Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwrócono mi uwagę że sie bawie na placu zabaw

Polecane posty

Nie wiem czy ktoś z Was wyżej napisał coś oczywistego, bo nie chce mi się czytać wszystkiego, ale na każdym placu zabaw jest regulamin i tam pisze do ilu lat można korzystać z urządzeń. Wystarczy przeczytać ;) Ja rozumiem,że niektóre mamy ważą 40 kg, ale z tego co kojarzę to nawet na tyle te zabawki nie mają wytrzymałości, a mają służyć długie lata dzieciom a nie ich rodzicom. I nie ma co porównywać zabawy w piaskownicy, z huśtawką czy inną zjeżdżalnią.

Gość gość
Ja może bym ustąpiła temu dziecku,gdyby nie fakt że to rozwydrzony gówniarz a nie dziecko. Widziałam wcześniej jak potraktował inne dzieci w piaskownicy. A jak przyszedł do mnie i mówi że teraz on i mam zejść to nie mogłam tak po prostu temu dziecku dać i zejść bo on chce.

Gość gość
Mi to lata, kto co robi, ja wszystko na placu zabaw robi z moja corka, bo ta ma 2 lata i nie moge jej puszczac samopas. A na babki w piasku moje dziecko ochoty nigdy nie mialo. Chce sie hustac- spoko, u mnie na kolanach, bo lubi, niby umie sama, ale na kolanach czuje sie bezpiecznie. Tak samo zjezdzalnia, tez mi siedzi na kolanach i w dwie zjezdzamy. A juz widze jak dzisiejsza mlodziez ustepuje miejscia dzieciom na placu zabaw :D to naprawde niezly zart :D

Gość gość
też się huśtam, ale akurat tylko wtedy gdy zadne dziecko nie korzysta, jesli chce to oczywiscie schodze, w koncu to dla nich jest plac zabaw

Gość kawiarnia jest dla ludzi
co chcą się napić kawy,a przyjdą rozpuszczone dzieci i chaos. A teraz wielce plac zabaw dla dzieci

Bardzo często po ciężkiej pracy, w ramach odreagowania idę na huśtawki i nikt mi nigdy wyrzutów nie robił, a stara baba jestem ;) Gdyby jednak dziecko chciało sie huśtać, ma zdecydowane pierwszeństwo

Gość gość
A to tylko z huśtawki tą matkę przegoniono? Bo ja zrozumiałam że bachor z obstawą przegonił ją też z siatki do wspinania Co za wychowanie dzieci, wszystko im się należy Masakra

Gość gość
A to tylko z huśtawki tą matkę przegoniono? Bo ja zrozumiałam że bachor z obstawą przegonił ją też z siatki do wspinania Co za wychowanie dzieci, wszystko im się należy Masakra

Gość gość

Gość gość
a gdzie niby są tabliczki, że to tylko dla dzieci? :D pierwszy raz o tym słyszę, place są zabaw są stworzone głównie z myślą o dzieciach, ale to nie znaczy, że tylko, jedynie kryteria wagowe są przy niektórych obiektach

Gość gość
heh u mnie właśnie odwrotnie było, to młodzież w wieku licealnym albo i starsza wyganiała młodsze dzieci..

no u mnie na placu zabaw jest tabliczka że jest dla dzieci do lat 13

Gość Judddyta
Droga mamo Uważam, że Ty miałaś w pełni rację, fajnie mieć mamę na luzie, z którą można się pobawić, a nie taką która wsadzi nos w gazetę albo plotuje bez przerwy. Tamten chłopczyk strasznie źle wychowany. Tylko współczuć. Ja jak byłam mała nigdy w życiu nie odważyłabym się wystawiać języka do obcych, a jak tej matce i babce to nie przeszadza to jest to co najmniej dziwne. Chyba że może ten chłopczyk był chory ?

Gość Martynaxx
Zapewnienie odpowiednich zabaw i ruchu dziecku w młodym wieku gwarantuje jego sprawniejszy rozwój i większą sprawność zarówno fizyczną, jak i psychiczną. Dziecko korzystając z nowych przedmiotów uczy się ich używać, oraz przy okazji doznaje dawki ruchu fizycznego, który wpływa korzystnie na rozwój tkanek miękkich i twardych.http://spinnka.pl/praktyczne-i-przyjazne-hustawki-na-placu-zabaw/

Gość gość
place zabaw dla dzieci to nie zawsze atrakcyjne miejsce - a może warto pomyśleć o zakupieniu dmuchańca gdzie dziecko będzie mogło spędzać czas z wybranymi przyjaciółmi http://www.std-dmuchance.org/