Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek ze starszym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat, mój chłopak ma 22 lata. Poznałam go ponad 2 lata temu. Najpierw ze sobą pisaliśmy i spotykaliśmy się ok. 1-2 w tygodniu, ponieważ ja się uczę, a on studiuje. Po kilku miesiącach zakochałam się w nim, jednak to on pierwszy mi się do tego przyznał. Obawiałam się związku z nim, ponieważ jest ode mnie 6 lat starszy. Powiedziałam mu prawie na wstępie, że jeżeli chodzi o seks, to nic z tego nie będzie na razie. On to zaakceptował. Minęło 1,5 roku odkąd jesteśmy razem. Dogadujemy się ze sobą. Mateusz (mój chłopak) traktuje mnie z szacunkiem i nie mogę narzekać, bo jest naprawdę kochany. Także mam do was Panie i Panowie następujące pytanie: Co sądzicie na temat tego związku? Moi rodzice to zaakceptowali. Jest sens bycia ze starszym chłopakiem?

Gość gość
Jest sens. Ja mam 22 lata moj facet 32, jestesmy razem 3 lata i co ty na to??

Gość krystian88
wiesz, moim zdaniem skoro jest wam ze sobą dobrze to dlaczego nie... 1,5 roku z 22 letnim chłopakiem to już coś poważniejszego niż związek z 15 latkiem przez 2 tygodnie. wydaje mi się, że jesteś bardzo dojrzała jak na swój wiek. dobrze, że masz szacunek do swojego ciała. nie myśl, że seks jest złą rzeczą. przyjdzie taki moment, że dojrzysz do tej sprawy i wszystko będzie na swoim miejscu. życzę szczęścia i pozdrawiam :)

Gość gość
troszkę na początku mnie to przerażało, bo jestem jeszcze młoda. dużo czytałam w internecie o związkach ze starszymi mężczyznami. jeżeli facet naprawdę jest w porządku dla kobiety to jest okej, a ja po prostu bałam się, że jak mu powiem, że nie zrobię z nim 'tego' to mnie zostawi, ale na szczęście tak się nie stało. znajomi na początku twierdzili, że i tak mnie zostawi, jeśli się z nim nie prześpię. skoro dla 15-16 latków seks jest rzeczą normalną, to ja jako 16 latka jestem chyba nienormalna, bo twierdzę inaczej..

Gość gość
pewnie, że ma sens. swoją drogą badania wykazują, że kobiety są dojrzalsze od mężczyzn w tym samym wieku. wiesz co innego gdyby on był od ciebie 20 lat starszy, to mogłoby być chore, ale tak jest jak najbardziej ok

Gość gość
zawsze rob to co ty uwazasz i myslisz za sluszne , rib zawsze to co mowi ci serce nie kolezanki z 'zazdrosci; ;]

Gość gość
takie dziecko i już takie rozterki! Dziecko masz zaledwie 16lat.

Gość gość
no i nie wiem o co ci chodzi? napisałam tylko o poradę

Gość gość
zrob mu loda on mich ci ciapice polize i za15 dni do szkoly

Gość gość
ależ ty mądry/a

Gość gość
On ma 22 lata.. jest z Tobą i nie uprawiacie seksu... hmm w tych czasach do dziwne szczególnie, że to facet ;) może nie wiesz o wszystkim? :)

Gość gość
nie mamy przed sobą tajemnic. wiem, że jest facetem i że na pewno myśli o seksie. jest troszeczkę nieśmiały, ale jak go pytam o tematy tego typu to nie unika odpowiedzi czy coś. chce z tym jeszcze parę miesięcy poczekać. :)

Gość gość
co to za zwiazek jak jeszcze ci kutasa nie wladal ani do paszczy (to nadole miedzy nogami) ani buzi

Gość gość
To dobrze - nie śpiesz się bo naprawdę nie ma do czego :)

Gość gość
no widzisz, a jednak bez seksu idzie żyć

Gość gość
ja mam 16 lat i jestem z chłopakiem, który ma 34 lata i jest nam dobrze. Bardzo mnie kocha.

Gość gość
ciapisko masz jak wiadro a tabliczke mnozenia umiesz

oj dziewczyno , chcialabym aby mój facet był tylko 6 lat starszy < bo jest 14 lat starszy ode mnie> , narazie jestesmy jakies 3 miesiace , mam nadzieje ze przetrwamy wiele dluzej , osobiscie uwazam ze 6 lat to na roznice wieku taki w sam raz . z wlasnego srodowiska widze ze wiekszosc chlopakow -rówieśników są "dziecinni" a jezeli twój facet jest w stanie czekac az bedziesz na to gotowa to dobrze o nim świadczy , życzę powodzenia ;*

Gdy bylam mloda nastolatka moj ex byl wtedy ode mnie 5 lat starszy i funkcjonowal nasz zwiazek super. Zycze ci powodzenia bo to zalezy tylko od was.