Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anamari

Jestem samotna pogada ktoś

Polecane posty

Gość anamari

Facet mnie zostawił. Potrzebuję z kimś pogadać. O czymkolwiek.

Gość gość
W takim razie zasługujesz na kogoś lepszego ;)

Gość anamari
To zależy co rozumieć przez zasługiwanie. Najgorsze jest to, że ja nie wierzę, że może być lepszy.

Gość gość
nie mam czasu teraz, sorry

Gość anu a
dobrze trafiłaś, pogadamy z tobą o czymkolwiek, jak trzeba to przytulimy, a jutro znów zaświeci słońce.

Gość anamari
gość - nie szkodzi anu a - dzięki :* Kurczę. Niczego nie da się zrobić. I to jest właśnie najgorsze. Teraz został mi tylko Weltszmerc i infantylna nadzieja.

Gość gość
ja tez jestem samotna i moge pogadac;)

Gość anamari
gość - ale ktoś Cię zostawił? Czemu jesteś samotna? Masz przyjaciół?

Gość anu a
To minie, wszystko mija nawet najdłuższa żmija.

Gość anamari
Dla innej. Z dnia na dzień. Nigdy nikogo tak nie kochałam.

Gość DEPRESANTT
ja też jestem samotny a na dodatek mam depresje

Gość gość
jestem samotna, bo nie mam nikogo, przyjaciol ani chlopaka, wszyscy mnie zostawiaja i jestem sama od zawsze:(

Gość anamari
Ja miałam kogoś i było dobrze. Potem on mnie zostawił. Potem miałam depresję. Potem próbowałam wyjść do ludzi. I teraz mam przyjaciół. Ale depresję dalej. I oni nie są w stanie mi go zastąpić. Cały czas żyję w bólu.

Gość DEPRESANTT
Moja była kobieta tez nie doceniała

Gość gość
przynajmniej mialas kogos anamari , a ja nigdy nikogo

Gość anamari
Ale co miał zrobić? Jak można "docenić" miłość? Jeśli nie kocha, to nie może pokochać na własne życzenie... Tak mi mówił, a ja to rozumiem...

Gość DEPRESANTT
anamari mam podobne uczucie ale na moją depresję składa się kilka czynników

Gość anamari
Chyba lepiej nie wiedzieć, co się straciło. Tak mi się wydaje. A teraz muszę żyć z tą świadomością, że w wolnych chwilach myśli o niej, że jego ulubiona piosenka jest też jej piosenką, że nic albo prawie nic już mu mnie nie przypomina...

Gość gość
anamari, to zabrzmi głupio, ale musisz zrobić wszystko, żeby znaleźć w sobie chociaż odrobinę pozytywnego nastawienia do życia. Wiem, że teraz to raczej nierealne, dlatego daj sobie kilka dni na smutek i "przetrawienie" tego w sobie. A później poświęć się czemuś, co sprawia Ci dużo radości :) Zbyt długie rozpamiętywanie nic nie daje, a tylko może Cię wewnętrznie dobić. Mówię to z doświadczenia. Jeśli można zapytać, jak długo byliście razem? Wiedząc to, będzie mi łatwiej Ciebie zrozumieć :)

Gość gość
anamari, to zabrzmi głupio, ale musisz zrobić wszystko, żeby znaleźć w sobie chociaż odrobinę pozytywnego nastawienia do życia. Wiem, że teraz to raczej nierealne, dlatego daj sobie kilka dni na smutek i "przetrawienie" tego w sobie. A później poświęć się czemuś, co sprawia Ci dużo radości :) Zbyt długie rozpamiętywanie nic nie daje, a tylko może Cię wewnętrznie dobić. Mówię to z doświadczenia. Jeśli można zapytać, jak długo byliście razem? Wiedząc to, będzie mi łatwiej Ciebie zrozumieć :)

Gość anamari
Kilka miesięcy. Niby krótko. On mnie nie rzucił wczoraj, czy dzisiaj, tylko jakiś czas temu, dlatego już wiem, że tego nie przetrawię. Znalazłam w sobie powód do życia, bardzo ciężko pracowałam od naszego rozstania... Ale to życie nigdy nie będzie pełne bez niego. Wiem, że te kilka miesięcy to krótko i może brzmieć infantylnie, ale on dla mnie był całym światem... ;(

Gość anamari
Mirodow - zostaw. Nie obiecuję, że napiszę. Taka znajomość grozi utratą anonimowości, a tego bym bardzo nie chciała...

Gość gość
masz przyjaciół?

Gość anamari
Pisałam, że mam. Teraz niestety jestem za granicą, więc kontakt ograniczony, ale wcześniej też nie czułam się dobrze - nawet z nimi, nawet pomimo tego, że są najlepszymi przyjaciółmi jacy mogą być.

Gość gość
anamari, hmm, wiedziałam, że moja porada zbyt wiele nie da :/ Kurczę, nie wiem, co Ci napisać, czy jak pocieszyć :( Nie brzmi to wcale infantylnie. Ja przeżywałam rozstanie po 3 miesiącach i to ja byłam stroną zrywającą (powiedzmy "z konieczności"). Mam nadzieję, że się jakoś pozbierasz :) A masz bliskich przyjaciół/przyjaciółkę? Ciepła, serdeczne osoba zawsze ułatwia życie ;)

Gość nie jęcz
całe życie jestem sama

Gość gość
16.08.13 [zgłoś do usunięcia] Mirodow jak chcesz mogę zostawić jakiś kontakt, zawsze możemy popisać X a ten tylko wtlapike wszystkie skrzywdzone lasie na kafe cos slabo ci to idzie :D