Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dosc sasiadow

mam dość sąsiadow

Polecane posty

Gość Mam dosc sasiadow

Mam dosc moich sasiadow. Jestem niska (154 cm). Po okolicy chodza ploty o mnie, m.in. ze bralam narkotyki i dlatego nie uroslam, i ze zycie sobie zmarnowalam przez to, bo zostalam stara panna i nikt mnie nie chce przez to. Mam 27 lat i nigdy nie mialam faceta (zdarza sie). I wygaduja to nie dzieci na podworku, a dorosli ludzie, w wieku moich rodzicow. Paranoja.

Gość matematyka jest prosta
sasiedzi maja to do siebie ze kochaja wsciubiac swoj nos w nie swoje sprawy bo musza miec przeciez o czym rozmawiac jakby zabrac im mozliwosc takiej zabawy to by sie zanudzili na smierc, bo nic innego w zyciu nie umieja

Gość Mam dosc sasiadow
Ciezko jest zyc otoczona ludzmi ktorzy mysla o tobie zle rzeczy ktore sa nieprawda.

Gość gośću
w przypadku większości ludzi nie jesteś postrzegana jako Ty, tylko jako ich obraz Ciebie, 154? musisz być urocza, mogę spytać skąd jesteś?

Gość gość poranny
Rety, dziewczyno, to gdzie ty mieszkasz otoczona taką tępotą i zaściankowością?

Gość Mam dosc sasiadow
A jakie to ma znaczenie skad jestem? Tak, jestem postrzegana, jako ta ktora zniszczyla sobie zycie. To przykre.

Gość pani zima reaktywacja
Pewnie mieszkasz w jakiejś dziurze, na wioskach takie obgadywanie jest normą :O

Nie zwracaj uwagi na takie gadanie.Ludzie zawsze znajdą temat do plotek.Taka ich mentalność.''Jak nic się nie dzieje ,to zróbmy sensacje bez powodu ,żeby było ciekawie :O ''

Gość gość
dziewczyno, chyba nie masz większych problemów w życiu skoro przejmujesz się czyms takim jak ploty rozsiewane przez sasiadów.Nikt normalny i zdrowy na umyśle nie bierze takich rewelacji na poważnie.A może spróbuj się odgryźć i puść w obieg jakąś kompromitującą rewelację o tychże.Na przykład ,że mąż największej plotkary ma romans na boku i dwoje nieslubnych dzieci.Zobaczysz jak to działa w drugą stronę.

Gość Mam dosc sasiadow
Wiem, ze nie powinnam sie tym przejmowac. Ale czasem mnie to przerasta.

Nie przejmuj się co ludzie o Tobie opowiadają.Świadczy to o braku zainteresowań u tych ludzi! Pewnie mieszkasz na wsi, bo tylko tam przy płotach stoją plotuśnice i obgadują każdego kto obok nich przejdzie?:D Ignoruj ich i rob swoje.To ze jestes niska nie znaczy że bierzesz narkotyki! Sama widzisz jaka zaściankowa mentalność jest u tych osób!!!!!Jaki rozum taka mowa.

Gość Mam dosc sasiadow
Ja wiem, ze to ze jestem niska nie oznacza ze bralam w mlodszym wieku narkotyki. Nie biore, nigdy nie bralam. Ale okropnie jest czuc na sobie pietno nieprawdziwych plotek.

Gość gość
A czym ty sie przejmujesz, olej sasiadów, pamiętasz było już kiedyś na tym forum coś podobnego, tylko że tamtą dziewczynę potępiano za puszczalstwo z sąsiadami.

Gość gość
A było coś takiego, że niby cała wieś aż huczała od plotek:-)

Gość Mam dosc sasiadow
Wspolczuje tamtej dziewczynie, to okropna sytuacja. Ludzie potrafia dokopac niesamowicie.