Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiula Cebula

Używała któraś z was białej glinki na twarz

Polecane posty

Gość Asiula Cebula

Bo ja godzinę temu zrobiłam maseczkę z białej glinki z kozim mlekiem i wodą i strasznie mnie skóra piekła. Ta glinka zalecana jest do skóry wrażliwej więc czemu moja normalna skóra tak zareagowała? Niby takie cudo, a ja mam mieszane uczucia, mam wrażenie, że mnie wysypie po tym. Macie jakieś doświadczenia?

Gość gość
ja codziennie serwuję mojej lubej białą glinkę na twarz :classic_cool:

No napisałam biała glinka z kozim mlekiem rozrobiona z wodą mineralną :P tę glinkę kupiłam w sklepie z kosmetykami naturalnymi w postaci proszku :)

Gość gość
ja używałam glinkę zieloną i glinkę rhasoul, jak nie zmyje po 15 min zaczyna szczypać, szczególnie w miejscach gdzie zaschnie, trzeba pilnować żeby cały czas była mokra

Wiem, nie dopuściłam do tego by zaschła. Po chwili od nałożenia zaczęło już trochę szczypać i nasilało się to. Zaczerwienia nie ma, dziwne.

Mam nadzieję niemniej jednak boję się, że jutra z rana obudzę się z krostkami na twarzy. Jeszcze pytanko :D Są tu zwolenniczki olejku arganowego?

Gość gość
nie nie znaczy że działa tylko, ze jest nieodpowiednia dla ciebie no chyba, ze wcześniej np.,miałas jakiś piling

Gość gość
ja używam arganowego, a o co chcesz zapytać?