Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze striptizerką

Polecane posty

Gość gość
gość jestem pewna na 100 % ze sie z nia nie przespi , xxxxxxxxxxxxxxx spaś tam nikt nie będzie! ale bzykanie jak najbardziej!

Gość gość
jest jedno wyjscie,by sie schlal do nieprzytomnosci.Wtedy nici z imprezy

Gość gość
k***a , jak tylko ja dotknie to sie wyprowadze .

Gość gość
Oooo ja bym tez była wkurzona, chyba bym go w chacie zamknęla zeby nie wyszedl.

o ja p*****le, co za baby głupie! jakby mi moj facet powiedzial ze wybiera sie na cos takiego to automatycznie przestal by byc moim facete, bez odwolania! pozwalacie sie kurwic waszym facetom a potem zdziwione. idiotki!

Gość gość
brawo laleczka! głupie p***y!

Gość gość
A ktora jest taka chętna żeby wysylac faceta do striptizerki?

Gość gość
nie chodzi o chęć tylko o dawanie przyzwolenia

Gość anna30lat
Kochana nie przejmuj sie tym. Nie jestesmy sami na tym swiecie, ktos kto ma zdradzic i tak to zrobi. Po co sie denerwowac i samej sobie robic jazdy?

Gość gość
Mój mąz nie miał wieczoru kawalerskiego, więc problemu nie było.

a co to wogóle za wsiurskie zwyczaje??? naogladałyscie sie amerykanskich seriali czy co? same sobie wmawiacie ze to takie ok, i fajne a faceci to wykorzystuja! nie bądżcie kretynkami! macie prawo sie na to nie godzic i kropka. a jak sie facetowi nie podoba to niech s*******a, lepiej byc samemu niz s żałosnym d*pkiem

Gość gość
cały dzień się z nim kłócę o to .... przepłakałam pół dnia , no po prostu nie mogę tego zaakceptować że on będzie oglądał wijącą się dziwkę , on mowi że dla niego mogłoby jej nie być . Pójść musi bo to dobry kumpel . Nie wiem co robić , najorsze jest to że ja się czuje jakbym była zdradzona bo k***a po co to ?? Już mu powiedziałam że jak on będzie miał wieczór kawalerski to nie będzie ślubu , boże dziewczyny co mam zrobić bo zwariuję ..... aaa i ta d****a to ponoć zawodowa tancerka która zażyczyła sobie 600 zł więc chyba nie będzie jakąś ostatnią k***a bo jest z dość dobrej firmy . Najbardziej nie mogę znieść tej myśli że sie naogląda a później jak będzie się ze mną kochał albo jak będę chodziła nago po domu to będzie sobie porównywał ....szlak mnie trafia

Gość gość
anna30lat dziękuję za pocieszenie ale nie potrafię o tym nie myśleć .... powiedziałam mu że mi się to nie podoba i zrozumiał ale i tak pójdzie bo musi ... powiedział mi jeszcze że ja też pójdę na wieczór panieński i tam na pewno będzie koleś , no z tym że ja jak widzę tych smiesznych striptizerów to mi nie dobrze ... a pijany facet i goła laska ( zazwyczaj z duzymi cyckami ) to nie zbyt fajne połączenie ....

jak to musi? gówno a nie musi, i niech nie pitoli głupot ze dla niego mogłoby jej nie być, i tak mu kutas stanie i tak. a ty nie bądź głupia pisssssda tylko postaw sprawe jasno- jak pójdzie to niech spieprza na bambus. co z wami kobiety???szanujcie sie do jasnej cholery! masz świete prawo nie zyczyc sobie takich patologicznych rozrywek, a on musi to zaakceptowac jeli chce z toba byc. nie rób z siebie szmaty a ze związku burdelu

Gość gość
wow, laleczka napisała na prawdę słusznie. Podziwiam takie stanowisko.

Gość gość
jejku , mam tego dość , jak tylko przyjdzie do domu to powiem mu że w czasie tego pokazu ma wyjść i do mnie zadzwonić, wiem że zaczyna się o 22 i trwa godzine więc przez cały ten czas bedzie ze mną rozmawiał przez telefon , a jak mu nie bedzie pasował mój pomysł albo nie odbierze to po prostu z nim zerwie i powiem żeby szedł to tej d****i za 600 zł

Gość gość
No pewnie, że mu stanie, nawet jeśli nie będzie tego chciał. Ze striptizerką to może nie będą uprawiali seksu, ale tak się napalą, że mogą sobie załatwić prostytutki.

szczerze mówiąc to idiotyczny jest twój pomysł. ty będziesz sie stresować cały wieczór, on tez bo to przeciez będzie najgorszy wstyd przed kolegami a w rezultacie i tak zrobi co bedzie chcial jak poczuje zew męskiego grona troglodytów. pewnie wyłaczy telefon a tobie wciśnie potem jakiś mega kit w który ty zapewne uwierzysz jak sądze, skoro nie potrafisz po prostu postawic sprawy jasno. zrozum dziewczyno-nie musisz sie wstydzic tego co czujesz, tego ze po prostu nei chcesz aby twój facet uczestniczył w takiej rozrywce. i nie musiz sie takze z tego nikomu tłumczyć. twoje prawo i tyle

Gość gość
Jak dla mnie to gorzej, że dziewczyna będzie z lepszej firmy, bo to znaczy, że najprawdopodobniej będzie atrakcyjna i będzie umiała zmysłowo tańczyć a to rozpala bardziej niż przeciętnej urody amatorka podrygująca w rytmie disco :P

Gość gość
I na 100% będzie o niej potem myślał. Nie gódź się na to dziewczyno.

Gość gość
no ale co? dostajesz podobnej jazdy jak twoj facet oglada tv?

Gość gość
Nie mogę mu zabronić bo wyszłabym za idiotkę , nie pasuje mi bardzo to że on będzie ją ogladał a później o niej myślał , nie wiem czy zdołam o tym zapomnieć i mu wybaczyć nie wiem ..... już mam dość , cały dzień płaczę .......... i nie robię mu jazdy jak ogląda gołe d**y w TV lub w necie bo każdy facet musi sobie pooglądać czasem , taka ich natura ale co innego oglądać zdjęcia a co innego prawdziwą kobiete która jest na wyciągnięcie ręki .

Gość gość
Zakompleksiona autoreczka,przerazpna ze jej facet zobaczy naga kobiete i nie daj boze sie podnieci!zal...pewnie to kompleks malych cyckow sie odzywa....

Gość gość
I co z tego kretynko ze popatrzy sobie na naga kobiete?!w koncu i tak pewnie miss swiata nie jestes a on jest swiadomy tego ze sa ladniejsze od ciebie!moze ma ochote na nie jedna ktora mija na ulicy a jest ubrana?to cie nie przeraza?haha...durna babo rob sceny mu dalej to tylko wiekszej ochoty mu narobisz....pokaz jakas niedowartosciowana....jak w tv patrzy na naga laske tez zazdrosna jestes?!

Gość anna30lat
hej ale po co tak od razu wyzywac? Dowartosciowujesz sie?

Gość malakareska
autorko już robisz z siebie idiotkę, i to psychiczną. Płaczesz cały dzień, lamentujesz, wkręcasz sobie dziwne jazdy że to brak szacunku do ciebie, że zdrada, że będzie cię porównywał potem, że nie zniesiesz tego, że będziesz go trzymać przez godzinę na słuchawce, spazmy, płacze i załamanie nerwowe.... :O:O:O chryste, ty serio masz problem z głową, samooceną i zaufaniem. Twój facet idzie na kawalerski kumpla, na którym będzie tańczyć laska. Nie idą wszyscy na d****i, ale wynajęli jedną to potańczenia przez godzinę dla Pana Młodego- to różnica. Prymitywne, ok, ale faceci tak robią. Jeżeli facet ma cię zdradzić to i tak to zrobi, jeżeli porównuje cie nago do innych lasek to wystarczy mu bodziec w sklepie czy tv. Umów się z nim, że nie chcesz, by tancerki dotykał- i już. A że zobaczy kogoś tańczącego- łaaaaał nie przesadzaj. Jak nie będzie kontaktu fizycznego to jest ok. Jak mu nie ufasz (że ci to obieca a ty będziesz i tak srała w gacie czy nie kłamał) to zmień faceta. Nie ze względu na tą nieszczęsną striptizerkę, ale na zerowe poczucie bezpieczeństwa i zaufania w związku.

Gość gość
autorka ucichła.... pewnie teraz zapłakana uczepiła się nogawki swego pana-chłopaka i błaga go by nie wychodził z domu :D:D:D

Gość gość
ale to wszystko zależy od osoby. dlaczego ktokolwiek miałby się stosować do takiego czy innego kryterium? są osoby wysublimowane psychicznie dla których oglądanie d****i to niemal g***t na duszy i związku, są takie dla których jest to chleb powszedni a zdrada to normalność w relacji... i co najzabawniejsze - nie jest nigdzie powiedziane które zachowanie i myślenie jest właściwie.. powiem więcej - mimo iż życiowo jestem już tak z*****a że oczywiscie popieram stanowisko numer 2, bo hhahaha, takie jest życie,, to faktycznie, moje ideały mi mówią że właściwie jest stanowisko numer jeden, a reszta to kit wciskany mi przez społeczeństwo które mnie g****i regularnie swoją bylejakością we wszystkim. wiec prosze nie obrażac autorki. ona ma prawo do swoich uczuć!!!!

Gość gość
także autorko, namawiam cię do wczucia się w swoje serce i niesłuchania innych oraz ich ugrunotwanych opinii bo jest to bełkot i bzdura!!!! nie musisz być taka jak inni, ba! nie powinnaś być! i nie musisz ani nie powinnać relatywizować czy usprawiedliwiać zachowan które tobie nie odpowiadają!!!! na tym właśnie polega twoja wolność, godność i sprawiedliwość!!!

Gość gość
Nie no dziewczynki, najlepiej się dalej łudźcie, że Wasi mężczyźni to widzą tylko Was i świata poza Wami nie ma... Jesteście boginiami nie z tej ziemi, a jak Wasz facet idzie ulica i widzi te wstrętne lafiryndy co to chodzą w miniówkach i z cycem na wierzchu to po prostu obrzydzenie ich łapie. Prawda jest taka, że każdy patrzy i jak tylko patrzy to ja nie widzę w tym żadnego problemu, a jak facet bedzie zbyt krotko trzymany to się puści z byle p***ą i ani nie będziecie wiedzieć.