Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapitan Hastings

propozycja obiadu polskiego z okazji podwojnego swieta

Polecane posty

Gość gość
maciora tak czytam co dnia twoje beznadziejne propozycje obiadowe ty wielu rzeczy nie lubisz i nie jadasz jakby to wszystko spisać to z ciebie kurde kucharzyna marny mało lubisz a ktos kto sie rozkoszuje jedzeniem lubi gotowac tym bardziej chwalić się tym na topikach powinien raczej wszystkiego spróbować

Gość gość
wybredny i głupi zarazem

Ja mam kawę. Poprasowałam troszkę i patrzę na listę co jeszcze spakować. Mam takie dwie listy, jedna na wyjazd wakacyjny nad wodę, druga na wyjazd w inne miejsce. Zawsze z tych list korzystam planując wyjazd. Czasem ją modyfikuję.

Ciekawy pomysl. Najwazniejsze, to nie zapomniec dokumentow, kasy, kluczy od domu, teelfonu, ladowarki itp.Reszte mozna kupic na miejscu. Kiedys zapomnialem spakowac gaci, to kupilem 7 par na miejscu.

Gość 2003
juz kilka razy pisales, ze wywaliles ja na smietnik (przez, w domysle, zle skojarzenia z osoba, ktora przestala byc "grata"), a tu taka niespodzianka :D . zrzadzeniem losu (czy tez przypadku) i ja pozywie sie dzis swinia (pieczone poledwiczki odgrzane w kapuscie), a do tego tluczone kartofle ze szczypiorem. nie wiedzialam nawet, ze sa te swieta, ale skoro przypominasz, to zaplone do nich sentymentem przez sentyment do s/p babci, ktora by je swietowala :)

Dedykacja jest taka: "W kulinarnych programach, w gazetach na stronach z przepisami, czesto pojawia sie haslo "przez zoladek do serca". Ale, ze do mojego, to nigdy bym nie pomyslala. Te zupy, ktore dostaje od Ciebie, to nie tylko oryginalne pomysly, ale wazne bylo to, ze w nich dawales mi czastke siebie. Mam nadzieje, ze w tej ksiazce, w przepisach Twojego imiennika, znajdziesz inne ciekawe pomysly na pyszne zupy i dzieki temu poszerzysz swoje kulinarne zdolnosci."