Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaaaaaaabaaaaaa

chyba przestałam go kochać

Polecane posty

Gość baaaaaaaabaaaaaa

jestem z moim chłopakiem 7 lat, rożnie to między nami było , obecnie jest średnio. kłótnie o pierdoły. no i tak się zastanawiam czy go jeszcze kocham. gdy przychodzi weekend to niby nie mogę się doczekać bo wiem, że spędzimy więcej czasu razem, ale przeważnie jest do d**y. a po weekendzie mam dobry humor bo on wraca do pracy, nie kochaliśmy się już z 3 tygodnie. przy nim nie do końca jestem sobą. on zazdrosnik nie lubiący zabawy, a ja jak ta kretynka robię to co on chce bym robiła, a raczej czego nie robiła :/ no i tak tkwie w tym wszystkim... ogółem to dobry facet, kocha mnie, jest zaradny , ale będąc z nim wiecznie mi czegoś brakuje.

Gość baaaaaaabaaaaaa
no tak, pewnie nikomu nie chce się tego czytać

Gość gość
7 lat razem,myslisz moze o legalizacji zwiazku.To chyba juz czs.

Gość gość
No tak, to szukaj innego. Jak trafisz na pijaka, r****cza, narkomana, damskiego boxera, nieroba, brudasa, to może wtedy do Ciebie cos dotrze. Szukasz bolca, oraz zabawy na dyskotece z innymi facetami. A zwalasz winę na niego, ze jest nie towarzyski. A on juz jest dorosły, a nie taki bachor jak ty. Kobieta to nie dogodzisz, niczym sie nie reprezentują, a wymagają wszystkiego od faceta.

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Tyle czasu razem,nic dziwnego.Tak bywa.

Gość gość
To normalny kryzys.uczucie z czasem przygasa.

Gość baaaaabaaaaa
nie chce chodzić na dyskoteki po to aby zabawiac sie tam w towarzystwie innych facetów. ale od czasu do czasu wyjść gdzieś potańczyć, pogadać z koleżankami byłoby fajnie. wiem, że można trafić gorzej, ale jest też opcja, że można trafić lepiej. np na kogoś o podobnych poglądach, kogo akceptowałabym takim jaki jest.

Gość baaaaabaaaaa
co do ślubu. no właśnie sobie tego nie wyobrażam, wiec kolejny dowód na to , że coś jest nie tak jak powinno, a na zmianę nie ma co liczyć.

Gość baaaaabaaaa
i teraz pytanie.. czy tak żyje większość ludzi, więc spoko i nie ma czym sobie głowy zawracać, czy może jednak warto zaryzykować i szukać tego właściwego? tylko jaką dostanie się gwarancję , że ktoś taki się znajdzie? jest jeszcze jedna rzecz którą warto rozważyć. czy będąc w związku z osobą, która jest nam po części obojętna jest łatwiej niż być z kimś kogo kochamy , a co za tym idzie cierpimy?

Gość malami8888
ja mam ten sam problem!! bylam z nim 7 lat i wy tym mieszkalismy razem 6. mam teraz 26 lat. odeszlam bo stwierdzilam ze go niekocham, klocilismy sie o p*****ly i z czasem zaczelismy zyc osobno. W lozku masakra jakas, wogole nie mialam ochoty na sex, upawialismy go raz na miesiac,a zaspokajalam sie sama :/ on chcial ale ja nie maialam ochoty...chyba teraz mysle ze z nim... chcialam slub nalegalam,ale on nie zabardzo chcial i ciagle przekladal z roku na rok, nawet mi sie nie oswiadczyl.. a jak odeszlam to nagle chcial sie chajtac.rozstalismy sie pol roku temu, i musze powedziec ze mam mieszne uczucia. Z jeden strony tesknie i jakos tak przykro jak mysle o nim a z drugiej, szekam na milosc..z kims innym.