Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliowyróż

Co zrobić aby żona kochanka odeszła od niego

Polecane posty

Gość liliowyróż
dzięki - z tą aranżowaną zdradą to chyba dobry pomysł

Gość gość
nie wiadomo bo moze ona ma kochanka i on ciebie i tak funkcjonuja

Gość liliowyróż
nie ma raczej ale kiedyś jak wyjeżdzała do pracy za granice to doprawiła mu rogi teraz właśnie nie ma - i nie wiem czy by chciała mieć

Gość gość
Jesli ktoś ma naturę szmaty,to nie musi wyjeżdzać z kraju by kurwić się.Zrobi to przy nadarzającej sie okazji pod nosem.

Gość gość
"ale kiedyś jak wyjeżdzała do pracy za granice to doprawiła mu rogi teraz właśnie nie ma - i nie wiem czy by chciała mieć" Byłas z nią na tych saksach? czego to d****i nie wymyślą????? A dlaczego teraz ta zona nie chce mieć kochanka,skoro taka puszczalska.???

Gość gość
Ha ha ha kochanek nie chce odejść od zony,a d****a nas błaga o porady. Co za ścierwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Wcale nie ścierwo...Kochana - cierpliwości ...słodź mu ile wlezie, okazuj mu czułość. Sam zobaczy kto lepszy. A wy, żonki jedne, dzioby zamknijcie. Odezwały się pokemony jedne

Gość gość
Facet nie jest ślepy, sam oceni. I koniecznie dbaj o siebie, aby widział różnicę między Toba a tym czymś, z czym mieszka:) Powodzenia

Gość gość
to z czym mieszka kochanek to jest kurwo żona,która wybrał,z którą założył rodzinę,a ty szmato jetseś z doskoku,nie stać cię na wolnego faceta,musisz byc w gnoju, ja pierdzielę,ale rady kolejnej szmaty facet nie jest tępy,masz rację,nie rozwiedzie się dla takiego ścierwa jak ty,więc szukasz tu porad,jak zrobić,by zona odeszła,ale patologia

Gość gość
w c**ju mam o co prosi ten kurwidol j****y jest sciera i za krzywde wyzadzona kiedys zaplaci podwojnie Zero wydymane

Gość gość
Autorko życzę powodzenia taki mężczyzna to skarb! Dużo lepszy niż prawiczek, który może okazać się wiernym mężczyzną.

Gość gość
...Kochana - cierpliwości ...słodź mu ile wlezie, okazuj mu czułość. Sam zobaczy kto lepszy. A wy, żonki jedne, dzioby zamknijcie. Odezwały się pokemony jedne " powiedzcie ,czy kobiety nie są gorsze od męskich dziwek. szmaty nie znają zasad, nie po to twój r****cz brał ślub,by dla takiej d****i rozwalać małżeństwo łykaj wszystko co ci się nadarzy,słódż mu ile wlezie,a on i tak nic nie zrobi dla ciebie więcej żona to żona,ma się ją jedną,a d****a dzisiaj ta,jutro inna...byle p******ć matka nie nauczyli,co to jest żona i matka? czy twój ojciec tez tak r****ł na boku?

Gość gość
Naucz ty sie pisac po polsku Co zrobic zeby zona kochanka odeszla od niego Nie rozumiem tego zdania

Gość gość
zadaj sobie pytanie dlaczego mąż nie może odejść od niej? pomyślałaś o tym, że jesteś tylko zwykłą maskotką dla tego pana? jeśli ktoś chce odejść to po prostu odchodzi od zony, żadna siła go nie zatrzyma dzisiaj rozwód trwa 20min juz z mediatorem

Gość gość
juz glodne marnej sensacji,pocieszycielki, oredowniczki, moralizatorki sie zlecialy💤

Gość gość
czy twoja matka też kurwiła się tak jak ty i rozwalała komuś małżeństwo? jestes wywłoką! nie wiesz ,co to jest rodzina

Gość gość
kur.wa zawsze pozostanie kur.wą tyle w temacie

Gość gość
juz glodne marnej sensacji,pocieszycielki, oredowniczki, moralizatorki sie zlecialy ........................................... jak czytam wypociny takich szmat,to rzygać mi się chce takie scierwa nie mają pojęcia co to jest małżeństwo,rodzina,moralność

Gość gość
kOLEJNA ZDZIRA PRÓBUJĄCA ODBIĆ KOMUŚ FACETA:-(

Gość gość
dlatego nie warto umoralniac takich szmat, w ogole wpisywac sie w takim topiku💤

Gość gość
Faceta,ktory ma żonę i rodzinę.Kto takie k***y urodził? Mniej niż zero.

Gość gość
Dziwna to prośba.Pomóżcie mi, chcę zmarnować czyjeś życie i nie daję rady sama-ależ tupet.Taka osoba jak" PANI "zniszczyła moje długoletnie małżeństwo .Jak już kiedyś "PANI " życie ułoży się ,życzę aby zjawiła się taka artystka i załatwiła" Panią "identycznie,wtedy zobaczysz co znaczy tracić w jednej chwili wszystko-POZDRAWIAM.

Gość liliowyróż
widze że znalazły sie osoby którą rozumieją dzięki za rady a wy przestańcie moralizować - nie dziwie się że później faceci was zdradzają bo kto by wytrzymał z takimi jadowitymi

Gość liliowyróż
łatwiej - ale wspólny dom itd , wygodnie mu jak to facet ona dużo czasu spędza poza domem ale jakby ona mu "podziękowała " to napewno byłby ze mną trudno mu sie zdecydować - w końcu mieszkanko w bloku to nie to co duży domek

Gość gość
Jestes pewna ze jak zona mu podziekuje to bedzie z toba?

Gość gość
Czy sądzisz,ze ona mu będzie dziękować? Ona go zobowiąże! To on ma zobowiążania i odpowiedzialność za rodzinę. D****a liczy na przychylność żony.

Gość liliowyróż
ale moje serce już wybrało

Gość gość
liliowyróż, mam ten sam problem co Ty...nie trudź się - panowie niestety są wygodni. Jak sam nie chce to kopnij go w tyłek i, jak ktoś tu powiedział, nie rób szmaty z siebie. Jak zobaczy że ucieka króliczek, to może sam się ocknie