Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościóona

wąsik u kobiety

Polecane posty

Gość gościóona

Mam mały problem a mianowicie dotyczy owłosienia,tzn wąsika u kobiety Strasznie mnie to wnerwia i przez to czuję się zle zawsze on był na mojej twarzy w mniejszej lub większej formie gdy stosowałam środek na wypadanie włosów "LOXON" zamiast włosy na głowie,zaczęły odrastać w większej ilośći nad ustami zaczęłam używać plastry z woskiem do depilacji ale widzę ,ze to jeszcze bardziej pogarsza porost tych włosków w okolicy ust Dziewczyny doradźcie ,czy są jakieś tańsze sposoby nie laserowe usuwanie,bo to koszt paru wizyt i okrągła sumka

Gość gościóona
:(

Gość gość
ja używam depilatora w kremie, dwa razy w tygodniu usuwam włoski i jest ok

Gość gościóona
a nie odrastają czarne gęste czy grube potem ? :(

Gość gościóona
a może ginekolog przepisać jakieś tabletki moze mam zbyt dużo testosteronu czy gen męski hmmm

Gość gość
Ja używam rozjasniacza sally hansen i nie zamienię go na nic innego bo efekt jest naturalny,a nie sztuczny,łysy jak po goleniu. Wczoraj zamówiłam kolejne opakowania dla mnie i dla siostry.:-)

Gość gość
I co z tego że rozjaśnisz te włosy jak one nadal tam są? Myślisz, że tego nie widać? Zapewniam cię że każdy to widzi. Ja jestem naturalną blondynką i mam problem z wąsikiem, chociaż te włoski są bezbarwne i delikatne to z bliska przecież doskonale to widać. Tzn to problem tylko w teorii bo mi wystarczy posmarowanie górnej wargi kremem do depilacji raz na dwa, trzy miesiące

Gość gościóona
moje są jasne,ale jest ich nie mało i pomimo barwy są widoczne Więc boję się depilować bo pewnie będą mocniejsze i czarne A co to za krem do usuwania ??

Gość gość
No jeśli używasz kremu do depilacji to nie dziwię się że są widoczne ,bo są grube i jasne. Ja rozjasniam i mam cieniutkie i blond,dziękuję bogu,że nigdy nie podkusilo mnie żeby to.depilowac.

Gość gość
ja uzywam plastrów z woskiem mniej wiecej raz w miesiacu i jestem zadowolona z efektu, bo wloski odrasttaja jasniejsze i słabsze mimo wszystko. Poza tym ten wąsik nawet jak juz wloski sa widoczne nie ejst tak bardzo zauwazalny, a delikatny jasny ,meszek chyba nie przeszkadza nikomu.

Gość gość
te noiby "widoczne" wloski to jest tylko wasza paranoja. i to Wy je widzicie jak patrzycie w lustro. Facet jak patrzy na kobiete top zauwazlby włosjki nad wargą tylko wedy gdyby to byly naprawde ciemne i widoczne. Kolezanka blondynka ktora pisze ze ma jasne ale i tak je widac, sama sobie stwarza problem.

Gość gość
Trzeba naprawdę bardzo nie akceptować siebie,żeby depilowac jasne włoski.

Gość zanjepokojona
Laser masz już od 100zł za zabieg. Jeden zabieg na miesiąc. Pięć zabiegów, żeby zadziałało. Myślę, że warto!

Gość gość
że niby jasne włoski są ok? mam znajomą blondynkę, która miała blond, ale bardzo obfity i gęsty wąsik- zapewniam, że rzucało się to bardziej w oczy niż rzadkie ciemne i wszyscy z niej kpili przez całą szkołę. a po rozjaśniaczu SH, to już w ogóle jest porażka- taka błyszcząca świecąca na kilometr platyna- wygląda , to śmiesznie, zwłaszcza u ciemnoskórych brunetek.

Gość gość
mysle ze to kwestia indywidualna.Mianowicie jednej odrastaja wolniej innej szybciej.Ja uzywam plastrow z woskiem i odrastaja owszem ale wolno i nie grubsze,w zasadzie takie same jak miałam wczesniej.Jestem zadowolona ,uzywam raz na 3 tygodnie ,4,jest ok.polecam

Gość gość
U kobiet oba wasiki sa ok :-.D

Gość gość
fajnie miziają przy pocałunku, taka stymulacja gratis :)

Gość gość
aha...w Rosmanie można kupić Perfecty-cukrowy wosk w plastrach.Bardzo dobrze usuwają malutkie juz włoski.Sama byłam zdziwiona.Podraznienie niewielkie,aczkolwiek to tez kwestia indywidualna.Pozdrawiam

Gość gość
a jesli chodzi o depilacje laserowa to działa tylko wtedy gdy włos jest gruby i jak najciemniejszy.Swiatło lasera musi trafic w cebulke.