Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzucenie starszego dzieckaod narodzin malego Czy to wporządku

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie co myslicie o takiej sytuacji i jakze byscie do tego obiektywnie podchodzili? Tutaj jedna z kafeterianek ma 2 dzieci, najmlodsze 2 msc , starsze lekko ponad 2 lata Od narodzin malucha dziecko jest z dala od domu, u babci caly czas, w ogole do domu nie przyjezdza,rodzice tylko malym sie zajmuja, starszą narazie glowy sobie nie zwracają rozkoszując sie nowym nabytkie, dziecko od urodzenia rodzenstwo nie ma stycznosic z wlasnym domem ,rodzice maja jego dosyc,stąd tyle czasu u babci Przed narodzinami kiedy matka byla w ciąży zle traktowane i to bardzo, klapsy co rusz,. chcęc bicia pasem przez ojca ,po narodzinach woon do babci i to nie na kilka dni a wiele tygodni Czy taka matka zasluguje na szacunek innej matki? jak dla mnie to perfidne zachowanie ,bardzo smutne i przykre ze tak dziecko moze byc traktowane widząc jak bardzoi wyrozniają jedno mlodszea starsze to jak balast

Gość gość
Ta jedna z kafeterianek to rozumiem ze ty ?? Bo skąd możesz wiedzieć o takich szczegółach wyrodna matko??!!

Gość gość
no wlasnie ze nie ja Ta jedna z kafeterianek, zalogowana i przesiadująca tu nawet czesto. o tym wiele razy pisala, nie rozumiala ze ktos sie burzyl na jej metpdy i postepowania do corki,wiec ja sie pytam, czy to jest cos niepjetego jelsimnie i nie tylko takie podejscie do starszego dziecka wrecz szokuje i az zal sie robi tego dziecka? Matka tego nie rouzmie ze to corobi to jest krzywda starszej, stąd moje pytanie czy to fer?

Gość tamta kafeterianka
tamta kafetrerianka jest p**********a z tego co piszesz, chociaz kojarze jedną co pisala ze jej mąż nie raz chcial 1.5 rocznemu dziecku pasem wlac i dla nich to normalne wykowanie na karach cielesnych Moze tej samej piszemy ?

Gość gość
nie nowosc ze do dzieci tak sie brzydko podchodzi

Gość gość
To prześladowanie fizyczne ,maltretowanie i psychiczne też i trzeba to zgłosić . Szacunek innej matki czy innych ludzi nie ma w tym przypadku znaczenia ,dziecko krzywdzą i nie może tak być, a Ty jak wiesz kto to zgłoś do opieki i to szybko bo możesz mieć dziecko na sumieniu . Mam nadzieje ze u babci dziecku jest dobrze .

Gość gość
typowe polskie wychowanie,ludzie mają średniowieczne poglądy