Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zle relacje

Polecane posty

Gość gość

Witam,Problem moze banalny,ale nie dla mnie.Mam problem z akceptacja corki meza z 1wszego malzenstwa.Akceptacja jest na tyle trudna,ze dziewczyna(12l)nie ma zamiaru podporzadkowac sie pewnym zasadom.Do tego dochodzi wieczne Jej niezadowolenie,humory,pyskowanie.W domu ciezko Jej cokolwiek pomoc(sprzatnac talerz,umyc od czasu do czasu talerz).Nie mam juz naprawde pomyslu,jak sobie z tym poradzic,a co za tym idzie,wychodze na ta zła,czarownice.Jestem ignorowana,bo jestem ta zla,druga...przez to zaczynaja sie konflikty z mezem.Probowal rozmawiac,ale po czasie wraca to samo.Moze ktos doradzi??Dodam tylko,ze gimnazjum i podstawowce podziekuje za rady.Pozdr forumowiczow.

Gość gość
Nie ma tu nikogo,z kim mozna podyskutowac?

Gość Gieniek w gomaczkach
Uciekaj z tym tematem z tego forum!

Gość gość
zrób sobie nową z aktualnym konkubentem

Gość gość
A ona jest u Was na stałe? Co z jej matką?

Gość gość
jej matka jest kochanką mojego syna z pierwszego małżeństwa

Gość gość
Pozostawie bez komentarza wypowiedzi jakze rozgarnietych,niektorych powyzej osob,widac,ze podstawowka w akcji.Nie dziewczyna nie jest na stale,sa wakacje,wiec 2tyg spedza z nami.Kazdy czas,ktory jest z Nami,wyglada podobnie.Maz stara sie ,ale chyba nie radzi Sobie,ja natomiast nie chce sie juz denerwowac,bo moje prosby nie odnosza skutku zadnego

Gość miszcz kiczu
ona ma prawo do swoich emocji ty masz prawo w swoim domu ustalic takie reguly ktore nie beda walily w ciebie.. jak ktos ma do ciebie pretensje o to ze jestes raczej nie licz na polubowne zalatwienie sprawy

Gość gość
miszczu spierrdalaj z takimi radami

Gość gość
tzw. plaskacz w mordę aby łeb jej się od framugi odbił powinien naprowadzić owo złe dziecię na drogę skruchy i cnoty

Gość gość
Nie zamierzam wytrzasac zlych emocji na Niej,chodzi o Jej arogancje i brak poczucia uczestniczenia w zyciu.Rzadko kiedy jest zadowolona chociazby z malych,ale milych rzeczy jak upieczone rogaligi,swiezy,cieplutki chlebek wlasnej roboty,ciasteczka,mozliwie wszystko,co idzie zrobic.Ciezko sie zyje w obecnosci takiej dziewczyny,do tego nieprzyjemnej,naburmuszonej,z ciaglymi pretensjami do swiata

Gość gość
No przecież Ci, k***a, piszę, że jak jej nie p************z, to się księżniczka gimbazy nie ocknie

Gość Poważnie w ciągu 2 tygodni
wakacji z tatą oczekujesz od niej wykonywania prac domowych? Zmycie 1 talerza więcej to dla Ciebie taka praca? czy innych gości też angażujesz w obowiazki domowe czy rezerwujesz to wyłacznie dla córki swojego męża? Dziewczynka jest u Was gościem i jak gość powinna byc traktowana. Nie ma znaczenia czy gość ma lat 12 czy 52.

Gość gość
Myślę, ż e jej zachowanie to norma.Wchodzi dodatkowo w głupi wiek, a nie umie panować nad swoimi emocjami jeszcze.Nie wiesz też , czy jej matka nie ma wpływu na jej postaawę wobec Ciebie.Dobrze że to tylko 2 tygodniea nie na stałe, więc da się wytrzymać.Czy jej ojciec rzucił rodzinę dla Ciebie albo nie ale matka nadal jest sama?

Gość gość
tak,jej ojciec rzucił dla mnie jej matkę i trzy siostry,oni teraz sa doś ubodzy bo on dobrze zarabiał

Gość Poważnie w ciągu 2 tygodni
Do tego dziewczynka wchodzi w okres dojrzewania. Sytuacja rodzinna pewnie jest dla niej trudna. A Ty oczekujesz, że będzie szczęsliwa, bo upiekłaś rogaliki?

Gość gość
Nie licz na to, że ona Cie polubi.Traktuje Ciebie jako tę , która jest zagrożeniem dla niej.Ona inaczej to postrzega.Myślę, że tu istotny wpływ będzie miał jej ojciec.On musi pokazać, ż e dziewczyn musi Cię dobrze traktować.Nie zapędzłabym jej do jakiejś konkretnej roboty, bo jest za krótko.Ważne, by wymyślić takie zajęcie , sposób wolnego czasu, by cała 3 świetnie się bawiła.Może wspólne wyjście na basen, wyjazd gdzieś.Szykując jej domowe rarytasy, nie zrobisz na nastolatce wrażenia, tylko się umęczysz.

Gość gość
nie będe odgrywała przyjaciółki jakiejś gówniary,a rogaliki mogła chociaż pochwalić

Gość gość
Ludzie,czy naprawde ciezko zrozumiec,jakie wykorzystywanie?Tu chodzi o uczestnictwo w zyciu,wspolne sniadania,obiady,ale i sprzatanie,obowiazki.Nie jestem sluzaca.Dziewczyna jest na tyle duza,ze chyba moze pomoc odrobine w czynnosciach domowych,jak sprzatanie swojego pokoju,czy wyrzucenia smieci.Gosciem?jakim gosciem,to jest jej 2rodzina,ze mna albo beze mnie,jej dom,wiec powinna sie zachowywac jak domownik,a nie jak ksiezniczka

Gość gość
dobrze byłoby dla niej jakby to był dom bez ciebie,jestes okropna macochą i ja się dziewczynie nie dziwie

Gość gość
oczywiscie,dobre sa te,ktore pozwalaja sobie na glowe wlezc,albo mamuski alkoholiczki,takie sa wzorowe.Jestem zla,bo od czasu,do czasu probuje namowic do porzadku-dzieki za takie wypowiedzi.

Gość gość
tobie nie chodzi o porządek,tylko chcesz pokazać,że masz coś do powiedzenia

Gość gość
jak chcesz mieć dobre relacje,to sie odp*****l od nie swojej córki,zajmij się sobą,a nie rżnij dorosłej pani,może wtedy zostaniecie nawet przyjaciółkami

Gość gość
watek zamkniety,szkoda czasu na dyskusje z dziecmi.Zobaczymy,kiedy Was spotka problem,wtedy moze zrozumiecie.

Gość gość
problem to ty masz ze sobą i to poważny

Gość pol niliona dolarow
a ,oze ty po prostu potrzebujesz sprzataczki w jej osobie co

Gość gość
rozbiłas małżeństwo i jeszcze chcesz zawładnąć nie swoim dzieckiem,to jest okropne

Gość gość
watek zamkniety to raz,poza tym forum dla bezmozgow nieumiejacych czytac ze zrozumieniem.Dorobiajcie dalej ideoologie do watku..smiechu warte:D

Gość gość
wyszło szydło z worka,wulgarna patologiczna konkubina chce przejąć kontrole nad nieswoją rodziną

Gość gość
odczep sie od dziecka ,dosc wycierpiala przez ciebie.Za krzywdy zawsze przychodzi kara.Moze twoj luby znowu zmieni model