Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta jogurtowa

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Zaczynam kolejna diete w moim zyciu . Moze ktos wie czy ona faktycznie dziala ? Dajcie jakis promyk nadzieji ze w koncu uda mi sie byc szczupla ! tyle lat , tyle wyrzeczen a ja wciaz tak samo tlusta ... Moze ktos juz probowal i wie jakie sa efekty . Zeby bylo jasne to nie jest ta dieta na ktorej je sie same jogurty , oprocz tego jest mieso , owoce , warzywa nawet ciemne pieczywo . I prosze nie piszcie ze jest wyniszczajaca nie potrzebuje tego wiedziec . Dzieki z gory

Gość gość
a co to za bzdura? ze jak bedziesz wpierdzielać jogurty to bedziesz piekna, mloda, zgrabna i powabna? chcesz schudnać? to rusz d*psko!

Gość gość
A czy ja napisalam ze nie cwicze ? po co pisac takie rzeczy jak nie zna sie szczegolow ... To ze wiekszosc robi diety bez cwiczen to nie znaczy ze w tym przypadku tak jest. takze ja ruszam du*sko a ty rusz swoim mozgiem .

Gość gość
Chcesz schudnąć bez wyrzeczeń, wyniszczania organizmu i próbowania kolejnych cudownych diet, a przede wszystkim bez efektu jojo - udaj się do DIETETYKA.

Gość gość
na to to trzeba miec czas i pieniadze przede wszystkim .

Gość gość
Na każą logiczną dietę trzeba mieć czas. Poza tym nie wierzę, że ktoś moze nie znaleźć czasu na godzinną wizytę u dietetyka raz na miesiac. Argument finansowy też do mnie nie przemawia - to lepiej rozwalić sobie organizm kolejnymi bezskutecznymi dietami-cud? Jesli komuś faktycznie zależy na tym, aby ZDROWO schudnąć to znajdzie i czas i pieniądze, a nie bedzie szukał wymówek.

Gość gość
ja jestem żywym przykładem działania diety jogurtowej. Co prawda stosowałam ją niecałe 2 tygodnie bo już na sam widok jogurtu miałam odruch wymiotny, ale przynajmniej przez ten czas schudłam 5 kg. Po tych dwóch tygodniach przeszłam na dietę grejfrutową i w ciągu miesiąca straciłam 9 kg. Ach, i wcale w tym okresie nie ćwiczyłam, schudłam tylko dzięki diecie

Gość gość
2013-08-16 15:16:31 [zgłoś do usunięcia] gość ja jestem żywym przykładem działania diety jogurtowej. Co prawda stosowałam ją niecałe 2 tygodnie bo już na sam widok jogurtu miałam odruch wymiotny, ale przynajmniej przez ten czas schudłam 5 kg. Po tych dwóch tygodniach przeszłam na dietę grejfrutową i w ciągu miesiąca straciłam 9 kg. Ach, i wcale w tym okresie nie ćwiczyłam, schudłam tylko dzięki diecie ================================ Jesteś żywym przykładem tego, jak chudnąć się NIE POWINNO. Raz - zbyt duży spadek wagi w krótkim czasie. Dwa - do tego brak ruchu. To jest niezdrowe i groźne dla organizmu.

Gość gość
2013-08-16 15:16:31 [zgłoś do usunięcia] gość ja jestem żywym przykładem działania diety jogurtowej. Co prawda stosowałam ją niecałe 2 tygodnie bo już na sam widok jogurtu miałam odruch wymiotny, ale przynajmniej przez ten czas schudłam 5 kg. Po tych dwóch tygodniach przeszłam na dietę grejfrutową i w ciągu miesiąca straciłam 9 kg. Ach, i wcale w tym okresie nie ćwiczyłam, schudłam tylko dzięki diecie ================================ Jesteś żywym przykładem tego, jak chudnąć się NIE POWINNO. Raz - zbyt duży spadek wagi w krótkim czasie. Dwa - do tego brak ruchu. To jest niezdrowe i groźne dla organizmu. ------------------------------------------------------------------ wiesz co, byłam w takiej sytuacji, że liczyło się dla mnie tylko zrzucenie wagi. Wyglądałam i czułam się jak potwór. Moją dietę stosowałam w zimę, teraz mamy sierpień, nie mam efektu jojo i czuję się ok. Bardzo proszę żeby osoby które są piekne i szczupłe nie krytykowały takich osób jak ja czy autorka bo nie macie pojęcia jak to jest być pośmiewiskiem, dla których zrzucenie wagi jest priorytetem

Gość gość
Priorytetem powinno być dla Ciebie ZDROWIE.

Gość gość
A czy ja napisalam ze nie cwicze ? po co pisac takie rzeczy jak nie zna sie szczegolow ... To ze wiekszosc robi diety bez cwiczen to nie znaczy ze w tym przypadku tak jest. takze ja ruszam du*sko a ty rusz swoim mozgiem . xx no ewidentnie masz problem ze schudnieciem skoro wymyślasz jakieś porypane diety przeciez wystarczy ODPOWIEDNIO ćwiczyć (czyli ćwiczenia aerobowe o odpowiedniej intensywności i dlugości) i nie zreć jak świnia prosta matematyka, jeśli wiecej energii wydalasz niz przyjmujesz to nie ma innej mozliwości jak schudniecie

Gość gość
diety bialkowe zakwaszja organizm uszkadzja nerki PAN DUKAN MA WIELE SPRAW W SADZIE