Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Janett21

Co robią faceci na tym forum

Polecane posty

bo im więcej o kobietach się dowiadujemy,tym mniej rzeczy może nas zaskoczyć. Człowiek się całe życie óczy.

Arecki nie ma na to reguly każda kobieta jest inna nie zrozumiesz tutaj kobiecego umyslu

niema czegostakiego jak forum dla kobietno to nonsens w ogole a w szczegolności nie ma czegos takiego jak forum dla kobiet kafeteria. Zajrzyjcie sobie na strone główną

Gość Mongoł z tv
Janett na miejscu twojego faceta własną ręką bym się zabił. Pewnie z niego taka p**deczka pod pantoflem.

Bo stosując Waszą logikę to Ty nie 100% kobieta tylko zakamuflowany pedzio . Sory logika kobiet z kafe . pozdrawiam

Cos ty Mongol wręcz przeciwnie jest policjantem, nie da sie go za bardzo utrzymać pod pantoflem

Gość Mongoł z tv
a to jest d****arzem. Teraz rozumiem dlaczego taka jesteś.

Gość gość
Jesteś coś pomiędzy padlina a scierwo.Z taką postawą ludzie w realu cie zgnoją.

Gość Mongoł z tv
jak sama zauważyłaś złośliwa i przez to poniżasz tutaj innych. Gdybym był kobietą i mój facet wolałby ode mnie d****i i chlanie to też bym szukał miejsca do wylania złości, ale moim obiektem byłby worek treningowy, a nie drugi człowiek.

Gość gość
Tak ścierwo janett jesteś spedalonym faciem. XD

Mój partner to dobry człowiek , dałam mu kilka razy w kość swoim charakterem ale mi o to jest ze mną, zawsze mówię ze sie zmienię ale czasem nie wiem czemu tak sie dzieje eh

Gość gość
Już od starozytnych czasów prawdziwi faceci zakładali swoje stowarzyszenia czy organizację,gdzie kobiety nie miały absolutnie wstępu,a feci ,którzy mizdrzyli się do kobiecych organizacji byli uwazani za smiesznych,marnych i na pewno nie za facetów,dlatego ci którzy przesiaduja dzisiaj na forach dla kobiet to jacyś wyjątkowi desperaci,dla których tego typu fora sa ostatnia deską ratunku na zapoznanie dziewczyny,której to jeżeli sie takowa znajdzie można tylko współczuć wybranka

Gość albert zns
Wiesz, że ty Janett masz takie oczekiwania względem partnera nie oznacza, że każda kobieta ma takie same.Ludzie się różnią i to znacznie.Przykładowo ja byłem przez jakieś 1,5 roku partnerem kobiety, która pracowała w kadrze menadżerskiej i zajmowałem się wyłączniem dbaniem o swój wygląd, czasami coś ugotowałem albo wyszukałem interesujące wydarzenie, na które bym mógł ją zabrać oczywiście za jej pieniądze:) Przytaczam tu tę anegdotę, bo pokazuje że nie zawsze chłop nosi spodnie w domu i nie zawsze kobieta tego oczekuje, pozdrawiam:)

Gość Mongoł z tv
sarkazm?

gość od tajnych stowarzyszeń Czy wiesz co oznacza słowo"forum"? ­ Dla ułatwienia dodam, że coś przeciwnego do tajnego stowarzyszenia:D:D

Gość Mongoł z tv
to trzymaj się.

Gość gość
A ja tu poznałam świetnego faceta:-D o mało sie nie zrzygałam jak fotkę wysłał,szczerze polecam tutejszych ogierów jak ktoś chce ma problemu żołądkowe i chce wymusic pewne odruchy:-D

A ja tu poznałem super dziewczynę. Wysłaliśmy sobiefotki, poxniej rozmawialiśmy przez skypa ażwreszcie się spotkaliśmy i zostalismy parą. Dodam, że nikt sie nie zrzygał ichoć juz nie jestesmy para mam świetne wspomnienia zwspólnie spędzonego czasu. ­ Aby zapobiec itak nieuniknionym spekulacjom zaznaczę, że kobieta ta jest wyjatkowo atrakcyjna:) ­ Polecam:)

Gość gość
taką kobiete jak to że w tytule nie ma że kafeteria jest forum dla kobiet:-DMagazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więce naucz sie czytać debilu zanim będziesz wymyslał historyjki o swoich wyimaginowanych atrakcyjnych kobietkach,podejrzewam,że takiego oblecha niedouczonego nie chciałaby najgorsza pasztetówa z kafe:-D

:D:D Jasne;) ­ Magazyn lla kobiet a nie forum;) ­ Dobra bo dyskusja nie ma sensu Faktycznie nie nadajesz sę na forum...nie wazne czy dla kobiet czy dla wampirów. Jedyne odpowiednie dla Ciebie miejsce to klatka, z ktorej moglabyś na wszystkich warczeć ibezpiecznaw tymschronieniu rzucac odchodami w przechodniów Spadam bo jutro trzeba dopracy wstac (którą też sobie oczywiście wymysliłem) Więc wyłączam komuter (ktorego nie mam) i papa😘;)

a może niektórzy tu zaglądają dla swojego rodzaju rozrywki po całym dniu pracy? Może chcą się podzielić swoimi doświadczeniami? Nie każdy to podszyw. I nie każdy tu chce komuś dokopać

Gość gość
Uświadomiłem* hahaha Janett to pedał, zdemaskowałam cię cioto j****a.XD