Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eweks

Bezsennosc cholerna

Polecane posty

Gość Eweks

Nie moge spac w nocy wogole,praktycznie cale noce nie spie -a jak musze wstac to dopiero bym usnela ! f**k ! w dzien wygladam jak zombi i oczy podkrązone ! ma ktos tak !?

Gość gość
Musisz pójść do lekarza żeby Ci dał skierowanie na badania kompleksowe.Może masz zmartwienie?Stąd ta bezsenność.Czasami też tak mam ale tylko wówczas gdy mam problemy.

ale to juz trwa dosyc dlugo -walam sie na lóżku cała noc ,chodze i niewiem co mam ze soba poczac.A w dzien umieram ! czasami spie ,ale to rzadko ! u lekarza kiedys bylam to dal mi jakies prochy na sen ale ile mozna je brac juz mi sie organizm przyzwyczail i nie dzialaja !

a z kad diabli wiedza (zmartwienia jakies tam drobne mam ) ale nie takie zeby nie spac

Gość gość
Tabletki na sen nie rozwiazują sprawy, trzeba znalezc przyczynę.Zacznij wychodzić na spacery, pobiegaj, wez się za jakąś pracę która wymaga wysiłku.Gdy zmęczysz się na pewno będziesz mogla zasnąć.bez tabletek.

Pewnie w dzień śpisz dlatego w nocy nie możesz? Dużo swieżego powietrza, sport, jazda na rowerze.Odżywiaj sie zdrowo, to tez wpływ.