Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373

czy ktoras mloda kobieta nosi jeszcze stanik NIE PUSZ AP pytanik

Polecane posty

tak z ciekawosci pytam....:D nie widzialam juz baardzo dawno z zadnym zwyklym sklepie,bazarze,markecie....stanika NIE---pusz ap:) zyjemy w erze malych cyckow wiec kazda ciagle te grube szpicaste zle uszyte gąbki :)

Gość gość
Ja nie noszę push-up, i tak mam za duże. :D

Gość gość
Ja nie lubię push-up Większość mam bez bo -nieskromnie, przy moich piersiach nie potrzebuje takich wynalazków

kobiety z miseczka A lub B...mogą dzisiaj chodzic bez gabki? :D

Nie noszę takich udziwnień, bo dbam o biust, a push-up deformuje piersi. Noszą usztywniany, ale bez gąbek i wypychaczy. Ale co prawda to prawda, ciężko kupić 70 B bez wypychaczy.

Gość gość
ja nie nosze bo mam wystarczajaco duze cycuszki, mi sie podobaja no i innym tez :D

Fjo - tak skoro Cię złapałam, powiesz mi jaki rozmiar mam w europejskiej rozmiarówce? :)

Gość aleseks
Ja nie noszę push-up'ów a niemal wszystkie moje koleżanki tak. Dzisiaj kupić zwykły stanik to jakiś dramat! Szlag mnie trafia jak widzę jakąś śliczną bieliznę, chcę przymierzyć a tam gąbka. Opracowałam już nawet patent na kupowanie stanika :D wybieram takie z wkładką, wkładkę wyciągam i mam normalny biustonosz bez żadnych gąbek.

Gość gość
Fjolsfinna "Nie noszę takich udziwnień, bo dbam o biust, a push-up deformuje piersi" jak deformuje piersi? chyba jak kupujesz nie swój rozmiar, w dodatku na chińskim bazarku

Nie, moja droga. Zawsze. Jestem brafitterką, wiem jak się powinno dobierać stanik. I push up nie nadaje się do noszenia na co dzień, w ogóle się ich nie powinno zakładać.

Czasem ubieram taki sportowy, jak idę biegać, albo na rower, na aerobik...ale zazwyczaj z puszapem :) zwykłe są beznadziejne, a najgorsz takie z samą fiszbiną :o to już wolałabym chodzić w ogóle bez stanika

Gość gość
masz na myśli push up z wyciąganymi gąbeczkami czy taki z wymodelowanymi na stałe?

ja mam niby miseczkę B i przy wzroscie 175cm to jest bardzo malutki biust :) w sumie kazdy stanik mam pusz ap i do tego w duze wzory zeby pwiekszyc :D (kratka,kropki,paski,kwiatki).gąbka gruba gabki ciensza..ale gąbka..i tak dzisiaj przypadkiem odkopalam taki biaily malutki szmaciany biustonosz:D w sumie nei zaloze go chyba nigdy:D

Gość fafik pies
Ja tez nie nosze, mam i tak rozmiar 75 E/F wiec w push up-ie wygladałabym jak krowa. A tak w ogóle to ciezko mi kupic moj rozmiar i albo szyje na zamówienie biustonosze, albo kupuje w sex-shopach. Czasami cos z wonderbra pasuje, ale oni żadko maja zwykłe staniki bez gąbki

Gość gość
Fjolsfina, noszę takie konkretnie biustonosze: - www.e-bielizna.pl/18349_Cool_Sensation_WHU.html mam idealny kształt biustu, wytłumacz mi dlaczego on ma deformować?

widzialam taki sliczny,malutki :D z "czarnej koronkowej firanki" przeceniony z Triumpha za 29zl...byl na manekinie,marzylam o nim tydzien i ktos wykupil. :( byl seksowny,delikatny,cienki i dobrze skrojony-plytki i szeroki,bez gąbki. no ale jako bywalczyni bazarkow i tanich marketow moge sobie tylko pomarzyc o takim.:)

Gość gość
nie noszę bo mój rozmiar to 75 DD albo E,więc mi niepotrzebny ;)

Gość gość
Ja wrecz nie znosze gąbek w staniku i nie uwazam by byl mi do czegos potrzebny ;)

Gość gość
ja noszę 75H więc unikam wszelkich powiększających elementów a tak w ogóle to ciężko mi dostać cokolwiek na siebie :(

Gość gość
Ja widzę często staniki bez gąbek :)

Gość anianiania1
Wiesz co na 4lejdi.pl kupuję bez push-up'a staniki, można tam też znaleźć bez fiszbinów rozwiązania dla siebie. W zwykłym sklepie też mam problem znaleźć coś odpowiedniego dla siebie, także wiesz. Sprawdź może coś znajdziesz w tym sklepie dla siebie.

Gość Werooniś
Ja noszę tylko PUSHAPY ale chyba w sumie dlatego, że takie najczęściej widuję? W sumie nei zastanawiałam się nigdy na tym. Po prostu kupuję co jest, który mi się podoba.

Gość gość
Nie wiem czy jeszcze się zaliczam do kategorii "młoda kobieta", ale nie noszę staników tylu push-up.

Gość gość
to współczuje twoim piersiom, ściśnietym, zmasakrowanym i w za luźnym obwodzie. Nie zdziw się, jak ci będą wisieć do kolan niedługo, bo to jest efekt noszenia złego stanika.

Gość Werooniś
To do mnie było, że mi będą wisieć do kolan ????// Ja mam raczej mały biust, a kupuję po prostu co jest. Ładne staniczki są zazwyczaj puschap z tego, co widzę.

Gość gość
To może zacznij kupować dobrze dobrane? Wiesz chociaż jaki masz rozmiar? Wiesz, że mały biust też może wisieć? I też potrzebuje podtrzymania, wygodnej miski? Nie rozumiem, jak WY dziewczyny możecie tak nie dbać o piersi, przecież to Wasza ozdoba.