Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meg06

Kolejny raz spónia mi się okres

Polecane posty

Witam Chciałam się Was poradzić. Mianowicie mój problem polega na tym, że w zeszłym miesiącu spóźniła mi się @ o ponad 10 dni. Zrobiłam dwa testy ciążowe, oba były negatywne. Byłam u ginekologa i powiedział że wszystko jest w porządku. W tym miesiącu znów mi się spóźnia o 5 dni i nie zapowiada się na szybkie przyjście. Dodam że zawsze miałam regularne a żadnego większego stresu ani wyjazdów teraz nie mam. Jak myślicie, co to może być? Mam się zgłosić na badanie cytologiczne, a @ jeszcze nie ma...

Gość gość
Witaj Ja 2 poprzednie okresy tez mialam z podobnym opóźnieniem. Wcześniej raczej były w miarę regularne. Też mnie to niepokoi, Tylko ,że ja dopiero wybieram się do gina. Moim zdaniem to wpływ może diety, stresu i pogoda. U mnie przyczyna może być też taka ,że bardzo bym chciała mieć dziecko i pewnie psychika też swoje działa,że okres się opóźnia.

To mamy podobną przyczynę. Również bardzo bym chciała, ale już wiem ze nie jestem. Więc myślę, że powinno być w normie

Gość gość
Hm, może Cię pocieszę jeśli powiem że mój okres w ogóle żyje swoim życiem, raz cykle 20 dniowe, raz 40 lub więcej. Jutro umawiam się do ginekologa, choć zapewne mnie zignoruje, jeszcze nie spotkałam się z tym żeby ktoś to potraktował poważnie. ;)

Gość meg061
Nie wiem co mam już o tym myśleć. Lekarz mówi, że wszystko jest ok a ja czuję inaczej.

Gość gość
Czy współzyłaś z chłopakiem

Gość gość
ja np raz okres mam raz nie i to 40 dni cykl potrafi trwać, szereg badań wyszedł Zespół Policystycznych Jajników. może powinnaś udać się do innego lekarza niech przebada

Tak, współżyłam. Ale testy ciążowe nic nie wykazały a nawet ginekolog niczego nie zauważył. Dziś mam 37 dzień cyklu. Przy moim regularnym cyklu myślę, że są podstawy do niepokoju. Poza tym mam takie dziwne kłucie w brzuchu.

A to już jest mój drugi lekarz w ostatnim czasie. Miałam robione USG i wszystko jest w porządku. Czekam na @ ponieważ mam się zgłosić na badanie cytologiczne, a tu nic nie leci :/

Czy myślicie, że ginekolog może przeoczyć ciążę na samym początku? Może powinnam zrobić jeszcze jeden test? Co o tym myślicie?

Gość meg061
No tylko problem polega na tym, że @ dostawałam z zegarkiem w ręku. Nigdy nie miałam problemu z nieregularnym miesiączkowaniem.

Gość meg061
Jednak ciąża. Dziś robiłam test i wyszedł pozytywny

Gość gość
dopiero w drugim miesiacu test Ci wyszedl pozytywny??ile od stosunku robilas ze wychodzily negatywne??

Gość meg061
Testy robiłam po wspomnianym plamieniu w zeszłym miesiącu. Ginekolog na usg nic nie zauważył. Więc albo sprzęt nie wykrył albo doszło do zapłodnienia po wizycie u ginekologa. Pójdę do lekarza i się wszystkiego dowiem

Gość gość
a chcialas byc w ciazy??a to po tych testach i wizycie u ginekologa wspolzylas jeszcze???

Gość meg061
Tak, chciałam i się bardzo cieszę. I tak współżyłam po tej wizycie

Gość gość
skoro chcialas to gratuluje ciesze sie razem z Toba, ja juz mam dwojke dzieciaczków, najmlodsze ma poltora roczku:)