Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem seksoholiczką

Bezsenność niedzielnej nocy

Polecane posty

Gość pracowity1980
Hahaha no tak . Jesli o to chodzi to narzekac niewypada :-)

Gość chcebycztoba
Uhuhu wiem cos na temat romansu w pracy,pracy nie mam bo mam wieksze ambicje,ale boss cudowny w mym serduchu nadal! tesknie z daleka doswiadczony mój! ah

Gość pracowity1980
Romans. No zdazylo sie itak. Niepowiem ze nie ale chodzi o te fajne akcje. Wiecie ten dreszczyk ze ktos moze nas nakryc, uslyszec. To jest z***biste :-)

Gość pracowity1980
Jeszcze jedna kolezanka co cierpi na bezsennosc ? :-) Witaj :-)

Gość pracowity1980
I tak mnie porzucicie obie teraz :-(

Gość zakochananana
Tak teraz to nie zasne juz myslac o doswiadczonym 33latku

Gość po la
hej, byłabym wdzięczna gdybyście mi doradzili ;) czy to możliwe że facet na którym mi zalezy boi się mnie albo wstydzi? bo wczoraj miałam taka sytuacje, umówiłam się z kumpelami na piwo, w tej knajpie gdzie on pracuje, akurat kończył zmiane jak wchodzilysmy, powiedzieliśmy do siebie cześc i tyle. no ale moja kumpela napisała do niego, że jak nie ma zadnych planów to żeby do nas wbijał no i przyjechał, ale jego zachowanie było dziwne. zanim się do nas przysiadł wypił 3 piwa i usiadł z nami wtedy, kiedy ja akurat wyszłam z kożanka do łazienki. potem juz i coś tam mówił i postawił nam piwo,a jak wracalismy do domu z buta złapał mnie za tyłek, już był nieźle n******y. dodam że kiedyś do niego startowałam ale przez własna głupote to zepsułam i nie wiem co teraz myślec, czy on się boi ze ja jeszcze coś do niego czuje i próbuje mnie zlac, potrzebuje obiektywnej oceny bo kolezanki mącą mi tylko w głowie

Gość pracowity1980
O doswiadczonym 33 latku ? :-P A sa tacy :-P Ja za takiego sie nieuwazam chociaz mowiam ze mam zaj...ste wyczucie

Gość sexy111222
skad jestes sexocholiczko?? ;))

Gość pracowity1980
Och prosze cie. Myslisz ze ja wyrwiesz ? Ona jest moja :-)

Gość zakochananana
Znam takiego jednego,nie wiem za kogo sie uwaza:) jest duzo starszy 13 lat,ale wspaniały,ten dotyk...cud miód

Gość pracowity1980
To pieknie trafilas :-) ja tez lubie sie pobawic , podotykac. Najpierw tak porzadnie wypiescic kobiete ...ach A dzis zadnej obok niema :-(

Gość zakochananana
Uwielbiam,mysle ze moze kiedys sie zejdziemy,uwazam to za pozadne pozadanie ktore nie wygasa i nas nie nudzi,idealne dopasowanie ah

Gość zakochananana
A Tobie jak na imie pracusiu?spicie ludziska?

Gość pracowity1980
Jesli tak jest to zazdroszcze. Poznalem kobiete z ktora rozumiemy sie bez slow Seks - to naprawde piekna sprawa i z nia niesposob sie nudzic. Jest tylko jeden problem. Jeden ale bardzo duzy. Niemozemy byc razem. Nie jest moja :-(

Gość pracowity1980
Imie ? A to potrzebne ? Wiesz mam powody zeby go niepodawac Przepraszam

Gość zakochananana
Rozumiem:) moze jeszcze sie zejdziecie! Ohh a my dwa single i widzisz tez nie mozemy ale nie wykluczam ,w sumie obydwoje chyba balibysmy sie reakcji innych,roznica wieku itd. To chore ale uwazam ze piekne 'cos' nas laczy i wkoncu bedzie rozwoj wydarzen

Gość pracowity1980
Roznica wieku przeszkadza pewnie bardziej innym niz wam. O tym tez cos troche wiem Zreszta nie masz lat nastu wiec teraz ta roznica nie ma takiego znaczenia

Gość zakochananana
Dla innych byłby szok,a ze on jest postrzegany 'wysoko'pewnie wstydzilby sie ujawnic,obecnie jestem poza zasiegiem i zdziwiona tesknota itd.gdyz nie podejzewalam go o zaangazowanie,a jednak... no coz byc moze pojawi sie szalenstwo spontanicznie...

Gość pracowity1980
Patrz a chwile wczesniej ci zazdroscilem. Zycie czasem daje w kosc i to mocno

Gość pracowity1980
Dobra zmienmy teraz klimat. Czemu jeszcze niespisz i co cie sprowadzilo na forum erotyczne ? :-)

Gość zakochananana
Tak tak,ale mimo to,wiem ze zawsze bede dla niego kims waznym. jest fantastyczny! I zawsze sie mozna umowic na chwile namietnosci,byc moze oboje przez 'cos' zawsze bedziemy singlami.;\ dobranoc miły forumowiczu ah

Gość pracowity1980
Tak. Takie chwile tez sa piekne i pamieta sie je do konca zycia. Dobranoc. Pa :-*