Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ksiadz tak mogl

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj na mszy św podczas komunii ksiądz nie udzielił jej małej dziewczynce (nie młodej, bo już na pewno była gotowa do przyjęcia tylko była niska po prostu i na dodatek była z młodszą siostrą) a ksiądz spojrzał na nią i ..o poszedł sobie zostawiając na dodatek za sobą z 8 osób którym również nie udzielił komunii.. Dziewczynka stanęła pod ścianą mało nie płakała i jeszcze powiedziała drżącym głosem siostrze,dlaczego jej nie udzielił, aż się zal zrobiło. noo ale kontynuując reszta osób która nie dostała komunii przeszła w drugi koniec kościoła (miedzy innymi i ja) ok tam ksiądz komunie jeszcze daję a tu nagle od tak sobie odwrócił się i poszedł.. i co? jak mógł tak zrobił? ja i reszta ludzi była wściekła,ale cóż wrócili na swoje miejsca ( dodatkowo jeszcze ludzie z tamtego niejsca) Albo nie zauważył, albo nie wiem o co mu chodziło. do końca mszy nie mogłam na niego patrzeć, chciała bym mu coś nagadać na ten temat,aby się poczuł tak jak my. dodam jeszcze że mi i kilku osobom nie dał komunii nasz proboszcz a tej małej dziewczynce jakiś ksiądz który chyba tylko na dzisiaj przyjechał do parafii.

Gość gość
sami zezarli, nie wystarczylo darmowej przekaski dla was :D

Gość gość
darmowa przekąska? jak można mówić tak na ten temat..

Gość gość
ano normalnie, mozna tak mowic :D

Gość gość
było isc na skarge do proboszcza

Gość gość
A tam aferę robicie, pewnie się zagapił albo mu zabrakło opłatka :D

Gość gość
Szczerze to sie uśmiałam z tego.