Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysły na oryginalny prezent

Polecane posty

Gość gość

chcę,żeby miało to jakąś wartość,żeby miała to zawsze przy sobie. myslałam o bransoletce z grawerem, ale nie wiem czy zawsze będzie ją nosiła. Macie jakieś pomysły na fajny prezent dla bardzo dobrej koleżanki?

Gość gość
Portfel, wisiorek, mini perfumy, kosmetyczka, apaszka

Gość XPMaksimusDominus
kolczyk w łechtaczce, oryginalny, choć mogą być problemy na lotnisku

Gość gość
Obrzydliwy pomysł, w dodatku mało praktyczny

Gość Gieniek w gomaczkach
Szkoda kasy na baby! Ja wydałem prawie 30 000 zł i poszła w piz.....u!

Gość XPMaksimusDominus
obrzydliwy???? to chyba nigdy w Niemczech na plaży nie byłaś.

Gość nnnnnnn
Może perfumy? Będzie je z Tobą kojarzyła. ;) Zajrzyj na www.edp24.pl , Paris Avenue rządzą :D Nie są oryginalne, ale poznasz to tylko po butelce, bo zapach o wiele trwalszy od oryginałów. ;)

Gość przyjaciółkaPrzyjaciółki
Mi też się wydaje, że przyjaciółce można kupić perfumy. Co do kolczyka, to chyba lekka przesada? A jak już mowa o Paris Avenue, to myślę, że dobry pomysł bo są super, i dostaniesz jeszcze trzy próbeczki gratis, więc może coś nowego się spodoba Tobie albo przyjaciółce. :)

Gość gość
Kto napisał, że kolczyk jest dobrym prezentem? :P Ja na przykład uwielbiam dostawać perfumy, mam już dużo, ale nigdy mi mało. Od jakiegoś czasu zaczęłam kupować zamienniki zamiast oryginałów i też jestem bardzo zadowolona, różnicy nie widać, a te zapachy...:P Mogę pachnieć perfumami za kilkaset złotych wydając o wiele mniej, jak tylko zdecyduję się na Paris Avenue. Dobre! :)

Gość gość
Bransoletka, taka z grawerem może być, albo z charmsami, perfumy, kup dwa flakoniki np tych paris avenue, wasze ulubione i daj jej jedne, a sama miej drugie ;d będziecie miały coś wspólnego, co wam bedzie o sobie przypominac.

Gość gość
ja też bym stawiała bardziej na perfumy, jezeli nie chodzi w biżuterii. Też mam, dostałam na prezent, paris avenue Organics i nie płaczę, bo ładnie pachną, poszukam ich w necie jak się skończa i kupię kolejną butelkę. :)

Gość gość
ja bym wolała rameczkę ladną z wspólnym zdjęciem albo bransoletkę.. :)

Gość gość
A ja zdecydowanie jestem za perfumami! Na przykład te: http://www.edp24.pl/p253,pa-129-paris-avenue-gushi-perfumy-100ml.html Zobaczcie jak fajnie są zapakowane, ciekawa butelka, na pewno by ja dobrze kojarzyła. Zapach jest trwały i mocny, więc nie ma opcji, że by się nie ucieszyła. :)

Gość gość
Oryginalność jest na czasie. Mamy XXI wiek, na każdej ulicy mnóstwo second handów, w których wszyscy się zaopatrują, ale nikt się nie przyzna. Prezent, jaki bym chciała, żeby ktoś zapamiętał musi sie kojarzyć z sytuacja związaną z tą osobą. Może to byc bransoletka, pewnie, wisiorek jak najbardziej, ale i perfumy. Ja na przykład kocham dkny be delicious, zielone jabłuszko. Jak spotkałam moją przyjaciółkę obecną pierwszy raz, akurat byłysmy w drogerii i wąchalyśmy te perfumy. Niestety nie moglyśmy sobie pozwolić na zakup takich drogich perfum no i kupiłyśmy sobie zamienniki, na ktorych bazuję do dzisiaj. Próbowałam perfum z avonu i oriflame ale tylko dkny i ich zamienniki moga stać na mojej półce. Miałam już flakonik z FM, a teraz z Paris avenue. Jak zamawiałam to kupiłam dwa, drugi wysłałam przyjaciółce, mnóstwo wspomnień odżyło. :)