Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem na 12 randkach z dziewczynami z internetu i nadal nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Porazka, nie wiem co robie zle :(

Gość gość
dobije cię ja nigdy nie byłem na randce i też nie mam dziewczyny :)

Gość wredna Magda
Bardzo prawdopodobne, że po prostu źle wyglądasz. Nie przejmuj się. Gorzej, jeśli wyglądasz dobrze i nic z randek nie wychodzi. Bo to oznacza, że jesteś słabo rozgarnięty. Chyba lepiej być brzydkim, niż głupim? Jak uważasz?

Gość gość
Heh mysle, ze na zdjeciach wygladam w miare ( bo wybieram te najlepsze, czasami sam siebie nie poznaje) a w realu ... :O Spodziewaly sie pewnie pewnego siebie, zabawnego goscia jakiego poznaly w sieci a przyszedł nieśmialy, małowowny typek ktory az tak super nie wyglada :(

Gość Ciekawska292929292929
Heh mysle, ze na zdjeciach wygladam w miare ( bo wybieram te najlepsze, czasami sam siebie nie poznaje) a w realu ...<---- TU WŁASNIE TKWI PROBLEM. Ja byłam na kilka randkach. Facet wysyłał mi wystylizowane zdjęcie a jak dochodziło do spotkania to nie mogłam go poznać...w realu wypadał gorzej. Po co oiszukiwać? Wysyłać zdj sprzed kilku lat, alb zrobione skoro zycie i spotkanie w realu samo zweryfikuje...oboje wówczas tracicie czas. Jak ide na spotkanie a zamiast tego kogos ze zdjecia jest zupelnie kto inny...bardzo czesto zaniedbanego to odechciewa sie juz nawet isc z nim na randke.

Gość wredna Magda
No to wysyłaj zdjęcia, na których jesteś do siebie podobny. I przyznawaj się do nieśmiałości, przecież to nie grzech.

Gość Ciekawska292929292929
Heh mysle, ze na zdjeciach wygladam w miare ( bo wybieram te najlepsze, czasami sam siebie nie poznaje) a w realu ...<---- TU WŁASNIE TKWI PROBLEM. Ja byłam na kilka randkach. Facet wysyłał mi wystylizowane zdjęcie a jak dochodziło do spotkania to nie mogłam go poznać...w realu wypadał gorzej. Po co oiszukiwać? Wysyłać zdj sprzed kilku lat, alb zrobione skoro zycie i spotkanie w realu samo zweryfikuje...oboje wówczas tracicie czas. Jak ide na spotkanie a zamiast tego kogos ze zdjecia jest zupelnie kto inny...bardzo czesto zaniedbanego to odechciewa sie juz nawet isc z nim na randke.

Gość gość
Problem nie leży w Tobie a w dziewczynach i ich wymaganiach.Kobieta szukająca w internecie jest przekonana(działa jej wyobraźnia), że znajdzie boskiego chłopaka.Szybciej poznasz na ulicy czy tramwaju niż w internecie. http://niesmiali-forum.waw.pl

Gość gość
Źle wyglądasz ja daje masę zdjęć i to normalnych nie jakiś wystylizowanych a i tak dostaje kosza, randek miałem prawie 30 i tylko z 4-ma poszło dalej niż jedno spotkanie ale i tak z czasem rezygnowały pfff. W internecie to jakieś dziwne osoby są daj se spokój.

Gość gość
nie martw sie te dziewoje z ktorymi sie umawiales tez sa teraz same i zakladaja tutaj podobne topiki:D

Gość gość
bo znajac zycie to same byly brzydulami no moze przecietniarami a szukaly ksiecia:D