Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynawojciechowska i ska

Czy takie cos moze opoznic owulacje i okres

Polecane posty

Gość martynawojciechowska i ska

gdzies w srodku cyklu 2 dni wczesniej zaczal nie strasznie bolec zab, nie spalam w nocy z bolu, nic nie jadlam. na drugi dzien poszlam do denstysty i dentystka zatrula mi go, powiedziala, ze bedzie kanalowe. zab dalej mnie bolal, wiercila i wkladala trutke bez znieczulenia, kolejna noc nieprzespana. bralam duzo tabletek przeciwbolowych m.in. solpadeine. potem jesscze bolal z 2 dni i w koncu przestal. nie jadlam przez ten czas prawie nic, tylko jogurty i kaszki i to w malej ilosci. bylo to mniej wiecej wtedy kiedy powinna byc owulacja. teraz okres spoznia mi sie 8 dzien. 3 dni po spodziewanej miesiaczce zrobilam test i negatywny. jak myslicie czy przez tego zeba mogla sie opoznic owulacja i teraz okres, bo bylam wtedy naprawde wykonczona.

Gość gość
moze jednak ktos?

Gość gość
Zawsze może, każde osłabienie organizm może odbić się na owulacji. Jeśli zabezpieczałaś się w czasie współżycia, to raczej nie ciążą jest przyczyną problemu.

Czasem zmiana pogody moze wplynac na owulke. Zartuje.... Jesli bylas zestresowana, zmeczona i do tego niedozywiona to oczywiscie moglo to opoznic lub nawet zatrzymac owulacje. Zrob test, jesli sie martwisz.

Gość martynawojciechowska
dzieki za wypowiedzi. dalej nie mam okresu :( jesli jutro sie nie pojawi robie nastepny test.

Gość martynawojciechowska
wreszcie dostalam :)