Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellefa

ależ mi się chce

Polecane posty

Gość Abir
O nie nie , ja też wole intymność. ha nawet wtedy wiadomo musiałabym być sama w domu z nią oczywiście ;) Tak wyobraźnia jest coraz lepsza szczególnie wieczorami;)

Gość gość
Ale już jesteście dwie, więc w czym problem żeby się umówić?

Gość Abir
W tym problem że o ile Emilia2 i ja chciałybyśmy spróbować to jednak żeby to była zaufana i znajoma osoba a nie ktoś z neta :P

Masz rację . Tu można tylko popisać . A umawiac się z nieznajoma osoba z tad to już inna sprawa

"Bo tak to już jest z chłopami, że nie wiedzą kiedy się napalać, a kiedy odpuszczać..." tak to już jest z babami, że nie wiadomo o co wam chodzi czasami. ;) facet chciał być uczynny i rozwiązać jej problem :D "chciałybyśmy spróbować to jednak żeby to była zaufana i znajoma osoba a nie ktoś z neta" co znaczy "zaufana osoba"?

Gość Abir
Nie chce mi się powtarzać , czytaj raz jeszcze wątek :P chyba że liczyłeś na opowieści

Abir - przeczytałem. :) jesteś między młotem a kowadłem. ;) gdybym miał ochotę na faceta(od razu zaznaczam, że nie mam) to bym szukał w necie. żadnych znajomych! nawet wolałbym do innego miasta jechać. co innego seks układ z kobietą. mam fajne znajome, ale jak z nimi tak rozmawiasz, jak obserwujesz ich zachowanie to jakoś tak ich seksualność spada. ktoś nowy, to zawsze ktoś nowy, nieznany, podniecający. tak mam po prostu. :)

Abir - ale ja nadal nie wiem, co znaczy "zaufana osoba"? wspominasz, że znajomy może rozpowiedzeć innym znajomym. z kimś obcym z netu, raczej to nie grozi. czy obawiasz się czegoś innego? "Dres, ja też zwykle nie wiem o co babom chodzi oczko.gif Jakieś mało komunikatywne są, albo komunikatywne inaczej." powiedziałbym nawet, że są bardzo mało komunikatywne. nie potrafią przekazywać myśli. prostych rzeczy. oczywisćie zdarzają się wyjątki. :)

Gość Abir
Wiesz , nigdy nie wiadomo kto tak naprawdę siedzi po drugiej stronie ;)

Gość Wojtek_12lat
ja siedze

Gość Abir
Emilia2 jakbyś jednak chciała przyjemnie popisać czasami daj znać ;) na forum głupio tak , poza tym zaraz by nas zjedli. Ja mogłabym założyć jakiegoś maila na biegu, tylko do takiego pisania...

Gość gość
oj chciała bym ja chciała popisać z nieznajomym ......... aż mnie c..ka swędzi jest ktoś chętny ??????????

Gość gość
podaj maila jak masz ochotę popisać :)

Gość gość
chcę popisać ...... majka.hawajka@o2.pl :)

Gość pietorek
Mi też się chce właśnie mi rośnie w spodenkach i nie jest już malutki serio

Gość gość
następnym razem jak będziecie mieli takie parcie aby chociaż z kimś popisać to ja proponuję zaglądać na mynago, tam w każdej chwili można pisać z kim się chce i ile się chce. Zawsze to szybciej jak mailem a i foteczki można pooglądać