Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poszłybyście na dyskotekę z kumpelami bez swojego faceta

Polecane posty

Gość gość

2. ... i czy poszłybyście na dyskotekę w czyjś wieczór panieński jeśli Wasz facet źle by to widział?

tak tak Oczywiście sporadycznie, tylko z racji babskich wypadów, bo jednak zawsze lepiej przetańczyć noc z brunetem :)

Gość gość
ja chodzę raz na dwa tygodnie

Gość ile masz lat dziecko
ze takie rzeczy cie niepokoja, chyba oczywiste ze idziesz z kolezankami a nie z innym facetem, tez mi problem, moze lepiej wez sie za nauke bo rok szkolny sie zbliza

raczej nie chodzę, bo nie lubię, ale np. na wieczór panieński koleżanki pójdę :)

Ja chodzę na imprezy głównie dla facetów, więc jakbym już miała to by mi się chyba nie chciało chodzić ;/ Jak byłam w związku to ciężko było mnie wyciągnąć ;/

Gość gość
Nie jestem małolatą, studia już parę lat temu skończyłam, więc nie traktuj mnie z góry, skoro nic o mnie nie wiesz. v Pytałam WAS co byście zrobiły, a nie prosiłam o osąd mojej osoby. Chodzi o to, że on się boi, że ktoś mi coś dosypie do drinka, albo będę się czuła pod presją kumpel jeśli coś głupiego wymyślą, bo nie wiem kto tam będzie.

wiesz co...chyba op********abym faceta gdyby zasugerował, że zrobię coś głupiego pod czyjąś presją...

Gość gość
Nie wiem czy to fair bawić się na dysce jak facet sam w domu zostaje...

Gość gość
tak poszłabym. mam chłopaka i nie mam problemu z wyjściem.. ufamy sobie więc w czym problem? jesteśmy w związku, co nie znaczy , ze nie mozemy o sobie decydować ;]