi faceci ? aaaaaaaaa no tak , nie macie ich :D

Gość gość
no i teraz juz padlam,po tym tekscie lekkich miskow tak:D

Gość mraauu
hmm z lekka nadwaga lubie, ale otylych, mocno zapasionych z nalana morda nie :D

Gość lekkich miśków tak
:D miśku, znów karygodny brak dystansu... to, że ktoś cię zdemaskował, nie oznacza z automatów, że nikt go nie chciał :D dla twojej informacji: mam stałego partnera, nawet wyobraź sobie zaobrączkował mnie, taki desperat :classic_cool:, ale w czasach, kiedy nie spotykałam się z nikim, nie było to dla mnie problemem. więc twoja uwaga o starych pannach mi lata. można być samemu i być fajnym człowiekiem, choć rzecz jasna można być też zdesperowanym miśkiem :P

Gość gość
drogi misku....nie bulwersuj sie,bo bedziesz mial nadcisnienie-jak to bywa u otylych:D,martw sie raczej tym,ze nie masz kobiety,a Naszych facetow zostaw w spokoju:p

Gość gość
Zdemaskowal ? :D Przezabawna jestes :D:D:D A co do nadcisnieneia to moglabys mi go pozazdroscic ;)

Gość gość
I pisze sie z "automatu" , nie z "automatow" :D

Gość gość
No i misiek siarczy jadem,tylko po co?Nikt nie jest idealny,Ty tymbardziej nie:p

Gość gość
Jjakim jadem ? Ja nie wyzywam nikogo i mnie obrazam jak co niektorzy wyzej :) Chetnie bym skonfrontowal swoje wady i zalety , moglabys sie kompleksow nabawic cos mi sie wydaje ;)

Gość gość
Drogi misku...kazdy ma prawo wyboru,i nie musimy lubic to,co Ty.Nikt tu nikogo nie obraza.To Ty nie masz dystansu do lekkiej ironii i caly czas sie bulwersujesz,a mnie to po prostu smieszy:D

Gość gość
":Zdesperowany grubasie , spaslaki ' itp No faktycznie to nie jest obrazanie tylko komplementy :D Oj kochanie , gdybys Ty wiedziala ile ja mam dystansu do siebie :D Tyle co stad do Ciebie ;)

Gość gość
drogi misku...troszke mylisz moje posty,bo ja tu nie jedyna pisze jako gosc.Nie obrazam ludzi,co najwyzej wymieniam poglady,ot taki angielski humor:D

Gość gość
Przepraszam bardzo , ale nie pisalas o sobie , tylko wyraznie napisalas:":Nikt tu nikogo nie obraza" :P Twoj blad , trzeba bylo napisac :"Ja tu nikogo nie obrazam" ;)

Gość gość
drogi misku,zapewne byloby inaczej,gdybys posmial sie z tego spaslaka,podszedl do tego z humorem,dystansem i wszystkiego nie bral na serio smutasku.Widzisz,nie dosc,ze spaslak,to jeszcze smutas:D

Gość gość
Odkad tu pisze , to spaslakowi banan nie schodzi z twarzy :D

Gość gość
i tak trzymaj drogi misku vel spaslaku:D...usmiech i dystans do Siebie to podstawa.Milego dnia.

Gość gość
Pa , milego dnia slonko 🌼

Gość gość
Czy spaslak jeszcze jest?:D