Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Na prawdę każdy z Was chce miec za dziewczynę dziewczynę lekkich obyczajów, a za żonę bierzecie sobie opanowaną i spokojną kobietę?

Gość gość
nie, ja chce spaniela

Gość znawca obrzydliwości kobiet
Tak robią tylko głupi mężczyźni, kobiety nie mają mocy panowania nad sobą i ta pozornie dobra, wierna żona kiedyś przyprawi rogi.

Gość gość
Tak moze i jest.. jako nastolatek chce się wybawić i p******ć krótko mówiąc. Jednak na zawsze chcę miec kobietę dobrą, mądra i potrafiącą mnie wychować na dobrego meza i ojca.

Generalnie to chcemy mieć spokojne opanowane kobiety które w sypialni dla nas zmieniają się w dziewczyny lekkich obyczajów .

Żadna dobra i porządna kobieta, która będzie chciała stworzyć szczęśliwy dom i rodzinę nie weźmie za męża mężczyzny, ktory r****ł na lewo i prawo wszystkie panienki w mieście.

Pulchny ja nawet jako przedstawicielka płci pięknej zgadzam się z Tobą, ze jest to ideal kobiety.:) Kobieta powinna być perwersyjna ale TYLKO dla swojego mężczyzny.

Gość gość
Zgadzam sie z Tobą Natalkaaaaaaaaaa. W 100 procentach.

Gość gość
wychowac? :O wychowywac można wlasne dzieci, a nie niedorozwinietego spolecznie faceta, ktorym niestety jestes :O jak Cie wlasna matka nie wychowala na normalnego czlowieka to moze lepiej sie nie wiaz i zachowaj swoje ułomne geny we własnych dżądrach :O :O

najlepiej nie mieć żony i problem z głowy. albo brać sobie starą babę, taką po menopauzie. taka już się nie awanturuje i nie puszcza na lewo i prawo i nie ocenia tak krytycznie faceta

Zgadzam się z Tobą. Całe życie pracujesz na to, aby być dobrym partnerem, ojcem, kochankiem, przyajcielem dla swej żony. Myślisz, ze znajdzie się taka, która zauwazy w Tobie tylko potencjał i zechce wszystko tłumaczyć i budowac od zera? Osobiscie nie znam takiej kobiety.

Gość gość
i jest dokladnie tak jak pisze natalka :O normalna kobieta nawet nie splunie na r****cza, ktory musial sie w mlodosci w******c i wybawic, a potem oczekuje ze dostanie od zycia swieta dziewice :O :O wiaz sie z takimi samymi kurwiszczami jak ty, a nie chcesz zawracac d*pe normalnym dziewczynom :O

otóż błąd. r****czy by w ogóle nie było gdyby kobiety ich nie ceniły :)

Gość gość
Wiec skąd według Was dziewczyny wzięło się pojęcie " szaleć za młodu" Całe zycie mam uprawiac seks z jedną? kiedy bede próbował? jak bede mial 40 lat i dzieci? jak nie za młodu to po slubie.

Gość gość
Natalkaaaaa bardzo podoba mi sie co piszesz. Musisz byc świetną partnerką.

Cały ambaras jest w tym, zeby znaleźć taką kobietę, która przysłoni wszystkie inne. Myślę, ze musisz jeszcze troszkę dojrzeć, bo z twojej ostatniej wiadomosci wnioskuję, ze Twój system wartosci dopiero się zmieni. Życzę Ci tego z całego serca.

Gość Facet dla Natalki
Natalka, czy z twoich ust plynie taka sama melodia jak z klawiszy komputera? ile masz lat?

Rozumiem Twoje wątpliwości co do tego co pisze- to internet, tutaj każdy może być nawet księżną Dianą..:) Wiec nie będę zapewniać, ze piszę to co uważam. Nie ma sensu, prawda?:)

Gość gość
///znawca obrzydliwości kobiet otóż błąd. r****czy by w ogóle nie było gdyby kobiety ich nie ceniły /// cenia ich jedynie te koorwiszony r*****e przez innych ruuuchaczy, przeciez oni sie wymieniaja miedzy soba

drugi błąd. :)

Prawda niestety jest taka,że jak jednej w łóżku dogodzisz, to zaraz koleżanki tej jednej chcą też spróbować ,czy rzeczywiście jesteś taki dobry jak o Tobie mówią. Kobiety lubią seks i to nie w mniejszym stopniu jak mężczyźnie, nie ma się co oszukiwać,że jest inaczej. I nie ma się co oszukiwać,że kobiety r****czy nie cenią. Owszem cenią i to bardziej niż ułożonych mężczyzn.którzy twardo stoją na ziemii i wiedzą czego chca od życia. Nawet pieszczotliwie nazywają takich ułożonych "ciepłymi kluchami" ;)

Pavlo pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić. Jesli masz swoją kobietę i jest ona lojalna wobec Ciebie to nie będzie opowiadała swoim koleżankom o tym jaki jesteś w łożku. Kobiety sobie nie ufają dlatego tylko niedojrzałe dziewczyny będa chwaliły się łóżkowymi doznaniami. To byłoby niedorzeczne. Wasz związek to Wasz związek, a nie przyjaciólek. A czy kobiety cenią r****czy? Bardzo watpię... na pewno nie na tyle, zeby się z takim kimś związać. Pozdrawiam :)

Gość gość
Na prawdę każdy z Was chce miec za dziewczynę dziewczynę lekkich obyczajów, a za żonę bierzecie sobie opanowaną i spokojną kobietę? xxxx panny lekkich obyczajów omijamy szerokim łukiem dlatego większość z nas jest wolna do 30-35.

"panny lekkich obyczajów omijamy szerokim łukiem dlatego większość z nas jest wolna do 30-35." X A dlaczego do tego wieku? Bo laski 18-30 cenią sobie r****czy, co idzie zaobserwować chociażby po związkach,gdzie laski wiążą się najpierw z r****czmi, później mają nadzieję że on się zmieni, a na końcu te "nieceniące" r****czy szukają normalnego partnera ;) Taka jest prawda natalko. Jedna jaskółka wiosny nie czyni ;)

Gość Facet dla Natalki
@ Natalkaaa - Podoba mi sie to co piszesz. masz jakiegos maila albo gg? ;)

Jest mi na prawdę bardzo trudno uwierzyć, że taki sobie chłoptaś, po wsi noga ma szanse u normalnej, pięknej i mądrej kobiety. To niemożliwe i to bardzo burzy mój światopogląd... Dziewczyna szanująca siebie i swoje ciało nawet nie splunie na kogoś takiego. Jako młoda kobieta tak ze spokojem ducha mogę napisac. A co kontaktu ze mną to niestety, ale mój limit podawania danych wynosi jeden i został juz wykorzystany. :) Ale bardzo mi miło:)

Pavlo, tak sobie teraz myślę i dochodzę do wniosku, ze masz rację. Dziewczyny w moim wieku i troszke starsze są lekkomyślne przy wyborze partnera. No i trudno 19latkę nazwać mądra i dobrą kobietą. O ile może być ona dobra to na pewno jeszcze nie jest wystarczająco mądra. Ale istnieją jeszcze porządne nastolatki i to odbudowuje mój światopogląd... :)