Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krótki OKRES Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Okres dostałam dwa tygodnie później, trwał aż 3 dni z czego trzeciego dnia już nic nie leciało, a drugiego tylko trochę. Podbrzusze też mnie nie bolało. Zawsze miałam dość mocne i bolesne okresy, pierwsze dwa dni leciało bardzo i bardzo mnie brzuch bolał, teraz nawet pierwszego dnia aż tak obfitego krwawienia nie było.. Nie wiem co o tym myśleć, zwłaszcza że podobno mam policystyczne jajniki, i okres u mnie bez tabletek był prawie nie możliwy..Ostatnio po odstawieniu tabletek okresu nie miałam 4 miesiące, a wystąpił dopiero po miesiącu brania tabletek anty. Teraz miałam miesięczną przerwę od tabletek i okres dostałam tyle że te dwa tygodnie później, nie wiem co o tym myśleć ?? Miał ktoś podobnie ?? Wizytę u gina mam na przyszły tydzień

Gość eeeee3333
ja w ciązy tak miałam

Jak sama piszesz, cykle masz nieregularne i regulujesz je hormonalnie. Nikt ci na forum za bardzo nie pomoże, bo przyczyn może być mnóstwo. Być może nawet nie był to okres, tylko krwawienie śródcykliczne, które jest oznaką wysokiej płodności. Musisz zrobić badania, po prostu :) i proponuję Ci, żebyś spróbowała sobie pomierzyć temperaturę w cyklu (jeśli nie jesteś na tabletkach). Przynajmniej będziesz wiedzieć, czy takie krwawienia to na pewno miesiączka :)