Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w sklepach New Look Zara Primark dlaczego sie tam ciezko dostac

Polecane posty

Gość gość

aplikowalam o prace w tych sklepach + jeszcze wyslalam podanie o prace do TK MAXX i Dorothy Perkins i dostalam tylko maile ze otrzymali moje application form i jesli zostane zakwalifikowana na rozmowe to dadza znac ale nikt sie nie odezwal jak dostac prace w sklepach odziezowych w Londynie ???

Bez przesady...Primark, New Look i Matalan, TK MAXX to miejsca gdzie łatwo o pracę.

Gość gość
Moze dawniej bylo latwo o taka prace! Dzisiaj juz tak niestety nie jest.

Gość gość
Co za pytanie? Stanowiska sa juz ludzmi poobsadzane, a ze jest obecnie w UK bardzo ciezko z praca, to kto prace ma to sie jej trzyma i tyle. Teraz to o kazda prace jest tu cholernie ciezko

Gość gość
Dokladnie. Takiej pracy juz NIE ma, tym bardziej w przeludnionym Londynie!!!

Gość gość
Zlozylas cv tylko do 4 miejsc?

Gość gość
Jezyka angielskiego moze wystarczajaco nie znasz/nie masz doswiadczenia, to sie nie dziw, ze Cie nie chca

Gość gość
ja bym sie przeszla z cv po sklepach i bezpostrdnio aplikowala

Gość gość
Do takich sklepow to angielski musi byc juz chyba perfect, co?

Gość gość
Życzą sobie głownie doświadczenia w podobnej pracy ...

Gość gość
bezrobocie rosnie a nastroje bardzo przeciw imigrantom, nikt juz nie zatrudni Polaka ze srednim jezykiem w sklepie czy biurze, gdy w job centre stoja kolejki mlodych bezrobotnych Anglikow, nie mowie o patologii, ale mlode dziewczyny po szkole aplikuja wlasnie do odziezowek chociazby. Imigranci maja wziecie tam gdzie Anglik nie pojdzie, fabryka, magazyn i ci z wysokimi kwalifikacjami i doswiadczeniem na stanowiska specjalistyczne jeszcze sa mile widziani.

Gość gość
Z komunikatywnym jezykiem tez ludzie dostaja prace w takich miejscach jak sklepy

Gość gość
jest baaardzo ciezko znalesc prace w uk. ja skonczylam tutaj studia i ostatnio jak sie ubiegalam i zadzwonil do mnie gosciu zeby zrobic wywiad, to na dzien dobry mi pogratulowal, ze jestem jedna z 10 osob do ktroej dzwni na 100 ktore wyslaly aplikacje. i to praca to biura za marny grosz. sklepy sa poobsadzane, a poniewaz tam nie trzeba wiele umiec, to wola brac angoli, bo lepiej mowia po angielsku. w sklepach sie tak nie meczysz jak w barach (tam pracuje wiecej obcokrajowcow). probuj do barow