Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie szczupłą jest moim największym marzeniem

Polecane posty

Gość gość

Może nie jestem jakoś bardzo gruba. Mam tzw kobiece krągłości których nie cierpię. Moim marzeniem jest wyglądać mniej więcej tak http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/01/lima-kurkova/adriana-lima-karolina-kurkova-iwc-schaffhausen-race-night-event-29.jpg Niestety wiem, że jest to niemożliwe bo żeby wyglądać tak jak teraz muszę włożyć wiele pracy i wiele sobie odmawiać. Chętnie poszłabym do dietetyka albo szybko załątwiłabym to za pomocą medycyny estetycznej ale facet mi nie pozwala :O Czasem nawet myślę, że zrobię to bez jego zgody ale boję się jego reakcji

Gość gość
dzięki medycynie estetycznej można bardzo szybko schudnąć nawet 10cm w obwodach (po jednym zabiegu) Niestety mało kogo na to stać

Gość kosciotrupbn
a moim najwiekszym marzeniem jest koorwa przytyc probuje juz od wielu lat

Gość MaximusDominusXP
zalecam dietę ŻP

Gość gość
kosciotrup, dlaczego chcesz przytyc? Mogę się założyć, że wyglądasz świetnie i tylko sobie wmawiasz albo wmówiły ci cos zazdrosnice. Jeszcze nigdy nie widziałam źle wyglądającej chudej osoby

Gość gość
co to za dieta żp?

Gość gość
Tez bym chciała przytyc ale minimalnie, na nogach, rekach i tzytzkach, ale nie moge i juz... chociaż wpierdalam za 10. Pewnie dopiero jak zajde kiedys w ciaze.

Gość XPMaximusDominus
dieta żp, dostępna dla każdego, żryj połowę

Gość gość
Nigdy nie uwierzę, że samymi ćwiczeniami można osiągnąć taki wynik jak dziewczyna ze zdjęcia. Jeśli chodzi o mnie to sporo się ruszam, wczoraj np przejechałam ok 35km rowerem ciężką, leśną trasą. Dziś też mam zamiar jeździć, sporo też ruszam się w pracy. Zimą chodzę na basen i skaczę na skakance w domu. Nie jem białego pieczywa, słodyczy, nie piję piwa i słodzonych napoi, unikam ciężkostrawnego jedzenia i ogólnie staram się dobrze odżywiać. Efekt? 57kg przy 165. Czasem waga mi spada do 55 lub jak pozwolę sobie na jakąś pokusę to wzrasta mi do 59. Wtedy wpadam w panikę i zrzucam parę kilo ale nie da rady, żebym schudła chociaż do 50, a żeby wyglądać jak lima to musiałabym ważyć z 45... Nie wiem w jaki sposób kobiety potrafią osiągnąć taką wagę...

Gość XPMaximusDominus
Robert Górski zaproponował dietę żp: pół chleba, pół litra, i pół świniaka, przy takiej się na pewno nie schudnie

Można, niektórzy po prostu mają dobrą pozycję startową. Nie każdy ma budowę która pozwala tak wyglądać, ale naprawdę są tacy szczęśliwcy. I nie przesadzaj, że musiałabyś ważyć 45. Mam tyle samo wzrostu co Ty, ważę 54kg i jestem szczupła. Nie przesadzasz trochę?

Gość gość
"Robert Górski zaproponował dietę żp: pół chleba, pół litra, i pół świniaka" :D Ja się nie uważam za szczupłą, najwyżej co za osobę średniej budowy ciała. Czuję się strasznie ciężka i masywna. Mam grube ręce a w cyckach i tyłku po 95 co daje efekt dużej baby. Chciałabym sprawiać wrażenie osoby lekkiej, zwiewnej, dziewczęcej i młodej. Ważyłam kiedyś 50kg i wcale nie byłam wtedy na tyle szczupła co bym chciała, dlatego uważam że 45kg byłoby w porządku

Gość XPMaximusDominus
żeby się ci to marzenie nie zamieniło na bulimię, albo anoreksję, bo dopiero wtedy będziesz miała problem

Gość gość
nie zamieni sie. Jedzenie uwazam za jedna z duzych przyjemnosci wiec nie moglabym sobie tego odmówić, wymiotowac tez bym nie mogla z obawy przed zebami i duzym brzuchem. Dlatego tez zadne zaburzenia mi nie groza

Gość gość
autorko powiedz mi ile masz wzrostu i ile wazysz?

Gość gość
dziewczyny napewno wiele z was przesadza.. faceci lubia normalne kobiety nie lubia szkieletorow wiem to bo kiedy sama wazylam przy wzroscie 172 50 kg i to do wzrostu bylo okropnie malo przy mojej budowie ciala wolali na mnie patyczak szczkieletor i powodzenia nie mialam, teraz waze przy wzrsocie 1.72 cm 60kg jestem szczupla mam biuust dosc duzy i mam powodzenie faceci mowia ze mam super figure..

Gość gość
juz pisalam. Mam 165 i aktualnie waze 57kg jednak waga mi sie nieustannie waha między 55 a 59. Przez cały czas zrzucam do tych 55, jak juz zrzuce to pozwalam sobie na cos kalorycznego (ostatnio np usmazylam kotlety, gdzie normalnie zawsze unikam smazonego) i tyje. 59 to waga krytyczna tylko raz mi sie zdarzyla, z reguły przy 58 staram sie juz zrzucac

Myślę, że to nie kwestia kilogramów, a budowy ciała. Jeżeli w biuście masz 95cm to odchudzanie najwyżej sprawi, że wszystko opadanie, ale nie będziesz "zwiewna" i "delikatna". Jak schudniesz będziesz wyglądać jak szkielet z wystającymi żebrami. Może lepiej zaakceptować to jak wyglądasz i z tego korzystać? Mnie się kiedyś marzyło bycie postawniejszą właśnie. Tylko samo przytycie wcale by mi nie pomogło, z kości się ani nie chudnie, ani przytycie ich nie zmieni.

Gość gość
przeciez jestes normalna szczupla moze nawet! a schudnac polecam silownie itd

Gość gość
jest to kwestja figury tez poniewaz ja jestem naprawde szczupla a ciezka i od zawsze tak wszystcy mi daja maksymalnie 55 kg nikt wiecej a ja 60 waze nikt nie wierzy

Gość gość
wlasnie tego troche sie obawiam, ze gdybym za duzo schudla to moje piersi by oklaply i stracily jedrnosc. Co do upodoban facetow to np kkiedy wazylam 50kg to mialam bardzo duze powodzenie a teraz nie widze, zeby ktokolwiek chocby na mnie zerknął. Druga sprawa to osobom bardzo szczuplym moze sie wydawac, ze sa nieatrakcyjne przez zły dobór ubran. Czesto zakladaja za duze ubrania i wtedy faktycznie wyglądają na patyczakowate, jednak w stroju kąpielowym czy bieliźnie wyglądają idealnie Za to te krągłe kobiety, które są tak zachwalane za swoją kobiecość na plazy wygladaja tragicznie oto przyklad http://www.gotceleb.com/scarlett-johansson-bikini-in-hawaii-2012-02-12.html/scarlett-johansson-bikini-pics-from-hawaii-2012-31

Gość gość
myślę, że większość ludzi by się z Tobą nie zgodziła. Ta pani powinna nosić głównie bikini, jeżeli zapytać panów :) I zastanawia mnie jaką masz budowę, jeżeli przy 55kg wyglądasz masywnie.

Gość gość
wydaje mi sie, ze wygladam podobnie do jahonson albo jestem jeszcze grubsza. Wymiary 95-70-95, w rece 30(biceps) a w udzie 55(tuz pod posladkiem) Według mnie są to masywne wymiary, tym bardziej, ze gdzies slyszalam, ze 30 w bicepsie to duzo nawet u faceta :O

no akurat ona jest uważana za niesamowicie seksowną, nawet w bikini (albo przede wszystkim w bikini). spróbuj ćwiczeń na brzuch i na ręce, ale się nie odchudzaj, najlepiej na tym wyjdziesz.

Gość malinowy budyn
Ciężko mi stwierdzić co jest nie tak, napisz może jak się odżywiasz ile jesz posiłków i w jakim odstępie czasowym (napisz co jadlas np dzisiaj). Moim zdaniem waga nie powinna ci tak skakać, a swoją drogą masz bardzo mądrego faceta :) Ja mam wzrostu 170 cm, waga ok 54 kg, (czasami 53,5 czasami 55 jednak z rana zawsze jest ok 53-54 kg) udo zaraz pod pośladkiem 49,5 cm, biceps 25 cm, talia 61,5, biodra 84,5, pod biustem 74. Jeszcze rok temu ważyłam ok 60 i od tamtej pory staram się prowadzić regularny i zdrowy tryb życia.. Tzn w miare zdrowe odżywianie (ale nie takie jak u Ciebie.. smażone jem normalnie, jak mam ochote na białą bułkę to też zjem) , ale ja dużo ćwicze.. Siłownia co drugi dzień ok 2 h (jednego dnia cwicze plecy, drugiego nogi a w pozostałe dwa dni biegam na bieżni ok 10 km). Jednak jak zjem pizze to waga nie rośnie mi od razu do góry.

Gość gość
Nie było mnie bo jeździłam rowerem i byłam nad wodą. Dziś przejechałam trochę mniej bo trochę ponad 20km. Co do ćwiczeń na ręce i brzuch to czytałam, że nie da się schudnąć jedynie z jednej partii ciała, poza tym ćwiczenia skierowane jedynie na ręce mogą zrobić więcej złego gdyż mogę przybrać w nich więcej masy i w końcu mieć łapy jak u pudziana :P Co do jedzenia to dziś mniej więcej było tak (trochę mało zróżnicowanie) śniadanie (zaraz po przebudzeniu ) sałatka z kromką czarnego chleba później może po jakichś 3 godzinach zjadłam jabłko jakąś godzinę przed wyjściem z domu (po postach wnioskuję, że było to ok 13) 2 kanapki z polędwicą i jajkiem no i będąc na podwórku zjadłam kromkę chleba z kawałkiem kabanosa, jajko i kanapkę z polędwicą Więcej już jeść nie będę, chociaż gdybym miała w domu jakieś owoce to bym zjadła bo mam straszną ochotę, no ale niestety. Wypiję chyba za to lampkę białego, półwytrawnego wina

myślałam raczej o wyrzeźbieniu rąk, niż jakimś specjalnym zrzuceniu, tylko czy 30cm to tak dużo?

Gość gość
Mi się wydaje, że 30cm to bardzo dużo, tym bardziej, że jak już pisałam to czytałam, że 30cm u faceta to spory biceps :O Kolega mi mówił, że jak był w 8 czy tam 7 klasie to też było dużo :O Kobieta nie powinna mieć łap jak do łopaty :O

Nie znam się na tym, więc Ci nie powiem, ale z tego co opowiadasz to ogólnie jesteś mocno zbudowana więc pewnie nie wyglądasz "nieproporcjonalnie". Więc może się tak nie przejmuj?