Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A nastazja

Chce miec wgląd w moje konto bankowe Dlaczego

Polecane posty

Gość A nastazja

Mam problem ze swoim partnerem z ktorym spotykam sie od roku a mianowicie ostatnio zaznaczył, ze chce miec mozliwosc wgladu w moje konto. Gdy moze miec znaczenie fakt, ze jest bardzo zazdrosny i stara sie mnie sprawdzac w kazdy mozliwy sposob ???

Gość gość
pracujesz

Gość pol niliona dolarow
jego zapytaj

Gość gość
a ty masz wgląd na jego konto?

Gość A nastazja
Dodam, że jest Arabem-Muzułmaninem.

Gość gość
Nie no, naprawde, myslisz, ze obcy ludzie w inetrnecie powiedza ci dlaczego twoj chlopak chce cos zrobic, skoro nigdy go nie widzielismy na oczy? Rece opadaja. Jego sie zapytaj po co Ci dostep do Twojego konta (swoja droga, w zyciu bym mu nie udostepnila swojego konta, chyba, ze razem wplacacie na nie kase?), naprawde dziewczyno, wez sie w garsc i zamiast zadawac glupawe pytania na forum, gdzie nikt ci nie bedzie w stanie nic madrego doradzic, porozmawiaj z chlopakiem.

Gość gość
Chce wiedziec ile moze wysylac swojej rodzinie pieniedzy co miesiac, muzuly musza utrzymywac swoje biedne rodziny, zaopatrujac je w laptopy czy inne gadzety.

Gość gość
Nigdy bym się na to nie zgodziła.

Gość gość
gdybym coś takiego usłyszała od mojego partnera,przestałby nim być natychmiast żony nie pokazują a facet?

Gość gość
mieszkalem z kobieta 5 lat pod jednym dacham i zadne z nas nie mialo wgladu do cudzego konta. Robimy zakupy raz ja raz ona bez jakeigos rozliczania sie, chodz to i tak wiekszosc wydatkow byla kryta przez mnie. daj se spokoj, co to w ogole ma byc.?

Gość gość
Do tego wyżej, ale ona przez 5 lat płaciła tyłkiem. Dziewczyna która daje d**y, nie powinna ponosić większości kosztów egzystencji.

Gość gość
dokładnie! jeszcze do tego wszystkiego za darmo sprzątała, prała i gotowała!!!

Gość gość
te wasze glupie tlumacznia, zal czytac, ludzie ile wy macie lat, bo zrozumiem jak do 22 (pusto w glowie az huczy, no nie?) Powinni byli wyskrobac wasze matki, i wykastrowac wasze corki chetnie bym za to zaplacil.

Gość gość
a ty wyżej to odnośnie czego ten post spłodziłeś?

Gość gość
a to pewnie jakiś sfrustrowany fiut, któremu przeszkadza, że kobiety przejrzały takich jak on i nie mają zamiaru dawać się wykorzystywać!

Gość gość
wybierzcie sie do psychiatry czy m predzej. a najlpiej od razu do szpitala na elektrowstrzasy moze jeszcze da sie cos z wami zrobic Nie ruszaj mnie te wasze wiejskie wypociny.