Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adristar

Zakwaszenie organizmu

Polecane posty

Chciałabym podjąć temat zakwaszenia organizmu poprzez dietę ktòrą oferuje nam wspòłczesny styl odżywiania oraz skutkii dla drowia oraz urody. Ja słyszałam, że długo utzymujący się stan zakwaszenia powiduje chorobę zwaną kwasicą, bòle stawòw, migreny oraz wiele innych popularnych dolegliwości. Ja stosowałam dietę zasadową, jest świetna, tyle tylko, że bardzo pracochłonna i eliminująca praktycznie wszystkie produkty szybkodistępne. W tej chwili piję chlorofil, ponoć przynosi bardzo pozytywne efekty w utrzymaniu przwidlowego poziomy ph w naszym organizmie.

Ja tez zainteresowałam się ostatnio tym tematem, poszukałam produktów odkwaszających oraz tych silnie zakwaszających i jak można się domyslić te pierwsze jadam czyściej, drugich skolei zaczęłam unikać. Ponieważ nie jem mięsa i nabiału silne zakwaszenie raczej mi nie grozi, ale przezorny zawsze ubezpieczony. To świeży temat, ale może niedługo dowiemy się o nim więcej. ___________ http://www.mivokids.pl/pol_m_Buty_Kalosze-107.html

Gość gość
a ja się zdrowo odżywiam nie piję żadnych wepomagaczy jem duzo warzyw z działki pieniądze przeznaczam na podróże!