Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol podczas niektorych pozycji

Polecane posty

Gość gość

czy ktoras tez tak miala ze je po prostu boli, np podczas kiedy leze na plecach, nogi mam rozszerzone a on unogi je wysoko do gory? czuje wtedy okropny bol jakby on tam na cos naciskal i nie moge wytrzymac :/ tak samo w niektorych pozycjach od tylu ale ten bol jest mniejszy i da sie wytrzymac... dlaczego tak jest??

Gość Bruk
Tyłozgięcie macicy kochana i przy pozycjach z głęboką penetracją tak będzie. Taka twoja uroda,albo facet ma wielkiego.;-)

Gość gość
no to mam przesrane :( myślałam że to kwestia "przyzwyczajenia" bo raczej rzadko to robimy albo po prostu że każda kobieta tak ma, ale lipa...

Gość gość
a co do faceta to owszem ma dużego :P czy powinnam z tym iść do gina i mu powiedzieć o tym bólu ??

Gość Bruk
Ja bym poszła,będziesz wiedziała czy boli cię dlatego,że facet ma dużego, czy dlatego ze masz tyłozgięcie:classic_cool:

Albo jesteś za mało podkręcona... Jak miałam powiedzmy 20-23 lata, to też odczuwałam ból przy mocnym seksie. Seksualność dojrzewa :)

Gość gość
no wlasnie jestem w tym przedziale wiekowym wariatka :P mam nadzieje ze to jednak nie tylozgiecie....

Mi się wtedy wydawało, że byłam podniecona. Bo niby byłam. Czasem nawet myślałam, że jestem dziwna i nie lubię seksu. Z dzisiejszej perspektywy, z każdym rokiem moje doświadczenia nabierają lepszego smaku. Od paru lat ciągle myślę, że to już apogeum, a okazuje się, że jednak jest coraz coraz coraz lepiej. Dla kobiety to jest mega satysfakcjonujące :) Będzie dobrze... czas, właściwy partner, odpowiednie podejście emocjonalne i takie tam ;)

Gość gość
Zawsze jak zalozy moje nogi na pagony i mnie posuwa na calego (a mama mie powiem pare ladnych cm.) to mam pozniej silne bole podbrzusza i nie moge normalnie wstac

Gość gość
A ty jakaś p*****lnięta jesteś? Zawsze jak cię coś boli to wolisz o tym opowiadać gimnazjalistom na forum o kupie, niż zgłosić się do lekarza? 😴

Gość gość
dlaczego jemu o tym nie powiesz?

Gość gość
ja mu juz mowilam ---to mi powiedzial zebym sie w srodku lepiej ulozyla