Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie być

Jest mi smutno

Polecane posty

Gość fajnie być

Eeeechh. Przyszłam właśnie do domu z przyjacielskiego piwka i siedzę sama, jem kanapki i tak jak w temacie jest mi smutno. Chciałabym spotkać kogoś wyjątkowego, zajarać się jak większość z was tą super miłością, ale nigdy nikogo nie kochałam i czuję się byle jak i jak byle kto i wiem, że całe społeczeństwo mogłoby funkcjonować beze mnie. Krotko mówiąc choojowo.

Gość fajnie być
Nie wiem gdzie w pobliżu znajdę męskie d****i, a sama nie chcę się w to bawić :)

Gość Tomek321
Jesteś na pewno świetną kobietką. p.s. tylko uważaj na kanapki, bo juz grupo po 18tej... :*

Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaha , nawróć się Niedzielny alkoholiku.:D

Gość DEPRESANTT
Ja kiedyś kogoś kochałem byliśmy nie rozłączni ale wszystko się skończyło i tez jestem smutny pije piwko i mam wszystkiego dość

Gość DEPRESANTT
ona dla mnie była wyjątkowa ale wszytko poszło w cholere

Gość fajnie być
A pewnie, że jestem świetną kobietką, ale szkoda, że to nie znaczy, że świat mi da co tylko ma. Z jedzeniem po 18 to nie prawda, można śmiało jeść jeśli się chcę, co najwyżej tak jak w południe i rano czyli z umiarem.

Gość DEPRESANTT
Kochałem szczerze i wiernie ! Teraz boję się pokochać ! Chyba już nie umiem !

Gość fajnie być
Od cholery tu smutnych ludzi, nic nowego.

Gość DEPRESANTT
Tak pełno tu takich jak my ! Nie spią i myślą po nocach

Gość fajnie być
Za dnia też myślę. Normalnie bym w coś pograła albo poczytała, ale po %% przychodzą te rozterki dlaczego nie mam tego czego nie mam.

Gość DEPRESANTT
Tracę wiarę w miłość szczerość i wszystko inne

Gość fajnie być
Miłość nie istniała koleś, nie ma tracić wiary. To tylko jakaś nerwica natręctw twojego umysłu.

Gość DEPRESANTT
a mnie myśli w których myślę czy można było inaczej to wszystko ułożyć

Gość Tomek321
No to jesteś jedyną "zdrową na punkcie jedzenia " kobietką. I widzisz, znów miłe słowo. i szczere:)

Gość fajnie być
Ty depresantt nie zamulaj, nie ma opcji inaczej ułożyć. Mówię ci to teraz, chociaż po sto razy układam od nowa życiowe scenariusze przeszłości. Tomek321 dzięki za miłe słowo, ale to nie moja zasługa, to po tatusiu.

Gość DEPRESANTT
Mam doła i nie mogę sobie z tym dać rady . Nie chce mi się pisać ale straciłem wiarę w miłość a wszystko przez zazdrość

Gość fajnie być
To pewnie przez to, że za mało wypiłam, a powinnam walnąć więcej, żeby potem paść na wirujące łóżko i zasnąć. Chciałabym żeby nastąpił jakiś przełom w moim życiu, a nie wiecznie to samo. Ale może nie mam na co narzekać, skoro mam chociaż tych kumpli od piwka.

Gość fajnie być
Miłość i zazdrość nie powinny być razem, ale jak już się wpierdzielasz w mój temat to dawaj szczegóły, kto był zazdrosny i kto spieprzył. Pewnie ty?

Gość DEPRESANTT
Ona była zazdrosna podam jeden przykład ! Kiedyś przyszedłem po nią do pracy ona poszła się w tym czasie przebierać a ja chwile rozmawiałem z jej koleżanką która pierwszy raz na oczy widziałem zamieniłem z tą jej koleżanką dosłownie kilka sów na jakieś głupie tematy a ona mi przez tydzień głowę suszyła że ja rozmawiam z jej koleżanka

Gość DEPRESANTT
kurde takich zdarzeń było wiele ja nic nie zrobiłem a ona na każdym kroku wietrzyła zdradę !

Gość fajnie być
No to faktycznie coś nie teges, pewnie nie wytrzymałeś na dłuższą metę. Jest ci smutno, bo kochałeś. Miłość powinna być piękna, a w wielu sytuacjach wychodzi chooojowa, że też tym poetom chcę się te wszystkie wielkie pieśnie pisać na ten temat,

Gość DEPRESANTT
i w końcu nie wytrzymałem ciągłego dymu o nic powiedziałem ŻEGNAM ale bardzo kochałem ją i chyba kocham do tej pory bo często myślę o niej z czasem wydawało mi się że uczucie przeszło ale znowu zaczynam myśleć

Gość DEPRESANTT
no ciekawy jestem ile można wytrzymać jak ci coś ktoś wmawia czego się nie zrobiło i robi dym o nic

Gość fajnie być
Idę sobie pozamulać w łóżku, mam książkę do skończenia i co z tego, że nie mam z kim o niej pogadać, za to mam prosto z lodówki słodkie jeżyny, które dostałam od sąsiadki, i kocham ją jak babcię normalnie, chociaż mało rozumie jak to większość starszych bab :D pozdrawiam, kiedyś naprawię swoje życie albo samo się magicznie naprawi i się tu pochwalę.