Gość gość facet Napisano Sierpień 28, 2013 wróciłem z pracy, teraz laptop na kolanach i troszkę netu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 a wiesz ze myślałam ze jesteś kobieta.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 co cię tak zatkalo Hehe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basera Napisano Sierpień 28, 2013 z tymi "gość" to niezła heca jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość01 Napisano Sierpień 28, 2013 Nom też zauważyłem ze nieźle między nimi jest Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 dobry wieczor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serenika 0 Napisano Sierpień 28, 2013 Kiedyś nie było tego "gość" i chyba było lepiej bo teraz to nie wiadomo czy to 2 osoby czy 10 :) Ja tu nie zaglądałam bo oskarżono mnie o propagowanie nieróbstwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 35 Napisano Sierpień 29, 2013 Dzień dobry :) Może chociaż "gość" by sobie numerek obrał jakiś, dla identyfikacji... JUż będzie łatwiej się rozpoznać ... Miłego dzionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 20 Napisano Sierpień 29, 2013 To com odpowiada numerek. teraz będzie można mnie rozpoznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 29, 2013 numer, czy numerek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 35 Napisano Sierpień 29, 2013 ...zależy co kto lubi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 20 Napisano Sierpień 29, 2013 Hej to nie miało znaczyć nic zboczonego oj faceci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 29, 2013 Numerek nie musi być zboczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 29, 2013 jest ktoś tu, komu jakoś tak nie tak ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 29, 2013 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 20 Napisano Sierpień 29, 2013 Nom racja ale jak ktoś zboczone myśli ma to zaraz by o jednym pomyślał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gośc37 Napisano Sierpień 30, 2013 Jesienjesien...u mnie jakoś tak, nie takkkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 35 Napisano Sierpień 30, 2013 No i u mnie też coś się dzieje niedobrego właśnie. Niby wszystko ok, a ja się czuję fatalnie... I tylko bym ryczała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 20 Napisano Sierpień 30, 2013 To co się dzieje com...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 Gość37 - z jakiegoś konkretnego powodu to "jakoś tak, nie takkk"? czy tak bez powodu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 ...bo gość35 też nie tak..., tyle że bez powodu Czy te liczby w nicku, to latka? jeśli w ogóle jesteście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 tak to latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 hm... zauważam, że sporo tych przed i po.. 40 stce jest jakoś nie takkkk... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 chyba taki wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 kryzysowy? martwisz się, że lata lecą..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 nie wiem czy się martwię, ale zauważam to dość wyraźnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 też zauważam, ale przyjmuję z honorem :) I tak masz o 6 mniej, więc jesteś w dużo lepszej sytuacji hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 dzięki za pocieszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 zawsze to jakiś plus, czyż nie tak? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 oczywiście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach