Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Janett21

Co robią faceci na tym forum

Polecane posty

Hmmm, szczerze to ja na te forum wyszłam przez przypadek,do jakiegoś czasu nawet nie wiedziałam ze cos takiego istnieje.. Gdyby mój faćet badz przyszly facet siedziel i wyzalal sie tu to jakoś dziwnie mi by sie zrobiło ....czy wam sie nudzi czy o co chodzi ?

Gość Namu amida butsu
Wlasnie pije zielona herbatke i kontempluje:classic_cool:

Gość gość
a ty uważasz że tutaj siedza faceci!? buhahahahahaaaaaa

Dokładnie facetopodobni !!!! :) dobrze to ujelas, z drugiej strony chciała bym miec przyjaciela geja !

Gość gość536
Nie mam pojecia jak inni. Ja jestem tutaj w celu obserwacji kobiet.

Gość gość
umów się z którymś i powiedz wszystki dookoła gdzie poznałas te sierotę to zabiją cię śmiechem:-D

A poco tobie te obserwacje ? Kobiety są jakie są każda jest inna kobiety nie zrozumiesz przez te forum :)

Gość gość
skąd się znacie? a wiesz poznałam go na babskim forum:-D:-D:-D

Gość gość
ja nie mówię o gejach tylko o tych pseudo facecikach

Gość gość
janett ty jakaś tepa jesteś:-( czytaj ze zrozumieniem

Bezprzesady jak mozna umówić sie z facetem z takiego forum... Ze bym sie z tym czuła zreszta mam faceta wiec. Nie ma gałki

Gość gość
no własnie nie mogłas wiedzieć,dlatego ze jesteś tempa

Gość gość
teraztp nie wiem ale kiedys ana kafe przyszlo f23 forum prawiczkow i stoolejarzy

Gość gość536
Sek w tym, ze w naturze kobiety nosza maski, jak kazdy chyba.

Gość gość
a ty to juz w ogóle jesteś zryty,rzekomo masz zone i dzieci:-D w co szczerze wątpię

Gość gość
dziekuje:-)

Gość gość536
Zastanawia mnie skad tyle jadu u zdecydowanej wiekszosci kobiet na tym forum. Wysmiewanie, ponizanie, wyzywanie kogos bez zadnego powodu. W realnym swiecie tez tak zachowujecie sie kobitki ?

To dosyć proste (już pomijam szowinizm bijący z tak sformułowanego pytania) ­ Nie tylko Ty trafiłas tu przez przypadek bokafeteria pojawia się dosyc często w wynikach wyszukiwania. I teraz tak: Głównym tematem na babskim forum są faceci. odbywaą sie rózne dyskusje wysnuwane są mniej lub bardziej prawdziwe wnioski. Pewnie część z nich była kontrowersyjna dla przypadkowo cztajacych e facetów i jako, że to forum postanowili zabrać głos. Czy totak trudno zozumieć? To nie żeński zakon tylko forum internetowe kształtujace opinie spoleczna. Mógłbympodac jeszcze tysiące powodów (chociaz nie wiem dlaczego ktoś miałby sie tlumaczyc z zabierania glosu w otwartej dyskusjii) dla których tu są. jatu jestembo sie przyzwycziłem A corobią baby w policji, wojsku, strazy pożarnej itd? Są lesbijkami albo pseudobabami? ZAdająctak głupiepytania same wpędzacie się w schematy i stereotypy dotyczące płci... Zreszta..Młode to zdziwione:D:D

Gość gość
a co robią kobiety? użalają się tutaj, wyżywają itp, bo w realnym życiu pozostał im tylko net, zero osób koło siebie przegrane frustratki.

Gość gość
brzydzę się tymi pseudofiutami,którzy siedza tu od rana do nocy i starają się być na siłe zabawni i inteligentni,wyrazy współczucia dla przyszłych partnerek,cociaz współczucie raczej przedwczesne bo taka pizzda męska nie będzie miała jej nigdy

Gość gość
niech sobie siedzą frustratki,pasztety i inne,ale to nasze forum jak sam jego tytuł wskazuje,a mendy co się tu przyplątały to sciek i rynsztok,który trudno w ogóle okreslić co do płci

Gość gość536
Zakladajac czysto teoretycznie poznanie tutaj jakims cudem normalnej kobiety, nalezaloby zataic ten fakt przed spoleczenstwem.