Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona chce mnie poderwać

Polecane posty

Gość gość

Witam Panie, Proszę powiedzcie mi, co mogą oznaczać przeciągłe spojrzenia kobiety, uśmiechy zawsze jak koło niej przechodzę. Jest mężatką, a ja żonaty. Nie powiem, ładna kobietka jest z niej. Znam ją bardzo mało, mieszka niedaleko mnie i czasem widujemy się na ulicy, sklepie bądź w szkole. Pomóżcie drogie Panie. Zaprosić ją na kawę, czy dać sobie spokój? Mam nawet na nią ochotę.

Gość tak to jesttt
nawet jeśli się do Ciebie zaleca, choć bywają osoby naturalnie tak uprzejme ( ja także zawsze się uśmiecham o wszystkich) to przecież masz żonę. Nie kochasz jej?

Gość aerghrjy
wiesz co, znam takie, głównie sa to mężatki, dzieciate... po prostu szukają akceptacji, zainteresowania, taka potrzeba bycia adorowaną ;) takze nei rób sobie większyhc nadziei albo...wykorzystaj sytuację :D

Gość gość
Pytam was o zdanie. Nie będę opowiadał teraz o swoim życiu.

Gość gość
Jasne uwazam,ze powinienes ja zaprosic, a na pewno do niej zagadac:D Mlodsza od ciebie??

Gość tak to jesttt
Ok, więc jeśli zdajesz sobie sprawę z konsekwencji jak bardzo możesz zranić swą zonę, i że małżeństwa się rozpadną, Twoje i jej, więc zaproś

Gość tonka mala
napisałes ze masz na nia ochote...ona sie usmiecha zakiś ogóra, przeciez świat się nie zawali - wilk syty i owca cała! :P

Gość gość
tak to jesttt. ty masz jakiś uraz? prawda? Na kawę można chyba iść.

Gość gość
A co Cie to obchodzi skoro masz zone? Zoną się zajmij.

Gość tonka mala
na kawe? :) ale po co? ei mozesz pogadac w pracy? po prostu chcesz zaduczpczyć na boku i tyle, nas pytasz o zdanie? :D może zapytaj żony co o tym mysli? liczyłęs na forowe przyzwolenie? :P

Gość ja39
tonka. on sie pyta was co myślicie o zachowaniu tej kobiety, a nie żebyście morały prawiły.

Gość gość
Ja mysle, ze wpadles jej w oko. Wykorzystaj te sytuacje, skoro ma kogos bedzie dyskretna:P

Gość złożyciel tematu
proszę o dalsze wypowiedzi

Gość tonka mala
o mamoooo, ja też czasem się uśmeichnę do koleg z pracy, mam nadzieje ze zaden nei ma z tego powodu dylemató moralnych ! :D:D

Gość złożyciel tematu
tonka. ja tylko pytam co myślicie o sytuacji. PS. nie pracujemy razem (nie wiem dlaczego tak pomyślałaś)

Gość tonka mala
wiesz, są rózne dziewczyny, jedna uśmiechnei się bo mija znajomego, druga ma perammentną chuć i zachowuje się jak kocica w rui :P decyzja zalezy od ciebie, my jej nie znamy!

Gość złożyciel tematu
no ja też jej nie znam.

Gość tonka mala
a co mamy myśleć? nie zznamy jej :) a moze sie uśmioecha bo często cię mija na ulicy! traktuje cię jak sąsiada... powiedz jej dzięń dobry/cześć i zibacz co bedzi dalej O sobi emogę powiedziec - jak kogoś mijam codziennie wdrodze do pracy czasem się uśmiecham, tyle, ale bez przesady - zadnych powłóczystych spojrzeń spod rzęs :D:D

Gość złożyciel tematu
tonka, zaczynasz mówić do rzeczy i na tym mi zależało. bardzo mało ją znam, ale dzisiejsze jej spojrzenia i uśmiechy zaczęły mnie zastanawiać. bardzo zastanawiać.

Gość tonka mala
:D to też się uśmiechnij - powiedz cześć, ew. zagadaj o pogodzie itp :P a co! bo widze ze cię to spojrzenie jej dręczy :D ile masz lat? na ile wg ciebie ona wygląda? wiesz...sam aznam rózne mężatki i róznych żonatych...ehh, krew nei woda :)

Gość gość
Ja nie wiem na co ty czekasz, ona sie usmiecha i patrzy, a ty jak oferma stoisz:D

Gość złożyciel tematu
mam 39, ona jakieś 32-34. dręczy mnie jej zachowanie jak cholera.

Gość złożyciel tematu
gość - sam jesteś oferma. pytam kobiet o zdanie żeby wybadać różne punkty widzenia

Gość tonka mala
noo, i tak myslałam ! ten wiek jakbys miał 25-27 i żonę...nie miałbyś problemu, problemy zaczynają się póxniej ;) a za starego dziada tez cię nie miałam to rób jak pisze...i zdawaj relacje na kafe ja zaraz spadam, ale postaram sie odszukac temat .... i bede się pilnowała z rozsyłaniem uśmiechłów do (nie)znajomych po drodze :D

Gość złożyciel tematu
dzięki tonka. jak nie stchórzę to dam znać jak poszło. qurwa, serio, 15 lat temu bym się nie zastanawiał.

Gość tonka mala
aaaaaaaa, widzisz;) wiem

Gość złożyciel tematu
człowiek mądrzeje z czasem. choc nie wszyscy :-)

Gość ja39
odświeżam temat

Gość założyciel tematu
Inna kwestia, że podobnymi spojrzeniami od pewnego czasu obdarza mnie mój mechanik samochodowy. Chłopak 25-26 lat. Nigdy nie miałem takiej przygody, i zastanawiam sie, jak to jest :) Jak myślicie, warto zakosztować takiego owocu? :)

Gość załozyciel tematu
ale ludzie są śmieszni i żałośni. szczególnie ten podszywacz od mechanika.