Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka piw

Czy kilka piw dziennie to już alkoholizm

Polecane posty

Gość gość
TAK, jest alkoholikiem!

Gość gość
gość 2013.08.13 przesadzacie, gość chce się wyluzowac to łyka sobie kilka browarków, daj mu spokój, to nie jest choroba tylko sposob na relaks xx Ha ha ha relaks, bo to kilka PIW? A gdyby to było codziennie 250-500ml wódki, a tyle alkoholu ta osoba wypija, to wtedy byś dopiero powiedział, że alkoholik. Ale, że to jest pod postacią piwa... to nieeee wcaleeee...

Gość gość
Tak naprawdę to nie ma granicy pomiędzy nadmiernym piciem a alkoholizmem.U każdego człowieka jest inaczej.Alkoholizm to choroba,która charakteryzuje się brakiem kontroli nad wypijanym alkoholem/człowiek przestaje kierować własnym życiem/.Najlepiej jak znajdziesz listę objawów i się z nią zapoznasz.

Gość gość
kilka piw to nie alkoholizm tylko choroba filipińska

Gość bic
Pisalam tutaj w maju 2015 r. o piciu piwa mojego meza. Od tego czau nic sie nie poprawilo tylko doszla choroba i coraz wiecej sie nad soba uzala i pije piwo na okraglo. Otoczenie " jeszcze " chce Mu pomoc ale On nie chce isc do zadnego specjalisty ,mowi ,ze to bez sensu . Teraz doszly to zwyklych piw te mocne i na zmiane tak pije . Emerytura jest, choroba jest, Zabka bardzo blisko, ciagnacy sie czas nic nie robienia . T o juz napewno jest ciezki alkocholizm.

Gość takijeden666
Pisalam tutaj w maju 2015 r. o piciu piwa mojego meza. Od tego czau nic sie nie poprawilo xxxxxx Bo to alkoholizm jest i dlatego się nie poprawi tak łatwo. On już nie przestanie. Ja na szczęście się w porę opamiętałem i od kilku lat nie tykam się piwa. Choć nie piłem długo, ciężko było mi przestać.

Gość gość
10 browarów codziennie to alkoholizm do kwadratu!