Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 11 lat różnicy w związku to dużo

Polecane posty

Gość gość
to zalezy czy macie po 20 czy 40 lat im dalej w las tym bardziej róznice sie zacieraja

Gość gość
W lozku sie zaciera :-)

Gość gość
zalezy czy kobieta czy mezczyzna jest tym mlodszym/szą

Gość gość
U mnie jest 16 lat, mąż ma 50. To dużo i czasami trudno pogodzić 2 światy.

Gość gość
im starszy mężczyzna od kobiety tym lepiej. Ja mam 52 lata a moja dziewczyna 25 lat i jset nam super.

Gość gość
Wg mnie idealnie, sama podkoc**ję się w mężczyźnie starszym o... 26 lat ;) "Gościu" co ma dziewczynę 25letnią, możesz podpowiedzieć jak poderwać o tyle starszego mężczyznę? ;)

Gość gość
to żadna róznica , wręcz prawidłowa , z rówieśnikami trudno sie dogadać , bardziej takiego mężczyznę się szanuje , podziwia

Gość cadabra
Moj maz jest mlodszy o dziesiec lat jestesmy ze soba 14 lat i mamy troje dzieci i tak normalnie to ja o tym zapomnialam zyjemy ,szanujemy i kochamy sie .

Gość gość
ja bym wolała starszego,także nie widzę problemu ....

Gość cadabra
Nigdy nie rozpamietywalam czy chce mlodszego czy starszego ,przyszla milosc i kropka

Gość cadabra
Tez nie widze problemu

Gość gość
jak bylam mlodsza to wolalam duzo starszych i takiego mam meza, ale z wiekiem widze ze zle na tym wyjde i zaluje tego wyboru.

Gość cadabra
Ciezko mi powiedziec co by bylo gdybym miala starszego np o 10 lat ale w mojej sytuacji jest dobrze a nie wiem co bedzie za 10 lat ale tego nikt nie przewidzi niezaleznie od roznicy

Gość gość
nie mozna wiedziec ''napewno'' ale przewidziec mozna.

Gość cadabra
przewidziec tak ale przewidywanie nie musi sie ziscic

Gość gość
mój mąż jest 11 lat starszy,kiedyś było ok ale po 20 latach bycia razem coraz bardziej się różnimi

Gość gość
Ty będziesz chciała się bawić a on w ciepłych gaciach oglądać telewizję , ty będziesz pełna energii a jego będzie łamać w kościach ,ty będziesz chciała sexu, a on już zaniemógł.Nie wspominam o podejrzeniach i kontrolowaniu Ciebie moja droga.

Gość gość
mysle ze najlepiej maja partnerzy w podobnym wieku.

Gość gość
Nie bierze się ślubu z dużo starszymi facetami, oni są świetni gdy mamy 23-30 lat, uczą nas seksu, opiekują się, dowartościowują, kobieta nabiera klasy i obycia przy takim, ale później czas się pożegnać i znaleźć sobie fajnego faceta, z którym można zbudować coś trwałego.

Gość dawny cream
najlepsza różnica wieku to max 6 lat

Gość cadabra
Jak wczesniej pisalam do chwili obecnej jest ok w lozku rowniez ale czasem mi przechodzi przezmysl co bedzie za 10 lat moze zainteresuje sie mlodszymi kobietami ...co ma byc to bedzie nie zadreczam sie specjalnie

Gość konipka
uważam że zbyt duża różnicy wieku,im starszy mężczyzna tym mniej będzie mógł a im młodsza tym więcej potrzebuje ,zawsze trzeba po myśleć do przodu

Gość xen
"Nie bierze się ślubu z dużo starszymi facetami, oni są świetni gdy mamy 23-30 lat, uczą nas seksu, opiekują się, dowartościowują, kobieta nabiera klasy i obycia przy takim, ale później czas się pożegnać i znaleźć sobie fajnego faceta, z którym można zbudować coś trwałego." To znaczy do kosza?Dokładnie tak to rozumiem,temat dotyczy obu płci.Gdzie odpowiedzialność młodszego partnera?Po co w ogóle wiązać się ze starszą osobą,jeśli to zwykła kalkulacja korzyści,doświadczeń.Bardzo samolubne podejście do życia.

Gość Alexandra 20
Ja mam 20 lat moj chlopak 32 . Nie czuje zadnej roznicy . On jest wspanialym czlowiekiem a za dwa dni powinien urodzic sie nam synus . Tak wiec wiek nie ma znaczenia!

Gość gość
moj facet jest młodszy 9 lat ode mnie i jest super pod każdym względem jak miałam 13 lat starszego o była porażka

Gość gość
Xen - to czysta kalkulacja zdrowo rozsądkowa, jasne że w konkretnej sytuacji dochodza uczucia, ale patrzac na to na zimno taka jest własnie prawda.

Gość konipka
ja mam 40 lat,mój partner 53,ja jestem energiczna,uśmiechnięta a jego to drażni że uśmiechnie sie do mnie ktoś że rozmawiam z kim,zazdrość,jesteśmy ponad 3 lata i widzę że różnimy się coraz bardziej,:(

Gość miromiro
jakie tu się pustaki wypowiadają. od razu widać że polkom tylko o kasę chodzi. jak nie ma kasy, partnerowi się coś stanie, to od razu kop w d**ę.