Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 ja próbuję odnaleźć przyjaźń w necie, ciekawe czy mi się to uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 Włączę się do Waszej rozmowy oczko.gif . Ja zdecydowanie wierzę w przyjaźń damsko męską. Niestety chyba nie wiele takich osób jest. Ja odkąd pamiętam zawsze lepiej dogadywałam z chłopakami. ... Całkowicie się z Tobą zgadzam. Mam dokładnie takie same spostrzeżenia, co do relacji z facetami. (...) i ja też postawiłam teraz na sieć... Liczę, że poznam tu jakąś bratnią duszę. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 to jest nas dwoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 i ja Ci idzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 :) oj to bardzo długa droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 nie wątpię.. Jednak tutaj przynajmniej można wymienić z kimś swoje przemyślenia. Nawet, jeśli czyni się to całkiem anonimowo. Fajnie jest wyrzucić z siebie to, co leży na sercu. Zawsze to jakaś namiastka rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 w sposób otwarty, bez owijania w bawełnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 dokładnie. choć niestety, na dłuższą metę, to się nie sprawdza... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 bo nie ma to, jak usiąść z kimś sobie i pogadać. Tak w cztery oczy. Pośmiać się, czy popłakać... I zawsze mieć pewność, że jest ktoś taki, na kogo można liczyć w każdej chwili. Nie tylko wtedy, gdy jest fajnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 pewnie jest szansa przeniesienia takiej znajomości-przyjaźni do reala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 pewnie tak. Tylko najpierw trzeba poznać taką osobę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2013 niezapominajka,mieszkałas w Norwegii czy z kimś CIE POMYLIŁAM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 chyba jednak pomyliłaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 ufff całe szczęście, że nie w Norwegii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 a dlaczego szczęście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 bo daleko i zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 no ale skoro nie jesteś z Norwegii to nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 dobry wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 24, 2013 zaraz zimno w Norwegii...w tej chwili jest bardzo cieplutko...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 No to Wanilia musisz sie czyms dogrzewac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 np. browarkiem... albo jeszcze czymś ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 ewentualnie jakimś trunkiem z północy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 .. no właśnie. sprzedałaby patent ;) u nas też czasami ziąb ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 Dokładnie i musimy sobie jakos radzic tutaj w kraju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 dlatego trzeba korzystać, póki ciepełko mamy :) ogródeczki jeszcze na topie. albo chłodny drink na tarasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 albo piwo na balkonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 oczywiście... a gdzie ten balkon?? bo może po sąsiedzku pijemy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 Mój jest w stolicy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 ooo, coraz ciekawiej :) bo mój też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach