Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex po 11 latach małżeństwa

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziś moja żona obrazila sie bo rano ośmieliłem się do niej dobierać jak jest u was po tylu latach w związku jak często się kochacie i kto inicjuje sex

Gość gość
Dlaczego większość ludzi na tym forum pisze SEX, piszemy po polsku nie po angielsku i mamy odpowiednik SEKS. Tak was rajcuje pisanie tego słowa w ten sposób ? SEX SEX SEX SEX SEX

Gość gość
Ja piszę "sechs".

Gość gość
Eine Sechsenmacher.

Gość gość
Polski seks jest do bani :-D

Gość gość
No to chyba pajeczyna zarosniete :-D

Gość gość
Czemu nikt nie pisze na temat?

Gość gość
Na temacie nie da się pisać. Tylko pod.

Gość gość
zamiast sex, seks powinniśmy pisać p********ie, chędożenie

Gość gość
przyznaj się- bardziej ją rajcuje zabawa z dziećmi niż seks z Tobą? bardziej kochacie dzieci niż siebie? to masz odpowiedź. skoro jesteście dla siebie numerem dwa, to zainteresowanie spada

Pod tematem na temat to ja sobie nie wyobrażam żeby moja żona obrażała się za "dobieranie ". No chyba że agresywny byłeś .My kochamy się wtedy kiedy mamy ochotę a kiedy nie mamy [1 z nas ] to mówimy że nie .Żona niestety częściej . Z inicjatywą wychodzi to które większe parcie na miłość ma .Aha 25 po ślubie .

Gość gość
tylko, że jak są małe dzieci, to tak jakby nie da się kochać wtedy kiedy sie ma ochotę, bo dzieciaka trzeba pilnować, dopiero jak ma ze 6-7 lat, to wszystko wraca do normy, ale wtedy to ludzie zazwyczaj mają drugiego;-/// wbrew pozorom, to dzieci ochładzają związek, o czym świadczy chociażby fakt, że partnera już się tak nie kocha jak są dzieci- bo skoro je kocha się bardzije, to prośby partnera i jego potrzeby wydają sie błahe przy tym ile człowiek gotowy zrobić dla dziecka

Gość gościówakobieta
my jesteśmy 10 lat w związku, troszkę ponad 9 lat uprawiamy seks. i ja go uwielbiam. ja bardzo lubię jak mąż się do mnie dobiera, hehe. różnie jest z tą inicjatywą. czasem ja czasem mąż. ostatnio mam ciągle ochotę. kochamy się to zależy zdarza się raz na tydzień, a zdarza się codziennie. jakiś czas temu odkryłam że seks w moim wypadku jest najlepszym lekarstwem na ból głowy

No to jak Wy kochacie dzieci bardziej od małżonków to współczuję . My wychowaliśmy dwoje i bardzo je kocham ale na pewno nie mocniej niż żonę , inaczej - tak .

pulchny- wiesz co? zgodziłabym się żyć tylko 50 lat, a może nawet 45, byle mieć faceta jak Ty. powaga.

Gość gość
a moze po prostu zona nie lubi porannego seksu? ja np naleze do takich kobiet o kazdej porze dnia tylko nie rano. Denerwuje mnie i juz

Gość gość
My 14 lat po Jest lipton Ona lubi rano Ja wieczorem Ani do ryja nie wezmie Bo to do sikania Palca jej do d**y nie mam wpychac Bo to nie ladnie Minety nie bo nie lubi Zwykly polski pasztet