Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie tabletki pohamuja apetyt

Polecane posty

Gość gość

Jem bardzo duzo, nie jestem gruba ale przytylam kiedys mialam zawsze 50-54 kg max, teraz od jakis 2 lat 58 kg , rozciaglam sobie zoladek lubie jesc, chce zapytac jakie tabletki sa najskuteczniejsze na pohamowanie apetytu? Tylko nie asystor bo po nim mi dziwnie bilo serce, jakies inne. Nie interesuja mnie odpowiedzi osob ktore sprzedaja na allegro! I tak kupie w aptece nie na internecie.

Gość gość
Spróbuj chromu i tabletek z octem jabłkowym. Trochę pomagała mi też herbatka Linea Fix, ale tabletek tej firmy nie próbowałam.

Jakbyśmy wiedziały, które tabletki hamują apetyt, to by forum o dietach umarło ...... :-) POza tym na każdego może działać coś innego, wiec trudno doradzić. Kiedyś brałam Asystor Slim, Linea, Slimitin, Aqua slim, Hoodię Gordoni, Therm-Line ( i pewnie jeszcze kilka innych, których nazw już nie pamiętam), ale po żadnym nie czułam ani poskromienia apetyttu, ani niczego innego. Teraz już nic nie łykam. Działam tylko dietą i r****m.

Gość gość
Agawa święte słowa ;) nie ma co bawić się w złote środki, zdrowa dieta to podstawa. 🌻

Gość gość
ja brałam kiedyś Scorch, kupiłam na allegro, brałam 2 miesiące plus dieta, ćwiczenia, schudłam 20kg, ale wg mnie dobry, bo hamował bardzo apetyt, a ja jestem łakomczuch, więc naprawdę działa.

Gość gość
Może i działa ale co się dzieje jak przestajesz brać? ;)

Gość gość
przestałam brać i wagę trzymam, jojo nie ma, jak sie tyle schudnie to się docenia to i już mnie nie ciągnie na słodkie :D

Gość gość
To jesteś wyjatkowa moja droga ;) czytając forum mam wrażenie że ta radość ze schudnięcia na wiele nie starcza.

Gość Roksi B
Ja kupiłam sobie w internetowym sklepie dokładnie takie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i one pomogły mi zapanować nad wilczym apetytem. Jadłam mniej i nie odczuwałam głodu. W ciągu kilkunastu tygodni udało mi się pozbyć 18 kilo nadwagi.

Gość Krewetka27
jedz produkty z błonnikiem, orzechy, otręby, jest też figura no-appetite, taki kisiel, zjedzony przed posiłkiem na długo daje uczucie sytości