Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta jest zbedna dla wspolczesnego mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

panowie poprawcie mnie, jesli nie mam racji

Gość vfguhbhjikjnjkm
:) współczesnego? w Pl niema takich :) chyba że to ktoś cudowny idealny, ktoś nadzwczajny...ktos wielki sercem duchem dla którego jest sie wszsytkim i działa to w <> strony Kobieta dla takiego jest zbędna

Gość gość
To nie zawracajcie nam gitary

Gość gość
chodzilo mi o to, zebyscie swoich wypowiedzi nie przekladali na czasy zamieszkiwania jaskin i biegania z dzida jedynie

gdybyś usunął ze swej kurtuazyjnej wypowiedzi słowa "nigdy", "nie" i "nie" sprzed "niezbędna" wypowiedź byłaby o wiele czytelniejsza. kobieta teoretycznie byla facetowi zbedna, poczawszy od czasow jaskin, skonczywszy na czasach wspolczesnych.

Niby nie, ale... Jeżeli ja jako singiel jestem szczęśliwy w 100%, to z (odpowiednią) kobietą byłbym w 120%. Tak to działa :)

Gość witaminaabc
wszystko jest po coś

Gość aryanna
gdyby nie kobiety to byście zdechli w brudzie i smrodzie

Gość gość
Walcie sie na ryj pedały . Mi kobieta jest niezbedna . Drzyjcie łacha ,,faceci"

Gość gość
Współczesnemu mężczyźni nie jest potrzebna kobieta a PARTNERKA. kobieta to ktoś na kogo traci się pieniądze a partnerka to ktoś w kogo inwestuje się pieniądze z przyjemnością. Różnica kolosalna.

Gość gość
Kobieta w dzisiejszych czasch jak i poprzednich potrzebuje faceta bo bez niego sobie nie poradzi nawet takie sfeminizowane babochlopy ! Natomiast facet jaki by nie byl nie potzrebuje kobiety chyba ze do seksu co najwyzej !

Gość gość
Pieprzycie . Co to za życie samemu , trzeba mieć kogoś do kochania a nawet pokłócenia . Sam to bym najwyżej z kumplami w kapsle pograł .

mezczyzni potrzebuja kobiet a kobiety mezczyzn i to pozostaje niezmienne - tylko nieliczne jednostki maja te potrzeby mniejsze.... mimo bycia singlem nie wyobrazam sobie tego ze kobieta jest zbedna ? kwestia przeciez trafienia na odpowiednia

Gość gość
Pieprzycie . Co to za życie samemu , trzeba mieć kogoś do kochania a nawet pokłócenia . Sam to bym najwyżej z kumplami w kapsle pograł . xxxx Jak jesteś od kogoś uzależniony to współczuję. serio. Ja tam kobiety nie potrzebuję.