Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KTOŚ STOSOWAŁ ZALECENIA Z KSIAŻKI TOMBAKA

Polecane posty

Gość gość

"Czy można żyć 150 lat" - czytam ją właśnie, o ozywaniu, ćwiczeniach, stylu życia i zastanawiam się czy to prawda? czy jest sens wprowadzać to w życie?

Gość zjadaczka autorka tematu
ja czytałam i czytałam też na innym forum, że ludzie czują się lepiej a dolegliwości znikają także warto spróbować z tym, że do lewatywy nikt mnie nie przekona ale mogę zacząć jeść mięcho tylko z sałatką

Gość gość
no właśnie, tka myslę, żeby wypróbować narazie te łączenia produktów, bo lewatywy mnie przerażają (aż 4 tygodnie) przecież to zepsuje całkiem jelita.

Gość zjadaczka autorka tematu
prawidłowe łączenie to już postęp lewatywa też by się przydała bo ja czytam że wychodzi z tego 5-7 kg kamieni kałowych to mną trzepie;) ale to nie dla mnie jest też tam mowa o oczyszczaniu jelita miękkim sposobem tj. pierwszy dzień picie kefiru i zagryzanie sucharów drugi picie soku jabłkowego z sucharami a trzeci to warzywa gotowane na to prędzej pójdę

Gość gość
mam wszystkie tomy chetnie wracam do tych ksiazek,,stosowalam oczyszcznie jelita sliwkami suszonymi. pilam ocet jablkowy stosowalam inne zalecenia lecznicze dodam ze metody sa bardzo skuteczne osoba z mojej rodziny miala problemy z chodzeniem lekarze nie pomogli,,pomoglo leczenie czosnkiem i spirytusem stopniowo ja wyleczylam mezowi guza na nodze wielkosci pileczki do tenisa przez dwa tygodnie smarujac kilka razy dziennie octem jablkowym tzn lejac na gaze dopoki nie wyschnie i znowu ocet,,, slyszlam od pewnej kobiety ze jej maz mial takie zapalenie zyl ze noga cala czerwona,,, i wiecie co starla ziemniaki na tarce owinela w plotno cala noge po zdjeciu wygladalo to jak upieczone ziemniaki i noga wyzdrowiala szybko te metody sa bardzo skuteczne ja stosuje ,