Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfsafsdfs

Seks z innymi

Polecane posty

Gość fsdfsafsdfs

Jestem po dwu-letnim związku.Po toksycznym- pelnym obrazania,upokażania i braku kompletnego szacunku i wsparcia. Mimo tego kocham, tęsknie. I juz nie moge zniesc tego uczucia. On dobrze sobie radzi a ja cierpie. Myslicie ze seks z innymi pozwoli mi zapomniec? Nie potrafie sei z nikim innym zwiazac bo mam mdlosci jezeli mialabym robic te rzeczy ktore robilam z nim. Robil tak ktos? na zapomnienie?

Gość fsdfsafsdfs
nikt nie próbował, na prawde?

Gość gość
sa tacy ktorzy wlasnie w taki sposob staraja sie zaleczyc rany , ale osobiscie musze przyznac ze to najgorszy mozliwy sposob . Czy seks bez zadnego uczucia da ci jakas satysfakcje ? Mnie by nie dal , chwilowe uniesienia nie zmienia sytuacji w jakiej sie znajdujesz. Jezeli juz mowa o zapominaniu i "wyleczeniu się " to moge ci powiedziec ze najlepiej chyba zajac sie sobą . tak po prostu poswiecic dla siebie samej wiecej czasu , robic male lub wieksze przyjemnosci , znalezc jakies hobby albo jesli masz - poswicac u wiecej czasu . zajmij rece , zajmij mysli . nie jestes sama w takiej beznadziejnej sytuacji - w tej chwili wiele takich zranionych kobiet nie wie jak ma sobie z tym poradzic . Dasz rade , musisz dac , zycie jest krotkie , tzreba umiec z niego jak najwiecej brac

Gość fsdfsafsdfs
jedna znajoma powiedziala mi ''jestes kobieta, nie tesknisz za nim ale za byciem kobieta, sproboj uprawiac seks z innymi wtedy juz nie bedziesz tesknic za niczym bo on wiecej ci nei dawal ''

Gość gość
Rozumiem cię doskonale, ale ja już spróbowałam seksu z innymi...i niestety powiem ci że to nic nie daje, chciałam spróbować czy może zapomnę o tamtym, dla którego nic nie znaczyłam. Ale niestety pogrążyłam się jeszcze bardziej, ten drugi zakochał się we mnie a ja nie mogłam dłużej udawać, nie umiem z nikim innym..seks był ale taki seks to nie seks ;/ jak dla mnie musi to być z uczuciem a z nikim innym nie umiem tak :(

Gość gość
to jak sobie radzisz, a dlugo juz minelo od rozstania?

Gość gość
z doświadczenia wiem, że to nie działa, powiem więcej skutek jest odwrotny do zamierzonego, bo dochodzi do tego kac moralny i wstręt do samej siebie. Oczywiście pewnie zależy od charakteru...jestem mięczakiem i wrażliwcem. Nie mam nic do używania sobie seksu ale moja psychika na tym cierpiała i cierpi do dziś...żałuję :( jedyny plus to taki, że nie mam ochoty na skok w bok bo wiem jak to jest z innymi......wszystko na jedno kopyto ;)