Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze striptizerką

Polecane posty

Gość a tak a propos
co za bzdury tu piszecie w większosci , facet idzie na wieczor kawalerski , bedzie tam baba co sie rozbiera , to co ma sobie oczy zaslonic zeby usatysfakcjonować swoja dziewczyne ze nie patrzyl??? , czy on musi isc na wieczor kawalerski zeby gola babe zobaczyc o czym w ogole temat , i odrazu kazdy ja bedzie macal i t d, jakby tak bylo to by kobieta zywa nie wyszla po jednym wieczorze. Troche zaufania moze do tych mezczyzn, to jak pojdzie na wystawe , na basen tez tam sa kobiety rozebrane to odrazu bedzie je macal czy jak >??/ teraz kobiety maja zle w glowie stwierdzam, odstawia szopki ze go zostawi jakies p*****ly gada. bo chlop zobaczy gola babę. zenada:(

Gość gość
nie rozumiesz debilko, że każda dziewczyna pracująca w ten sposób idzie na wieczór kawalerski ZAROBIĆ!!! STRIPTIZERKAMI NIE SĄ RACZEJ STUDENTKI MEDYCYNY TYLKO ZWYKŁE PROSTYTUTKI O NIEZŁEJ FIGURZE!!! bzykanka po striptizie są normą!!! jeszcze raz powtarzam - ona poszła tam zarobić!!!

Gość gość
a tak a propos, właśnie jesteś jedną z tych osób o których pisałam. Gdzie wartości takie jak szacunek i godność spłonęły jak papier a została jedynie złudna, prostacka moda na wulgarność

Gość gość
Gdzie wartości takie jak szacunek i godność spłonęły jak papier a została jedynie złudna, prostacka moda na wulgarność xxxxxxxxxxxx w d.u.p.i.e! wieczór kawalerski to w założeniu ostatnie noc, żeby się beztrosko ZABAWIĆ, i wcale nie chodzi tu o picie alkoholu nie po to się panowie spotkali, żeby się zastanawiać nad szacunkiem i godnością!!!

Gość gość
Na miejscu autorki byłabym spokojna.Tancerka TYLKO tańczy; to co "dają""faceci to inna bajka:( Gdyby na miejscu tancerki była zwykła d****a wielu z nich (a często niestety nawet przyszły pan młody )nie miałoby oporów .

Gość gość
a skąd wiesz kto tam był? "porządna" tancerka czy d.z.i.w.k.a, która tańczy dodatkowo? jeszcze raz powtarzam - zwykłej tancerce, która bierze 200 zł za taniec nie opłacałoby się na takie wieczory jeździć!!! taksówka w obie strony ją tyle kosztuje!!!

Gość gość
gość z 11.16-od razu widać że nie znasz tematu.Pojęia nie masz że na wieczorach pracują bardzo często dziewczyny które tańczą od dziecka Mit z że są niewykształcone to wsadź sobie między bajki.-także te opowiastki o solaryjnej opaleniźnie,tipsach itd. Rozumiem autorkę że się niepokoi ale jeśli to profesjonalna tancerka skończy się na pokazie tanecznym i tyle.Tancerka to nie prostytutka,NIE ROZUMEIM CZEMU W POLSCE LUDZIE JESZCZE TEGO NIE ROZUMIEJĄ.

Gość gość
od kiedy to zawodowe tancerki tańczą na wieczorach kawalerskich dla naćpanych, nawalonych prostych chłopaków??? którym jedynie w głowie pomacać i popieprzyć! porządni, uczciwi mężczyźni nie urządzają sobie takiej zabawy!!!

Gość a tak a propos
gość a tak a propos, właśnie jesteś jedną z tych osób o których pisałam. Gdzie wartości takie jak szacunek i godność spłonęły jak papier a została jedynie złudna, prostacka moda na wulgarność xxxxxxxxxx nie oceniam mnie bo mnie nie znasz tak jak ja Ciebie nie oceniam, chyba wiesz co to jest zaufanie do drugiego czlowieka, co jest zlego ze patrzy na kobiete inna niz ma w domu?? , robi to codziennie wiele razy i co z tego??? czy odrazu zdradza ?? nie , wiec czemu taki brak zaufania??? . co tu ma szacunek do tego , to raczej autorka nie ma szacunku dla swojego mezczyzny , bo jeszcze niczego nie zrobil a ona juz swoim zachowaniem sugureuje co by mogl zrobic. to jest brak szacunku wlasnie.

Gość gość
wieczory kawalerskie niekoniecznie są imprezą domową bardzo często to imprezy w klubie a tańczy np grupa dziewczyn zrobią pokaz(bez rozbierania)wezmą kasę i na tym koniec o seksie nie ma mowy takie rzeczy to w burdelu /// Co do tej konkretnej sytaucji nadal upieram się że skończy/ło się na tańcu .Za dużo amerykańskich filmów ktoś się tu naoglądał.

Gość gość
co tu ma szacunek do tego , to raczej autorka nie ma szacunku dla swojego mezczyzny , bo jeszcze niczego nie zrobil a ona juz swoim zachowaniem sugureuje co by mogl zrobic. to jest brak szacunku wlasnie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a może autorka go dobrze zna i wie do czego jet zdolny jak się nachla? jeszcze w towarzystwie takich samych jak on neandertalczyków i rozebraną dziwą, gotową za parę groszy nadstawić każdemu!

Gość gość
a tak a propos, przeczytaj moja wypowiedz na poprzedniej stronie to będziesz wiedział/wiedziała o co mi chodzi, bo na pewno nie o to, że kobiecie czy mężczyźnie może się spodobać ktoś inny, tylko sposób w jaki jest to przejawiane.

Gość gość
Dwa lata temu byłam na wieczorze panieńskim u koleżanki :D zabawa była przednia, ale co najlepsze, bo w tego samego wieczoru jej wtedy narzeczony miał też wieczór kawalerski. Co najlepsze, bo ta moja koleżanka dopiero na dwa dni przed wieczorem, dowiedziała się, że jej narzeczony wynajął striptizerkę. Nie zrobiła mu awantury, ha, nawet mu nie powiedziała, że wie, bo on jej tego nie powiedział. W każdym razie, koleżanka wynajęła striptizera. Wieczór odbywał się w wynajętym pubie, było przefajowsko, był striptiz, no i nad ranem przeniosłyśmy się wszystkie do ich (koleżanki i jej narzeczonego) wspólnego mieszkanka, na poranną kawę :D Po jakimś czasie przyszedł jej narzeczony z dwoma kolegami. Koleżanka zapytała ich jak było, no mówili, że fajnie, tra ta tata, no czy może jej zdjęcia pokazać. Narzeczony wymigiwał się od pokazania zdjęć, a to że później jej pokaże, jak wgra na kompa, że wielce fajnych zdjęć nie robili, bo się głównie bawili, itd, itp. No i jak on zapytał koleżankę, jak było... no to że fajnie i czy on chce zdjęcia zobaczyć :D Hahaha, myślał, że taki spryciarz z niego, ale jak zobaczył striptizera, to mu dopiero mina zrzedła :D hahahaha. Awantury nie zrobił, ale już nie tryskał humorem :D

Zabawne ze autorka łykneła tekst że to stara baba była:p Haha a co mial powiedziec ze super laska wiła się i wypinala a mu pała sterczała? Wcisną jej kit by miec z głowy mazgajstwo i rzępolenie

Gość tancerka z Hamburga
wiec otworz oczy.ja TYLKO tancze ale nawet nie wiesz ilu gosci po alkoholu pyta o zrobienie loda.znam ten biznes od kuchni,posluchaj mnie autorko.niektorzy nawet robia to pod presja kolegow,bo jak nie to ciota,pantoflarz...

Gość gość
albo mi sie wydaje albo moj chlopak mnie unika , zawsze lubil pieszczoty a dzis podczas filmu zaczelam jezdzic reka po jego brzuchu i wsunelam ja w jego bokserki to kazal zabrac reke , wkurzylam sie wiec poszlam do lozka , teraz poszedl sie kapac , ciekawe czy jak przyjdzie to bedzie mial ochote , jak nie to cos jest nie tak ...

Gość gość
dzis wyprowadzam sie od tego szmaciarza ... Zdradzil mnie !! Na dyskotece ! Z jakas d****a , moje zycie sie skonczylo . 6 lat razem , umre

Gość gość
Autorko cz to ty?

Gość gość
Powiedzial ze striptizerka byla stara i cyckow nie miala aby cie nie przyprawiac o wieksza zazdrosc zsbircza dziewczynko....na pewno miala swietne cialo,ale gdybys to wiedziala oewnie by cie to zabolalo.

Gość gość
Powiedzial ze striptizerka byla stara i cyckow nie miala aby cie nie przyprawiac o wieksza zazdrosc zsbircza dziewczynko....na pewno miala swietne cialo,ale gdybys to wiedziala oewnie by cie to zabolalo.

Gość gość
tak to ja , autorka .... Moje zycie sie skonczylo , przyznal sie ze pieprzyl sie z jakas laska na dyskotece ... Zdradzil mnie po 6 latach zwiazku

Gość gość
Ja miałam to samo, tylko po 5latach

Gość gość
Jak to się przyznał? Tak porostu ci powiedział? Faceci takich rzeczy nie mówią, oni nawet idą w zaparte jak im się dowód pokaże

Gość gość
Ja nie jestem przekonana ze to autorka, nawet jakby zdradził to by nie powiedział, no Chyba ze sam chciał zakończyć ten związek

Gość gość
tak to ja , autorka .... Moje zycie sie skonczylo , przyznal sie ze pieprzyl sie z jakas laska na dyskotece ... Zdradzil mnie po 6 latach zwiazku

Gość gość
spadaj podszywie! autorka jest tak zakochana i zaślepiona, że nawet jakby jej to powiedział i zdjęcia pokazał - to i tak by wybaczyła!!!

Gość gość
fakt to podszywy.... miedzy mną a chłopakiem jest ok ... nadal boli mnie że oglądał tamtą ale już się z tym pogodziłam ..... kocha mnie a ja jego i szkoda tracić czasu na takie kłótnie bo nigdy nie wiesz czy widzisz się z tą osobą ostatni raz ...

Gość gość
kocha mnie a ja jego i szkoda tracić czasu na takie kłótnie bo nigdy nie wiesz czy widzisz się z tą osobą ostatni raz ... xxxxxxxxxxxxxxxxxx tak sobie wmawiaj! a w sumie to jakie masz inne wyjście?