Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce odejsc ale sie boje

Poznalam mężczyznę a mam dziecko i męża

Polecane posty

kilka miesiecy temu poznalam faceta. Dużo rozmawialiśmy na fb, potem przypadkiem się spotkaliśmy i poszliśmy z moją 3 letnią córką na spacer i od tamtej pory zaczęliśmy się potajemnie spotykać seksu nie było... ale już nie raz mało brakowało. z mężem mi się nie ukłąda już od roku cięgle kłótnie o byle co ja nie dawno straciłam pracę szukam nowej ale bez skutku. Ja już nie wiem co mam robić, bł czas że próbowałam zerwać kontakt z tamtym facetem żeby córka miała nas oboje , ale nie potrafiłam... zakochałam się

czsami mażę żeby przyszedł i powiedział że mnie zdradził że to koniec że mni enie kocha, było by łatwiej... od jakiegoś czasu mąż pije codziennie 1 piwo czasami jak zacznie pić z kumplami to nie wie kiedy przestać. 2 razy mnie uderzył podczas awantury ale sama sięo to prosiłam bo go zwyzywałam wyklełam jak się napił

Gość gość
Bicia nic nie tlumaczy. Dwa razy? Po pierwszym razie powinnas byla gnoja za drzwi wywalic. Sama widzisz powtorzylo sie i powtorzy sie jeszcze nie raz. Odejdz. Tylko musisz zdac sobie sprawe, ze jak wyjdzie na jaw twoj romans to rozwod moze byc z twojej winy. I wtedy mozesz zapomniec o wsparciu finansowym ze strony bylego meza. Moze tez domagac sie praw do opieki nad dzieckiem i sad moze mu je przyznac skoro sama przyczynilas sie do rozpadu malzenstwa. Ale odejsc i gak warto, sprobowac czegos nowego, po co masz tkwic w zwiazku ktory cie niszczy?

Gość gość
zostaw dziecko ojcu i idź

właśnie, tego się obawiam że będzie chciał mi odebrać córkę. a tego nie przeżyję kocham ją nad życie. O tym że się spotykam z tym facetem i że piszemy... nikt nie wiem nawet najlepsza przyjaciółka. Mąż przy córce wgl. mi nie pomaga a jak już to robi to byle jak albo z wielkiego musu ma ponad 3 latka a on jej jeszcze nigdy sam nie kąpał jak kiedyś gdzieś wyszłam wieczorem dziecko szło spać brudne. o wszystko się pyta nic nie wie nie ma pojęcia nad opieką

Gość gość
Ile Ty masz lat .A tamten facet ile .

jak bym zostawiła mu dziecko nie wiedział by co z nim zrobić. CO zrobić na obiad na kolację w co ubrać wczoraj np. dal jej śmierdzącą wodę do picia trochę ją wypiła ale na szczęście nic jej nie było

jak bym zostawiła mu dziecko nie wiedział by co z nim zrobić. CO zrobić na obiad na kolację w co ubrać wczoraj np. dal jej śmierdzącą wodę do picia trochę ją wypiła ale na szczęście nic jej nie było

ja mam 24 on 26

Gość gość
Wiesz tobie sie moze wydawac ze nikt o was nie wie ale wystarczy ze gdzies kiedys ktos was zobaczyl razem np jakas sasiadka kumpel znajomy ktokolwiek doslownie ktokolwiek i juz ma cos do powiedzenia a jak dodatkowo zrobiono wam zdjecie to po tobie. W swietle prawa to ty rozbijasz rodzine ale moze byc tak ze ze wzgledu na zachowanie meza bicie itd ( mam nadzieje ze masz obdukcje????) sad po prostu uzna rozwod z winy obu stron i nikt na nikogo nie bedzie musial placic. Tylko wez znajdz najpoerw prace bo spacerki spacerkami ale jak obcy facet pomieszka z bezrobotna matka z dzieckiem i przekona sie ile to go kosztuje to momentalnie moze sie odkochac. No i bez pracy to jak tobie ktos opoeke moze dac nad dzieckiem? Jeszcze jakby wyszedl rozwod z twojej winy gdzie nie masz alimentow od bulego???

Gość dagmara mara
Skąd wiesz,ze ten nowy facet chce byc z Tobą?Moze on szuka kochanki a nie stałej partnerki.Mysle ze za daleko wybiegasz w przyszlośc.Rozwiedziesz sie,a nowy facet zostawi Cie.To częste przypadki.

to że mnie uderzył nikt sie nie dowiedział. Więc nic z tym nie zdziałam. nawet jezeli ktoś by nas widział to nawet porozmawiać nie można ? kurczę jeszcze bardziej narobiłaś mi strachu. Czyli nawet jeśli sąd uzna że wina jest porówna to nie będą mi się należały alimenty na dziecko ? On mnie nie kocha ja to wiem zresztą ja jego też. JUż od bardzo dawna nie mówił mi że mnie kocha nazywa mnie skarbie kochanie tylko wtedy jak chce żebym dała mu doopy - wtedy jest bardzo miły. A jak odmówię zaraz się obraża i wyzywa

dagmara mara masz rację nie mam pewności, ale też nie chce mi się już użerać z mężem. Pracy szukam ale nic z tego...

Gość gość
Alimenty na dziecko beda sie nalezaly tej osobie ktorej przypadnie opieka nad dzieckiem. Ale to beda alimenty tylko na dziecko i zalezne od tego ile opiekun dziecka zarabia wiec czesto sa totak symboliczne pieniadze ze dwie osoby nie maja szans sie z nich utrzymac. Najlepiej porozmawiaj z mezem i dogadajcie sie jakos w kwestii rozwodu. Tylko jak powiedzialam, najpierw zdobadz stabizacje finansowa, znajdz prace bo bez pracy bedziesz w czarnej d***e.

Gość gość
"Nie moge znalezc" Kobieto ty MUSISZ znalezc prace jesli chcesz odejsc od meza i to jeszcze z dzieckiem, na rzesach stan jedz do innego miasta jej szukac ale MUSISZ zarabiac bo bez tego nie masz nawet co planowac.