Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Janett21

Co robią faceci na tym forum

Polecane posty

Gość gość
koniec dyskusji z tym czymś,wypad stąd i nie nie będziecie się musieli zastanawiać nad niczym,nikt was tu nie zapraszał,a skala waszej żałosnosci jeszcze nie została nawet wymymyslona,kazdego faceta mozna jakoś okreslić,lepiej lub gorzej,ale takie ciipy okreslić się nie da

Gość gość
zanudziłybyście się tu na śmierć, lub utonęły w wylewanych non stop żalach i kompleksach gdyby nie faceci na tym forum. To dzięki nam te całe forum się jeszcze trzyma.

Gość gość536
Ponawiam pytanie. Czy w realnym swiecie tez tak wyzywacie ludzi ? :D

Gość gość
ale tu nie ma facetów:-D przecież ona ma rację,a ci co omyłkowo siebie tak nazywają,sa tragedią samą w sobie:-D:-D

a cholera ich wie...rozumiem raz wpaść, ale siedzą misie na stałych nickach i regularnie piszą posty :P

Gość gość536
Dlaczego kobiety ukrywacie fakt udzielania sie na kafe ? P.S. Najwieksze wynaturzenia w wykonaniu kobiet pokazujac ludziom w realu, mamy taka beke, ze nie da sie opowiedziec. :D

Jeżeli chodzi ścisłość kafeteriia to "magazyn dla kobiet", którego częścią jest "forum dyskusyjne":) ­ Wyzywanie kogoś od c*p dlatego, że zabiera głos w dyskusji to jakies nieporozumienie. ­ Jeżeli dajmy na to faszyści założyliby sobie gazetę a w niej umiescili dział "listy od czytelników to analogicznie do tego co się dzieje na tym topiku zaszczekaliby każdego kto śmiałby sie wychylić ze stwierdzeniem, że faszystą nie jest.

Gość gość
wyobrazmy sobie hipotetycznie taka sytuację odnosząca się do tych niby facecików co tu przesiadują notorycznie dajmy na to że ma on żonę czy dziewczynę i teraz jak wygląda ich rozmowa: kochanie ile dzisiaj załozyłes tematów na kafe w jakich się udzielałeś,co cię zbulwersowało a co zaciekawiło? wiesz ja jade na wedekend z przyjaciółmi,a ty pozdrów dziewczyny z kafe :-D albo: jak wrócę z urlopu to mi opowiesz co na kafe nowego,a jak by ci się laptop przegrzał to wez mojego :-D:-D przeciez to jest chore i nienormalne i żadna ale to żadna kobieta nie zaakceptowałaby takiego fiuta w domu:-D:-D

to nie forum dla kobiet. To jest forum dla mądrych kobiet. A takich tu znalazło by się tu może ze 3.

Gość gość
Boże to coś od kozery jest tak nudne,ze czytać się tego nie da :-(

Gość gość
A ja się wam dziwie dziewczyny,ze podejmujecie dyskusje z tymi jak to ktos okreslił pseudofacecikami

Gość gość
wypad stąd i nie wracać,szkoda,ze udzielanie się na forum nie jest weryfikowane dowodem osobistym,bo inaczej pewnie nie pozbędziemy sie tego gówna:-(

Gdyby mój facet siedział tutaj i wypisywać jakieś pósty , dawał porady i sugestie naprawdę dziwnie bym sie czuła, nawet z lekka pomyślałabym ze to gej

Gość gość
no chyba,ze twój facet byłby mistrzem kozery:-D

Gość Mongoł z tv
na każdym forum wypowiadają się osoby nie zależnie od płci, wykształcenia, zawodu... ale kafeterianki są tak zakomplesione, że gdzieś muszą wylać frustracje za swoją brzydote i staropanieństwo. W życiu nic nie osiągneły, więc muszą komuś dokopać.

Gość Endrju1
Ja tu wchodzę z dwóch względów.Mianowicie sporo osób się tu udziela, oraz nie trzeba się logować, by pisać posty stwarza to możliwość trollowania i podszywania się pod pozostałych użytkowników.Muszę też stwierdzić, że niektóre dziewczyny łatwo tu zbulwersować to dla mnie jest oczywistym plusem.A dlaczego lubię trollować i denerwować ludzi to pewnie psycholog by mi powiedział:)

Gość gość
p*****le jak mnie tu nie chcą to przenoszę się na inne forum :) (hmm...pomyśmy może forum o2 albo samosia)

Nie dyskryminują tutaj nikogo ale dziwnie poprostu bym sie czula, ze interesują go jakieś babskie brednie itp

Gość gość
A ja wam powiem,ze gej to gej i pewnie miałby o wiele wiecej madrzejszych rzeczy do powiedzenia niz to czy te czy ci? sama nie wiem jak to nazwać:-D

Gość gość536
Ide o zaklad, ze 99% tych kobiet to bardzo samotne istoty, nawet bez znajomych. Kto by wytrzymal z kims tak zlosliwym i tak to sie toczy. Frustracja, zgryzota z braku faceta i niskiego poziomu zycia.

Gość gość
Mongoł tutaj nikt nikomu nie chce dokopać,przecież to wyście tutaj przylezli chociaz w tytule stoji jak byk KAFETERIA FORUM DLA KOBIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Owszem jestem wredna, pyskata i konfliktowa osoba, czasem lubię denerwować ludzi wiem ze to jest złe,i czasem sama sie nad tym zastanawiam poco mi to ale taki mam charakter mam faceta z którym jestem 7 lat /