Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pannazmokr膮g艂ow膮

SZCZECIN dobry zesp贸艂 na wesele

Polecane posty

Go艣膰 pannazmokr膮g艂ow膮

Poszukuj臋 dobrego, sprawdzonego zespo艂u na wesele. B臋d臋 wdzi臋czna za wszelkie sugestie. Obok zespo艂u piszczcie kwot臋 wynagrodzenia, je艣li jest wam znana. Cchc臋 mie膰 jakie艣 rozeznanie, ile kosztuje wynaj臋cie zespo艂u w og贸le. Niestety, zespo艂y co do zasady nie zamieszczaj膮 takiej informacji na stronach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zamaskowany Muchacho
Ja tez szukam zespo艂u kt贸ry dojedzie ze Szczecina do Dziwnowa. By艂am na jednym szczeci艅skim weselu i moge z czystym sercem polecic zespol Belveder Band, 602 526 117 gosc nazywa si臋 Andrzej Sidorkiewicz. To starsi panowie, ale bardzo przyzwoicie graja, nie kalecza angielskich numerow akcentem i ich zabawy sa z klasa. Jestem zdeterminowana zeby sie rozejrzec zanim podejme decyzje, ale prawdopodobnie i tak bedziemy zamawiac ich...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pannazmokr膮g艂ow膮
Dzi臋ki :) Mo偶e kto艣 jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam :) ja niestety nie znam si臋 w tym temacie, ale znam za to bardzo solidn膮 i dobr膮 firm臋, kt贸ra zajmuje si臋 przystrojeniem i florystyk膮 wesela :www.zemlerdecor.com i jest ze Szczecina ! tworz膮 naprawd臋 magiczn膮 atmosfer臋.. warto zaczerpn膮膰 inspiracji nawet na ich stronie polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PodobaMiSie, swietny zespol, grali u mnie w czerwcu;) znajdziesz ich na fb:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weselnicy
polecam Bosto Band, du偶o 偶ywych instrument贸w, 艣wietny kontakt z lud藕mi, super zabawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamaskowany Muchacho - nie podawaj prywatnych telefon贸w ty durna pejo i nie reklamuj si臋 i tak wszyscy wiedz膮 ,ze Belveder to sfora pijak贸w i amator贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 latteband
Witamy serdecznie. Jestesmy szczecinskim zespolem muzycznym. Zapraszamy na latteband.pl lub na fb: facebook.com/lattebandpl Zachecamy rowniez do posluchania nas na zywo :) Pozdrawiamy Latte

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy slyszaliscie cos o tym zespole www.key-band.pl przygotowuje wlasnie wesele i szukam odpowiedniego zespolu, dzieki z gory za opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xymena

Dobry zesp贸艂 na wesele?? To proste Andy Scamps Orchestra!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 123

wystawiacie fakture za us艂ug臋?

Udost臋pnij ten post