Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o Romach tzn Cyganach

Polecane posty

Gość gość
tylko, ze oni nie mają gdzie wrócic, nigdzie ich nie chcą

Cygan w swej istocie przypomina mi inny gatunek - Ratus Norvegicus. Oba te gatunki mają wiele wspólnego. Oba cec***e ogromny przyrost naturalny, oba cec***e podobna skłonność do ekspansji, co zawdzięczają przystosowaniu do życia w najbardziej niszowych środowiskach...

Gość gość
Ich jest tylko ok 10 mln , do szczura bardziej mi pasują arabusy

Nie cyganie są gatunkiem wędrownym, jak szczur. Araby jako Semici są przyzwyczajeni do swojego środowiska. Poza tym nawet w żyłach Arabów płynie lepsza krew, bo to potomkowie Sema. Cyganie to potomkowie Chama . . .

Gość MaximusYebus
dziwni i jacyś oderwani od cywilizacji, życia, ludzie. Ze względu na swoje zwyczaje żywieniowe, jedzą tylko mięso, chorują na choroby serca. Panuje wśród nich głupawy patriarchat, i z tego względu kobiety są głusze od ortodoksów katolickich. Kiedyś oglądałem program Makłowicza o gotowaniu wśród Romów, i można powiedzieć, że mają duże problemy z asymilacją w społeczeństwach

Cyganie stanowią niebezpieczeństwo, przez swoje wadliwe geny i skłonność do g***tów oraz czynów lubieżnych. Dlatego byłbym za profilaktycznym sterylizowaniem cyganów, aby nie mieszali się z Ariami...

Cyganie nie powinni jeść mięsa, bo nie są do tego przystosowani. Jako naród drawidyjski są przyzwyczajeni do wegetarianizmu i innego śmieciowego jedzenia i tak powinni się odżywiać. Chodzi tutaj o metabolizm. Dlatego większość cyganów to spaślaki...

Gość gość
1 na 100 z nich chce cos w zyciu osiągnac, wyrywa sie z tej chorej spolecznosci, normalna praca, studia a reszta to wiadomo :O kasiora z wrózenia, żebractwa, niewiadomo skąd, dzeci brudne tylko czytac i pisac potrafią , do szkoly nie chodzą zwykle :O porazka

Gość MaximusYebus
ze względu na to, że nie uczą się języka polskiego w domu, mają problemy z nauką w szkole, bo nie rozumieją , co się do nich mówi i z tego względu są w większości uważani, za cofniętych w rozwoju i uczą się klasach specjalnych. W Polsce jak dostali za komuny nakaz osiedlenia się, trochę się ucywilizowali, w Czechach i na Słowacji, żyją w ogrodzonych gettach, trudno...

Gość MaximusYebus
myślę też, że bardzo ładnie potrafią żebrać i wzbudzać litość. Raz dałem takiej jednej z litości, bo siedziała z obsmarkanym bachorem dwa euro i potem zobaczyłem jak wsiada do takiego samochodu, że aż mi kopara na trampki opadła z wrażenia

Gość gość
Nie warto im dawać kasy. U mnie w miescie tez siedzą w centrum, pod dworcem kolejowym w tunelu, non stop w tramwajach :O Lepiej isc i kupic cos od staruszki, po ktorej widac ze jej cięzko, jakąs szmatke czy wisioek i komus dac :)

Wczoraj miałam okazję jeść na obiad kotleciki wieprzowe. I jak tylko przekroiłam kawałek, to od razu mnie odepchnęło. Czułam się, jakbym człowieka jadła. Nigdy wiecej już nie zjem nic ze świni ani z dzika.

Beruthiel, bo lepiej zjeść krówkę niż świnkę. Świnia jest podobna do człowieka. Karl Denke, niemiecki psychopata i seryjny morderca sprzedawał na targach ludzkie mięso jako wieprzowinę...:(

blee..... Czasami się dziwię ludziom, którzy brzydzą się jeść parówki i inne podroby, bo brzydzą się MOMu (czyli Mięsa Oddzielonego Mechaniczne). A ja zawsze im mówię, że MOMu nie ma co się brzydzić. Najważniejsze, że to mięso i inne odpadki pochodzą od zwierząt. Bo w życiu nie tknęłabym nic z człowieka.

Gość gość
MOMu trzeba sie brzydzic, widziałam na własne oczy jak to jest robione :O

Jedzeniu wieprzowiny też sprzeciwia się Biblia: "Ci, którzy się uświęcają i oczyszczają, aby wejść do pogańskich gajów za jednym, który kroczy w pośrodku, ci, którzy jedzą mięso wieprzowe i płazy, i myszy, wszyscy razem zginą - mówi Pan (יהוה)" Iz 66:17

Gość gość
jak to nie maja gdzie wrocic? Indie to ich ojczyzna wiec WON!

Gość gość
Bangladesz to jeden z najbardziej zacofanych krajów, najbardziej przeludniony, zatrute rzeki, ziemia smierdzi od pestycydow, brud smród i ubóstwo, taki śmietnik Świata

Gość Eveline36
Myślę że lubią złoto bo prawie każdy nosi coś ze złota na szyi lub rękach.

Gość gość
Boże czytam i nie wierzę , co wy za bzdury wypisujecie mam abcie Cyganke zyjemy normalnie , nasze wszystkie dzieci z rodziny sie ucza pracujemy itp itd .Kurcze patologia jest wszędzie ale nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka :(

W starożytności różne narody jadły myszy. A szczury je się dzisiaj np w Wietnamie. Nie widziałaś w TV szczura upieczonego na ognisku, jak kurczak?

Gość gość
miało byc Babcie ze zdenerwowania zjadłam literkę

Gość Davido
Bo cygan bez złota to jak żołnierzyk bez karabinu :)